Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Juventus have asked for information about Tottenham playmaker Christian Eriksen, according to @mirkogazzetta.
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:[DOUBLEPOST=1439504987][/DOUBLEPOST]аууу ете го и Лаудиса
Juventus are interested in Tottenham playmaker Cristian Eriksen, according to Laudisa.

Juventus have asked for information about Tottenham playmaker Christian Eriksen, according to @mirkogazzetta.
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:[DOUBLEPOST=1439504987][/DOUBLEPOST]аууу ете го и Лаудиса
Juventus are interested in Tottenham playmaker Cristian Eriksen, according to Laudisa.
Киндер српрајз
Значи знаев дека ќе излези ново интересно име.
Мораше Марота да извј некој џокер од ракав.
Само баш ме интересира кои суми ќе се мотаат околу детево.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sto e rabota so Cuadrado i Ramires? Stvarno ste zainteresirani ili samo zolta stampa?
Излезе прво дема сме биле заинтересирани за после SKY и сите релевантни да демантираат. Куадрадо ни останва последно опција ако не купиме никој до 31 или според новите гласини и него на позајмица со откуп и еден треквартиста. Кузнај шо прат :)[DOUBLEPOST=1439507682][/DOUBLEPOST]И 'официјално' според сите медиуми и новинари релевантни го замрзнавме трансферот на Сикера, тргаме по Сандро. Додека Тутоспорт кој по мое изненадување сите транфери ги погоди летово и тоа пред ЏДМ, Лаудиса и Агрести изјавува дека сме тргнале по Гундоган и Дракслер (да двајцата).

Лаудиса и СКАЈ тврадт дека сме по Ериксен.

ЏДМ покрај Ериксен, Сандро споменува дека можно е да пробаме да го донесиме Леива за резерва на позајмица o_O

Леле страшно, не знам како се трпат. Румениге го ангажирал, го договорал, а овој кандисал да потпише. Кој знае како се гледаат еден со друг во очи.
Тоа беше пред 4 години. Можеби и стварно немал карактер. Тогаш Румениге изјавил така зашто Видал се имаше договорено со Хајнкес, па се изнервирал сигурно зашто и тој не ги притискал управата на Леверкузен да го пуштат во Баерн. Како и да е Видал имаше изјава дека во Јуве се изградил како човек и дека му било многу убаво во Јуве и дека не се кае што тогаш се преселил во Јуве, а не Баерн. Станал човек
Да, да..Тогаш кога не потпиша за Баерн немал карактер, и по 4 години карактерот се разбудил во него, и потрча да потпиши за Баерн..И магично одеднаш стана човек со карактер, каква совршена бајка...

Затоа не е убаво сега да го хејтате зашто си е реален за тоа дека со Баерн има поголеми шанси за титула во ЛШ. Ништо страшно е тоа.
Зошто никој не го хејта Тевез? Пирло? Си заминаа џентлменски, достоинствено како што им прилега на такви величини од играчи..

Видал, просто, цела прва полусезона му даваа да игра постојано, иако играше доста послабо за него,формата опадната, а на клупа седеа наизменично Маркизио, Пирло а и Погба за овој да се враќа од повредата на коленото, да билда минутажа. Се тепаше по дискотеки, со полиции проблеми, сето тоа му се прогледуваше низ прсти, во Мај изјавуваше како се чувствувал многу среќен во Јувентус што би ја завршил кариерата во клубот, итн.

Си замина, си замина. Замини си достоинствено „ Благодарам на Јуве и на фановите кои ниту еднаш не престанаа да ме поддржуваат и во сите моменти беа со мене, но сметам дека циклусот заврши, им посакувам среќа и титули“..Никој немаше ниту да го хејта, ниту да го валка неговото име. Значи буквално, на сите фан страни и на векиасињора форумот, 99% од навивачите/симпатизерите на Јуве оваа изјава ја сметаат како навреда и има мноогу забелешки за тоа. Па уште и онака јавно без ронка морал, го повикува Коман да му се придружел во Баерн, тоа според мене не доликува на голем играч. А го споменува поразот во финалето како една причина за да замини од Јуве, а не си ја пушта снимката од натпреварот, каде што ако не беше финале, и ако судијата немаше притисок да го запусти финалето со ваѓањето на црвен картон во прво полувреме, Видал требаше да добија втор жолт картон во 30 минута.После првиот жолт картон имаше уште 2-3 старта кои да беа друг натпревар судијта веднаш ќе му дадеше втор жолт. Едноставно, беше најслаб играч на натпреварот БАШ ВО ТОА ФИНАЛЕ.

Дали тоа Видал,со изјавава што ја даде, ја даде намерно за да се „оправда“ пред Румениге и Баерн за својата одлука во 2011 или не знам кој бил мотивот, тоа си е нивни проблем, сепак, ваква изјава од играч кој беше најомилен кај фановите на Јуве, остава црна дамка на се она што го има постигнато со Јувентус.

Како и да е, мислам дека пишување за Видал во фанклубов веќе е офтопик, тој не е играч на Јуве.

Reports saying we already offered 15 million but Porto is holding out for 20 million. Knowing how Marotta works that 15 million might even made up of some bonus as well.

Жал ми падна за Сикера да го ебам :icon_mrgr:, ама вака кога ќе размислам баш на неговото "ДА" се чекаше 3-4 дена... цело време беше во недоумица, а имавме договор со Атлетико и неговиот агент. Ваљда чекал понуда и од ПСЖ, па сакал да се омрси што повеќе кога станува збор за платата.

Овој Сандро нит го знам, нит знам како играл во Порто, ама ај да му веруваме на Марота :angel:

Аууу браво.. Ме воодушеви кикомцјуве со неговиот пост за видал.. Апсолутно 100% е во право..

еден дански медиум кој не е шпекулаторски вика дека сте спремни да платите околу 20-23 милиони за Ериксен. Многу чуден клуб се, никој не знае ни дали ова е доволно, може и за помалце да го дадат мада не верувам. Со среќа нека ви се преговорите со Тотенхем :)

Дури сега ја видов сликата на потписот од Деви...

87fcec3f69fd05ece2387f1454e5e453.jpg

еден дански медиум кој не е шпекулаторски вика дека сте спремни да платите околу 20-23 милиони за Ериксен. Многу чуден клуб се, никој не знае ни дали ова е доволно, може и за помалце да го дадат мада не верувам. Со среќа нека ви се преговорите со Тотенхем :)
25-30 наводно барале, а веќе се разговарало подолго време меѓу клубовите :)[DOUBLEPOST=1439554235][/DOUBLEPOST]АМ го откажа трансферот на Сикера во Јуве.
Дракслер платата си ја намали значително само за Јуве да го земи и да ја крени понудата до Шалке :)

However, Tottenham’s valuation of Eriksen is believed to stand at €25-30m, with the Turin giants reportedly ready to offer €20-23m for him.

Со Шалке не можат да се договорат околку Дракслер,иако имаме договор со играчот,а не па со Евреиве да се договараме.Кога ќе слушнат некоја понуда од Марота од 10 милиони со бонус од 15м(ако стигнеме до полу финале во ЛШ) и исплаќање на 10 рати има да не отераат у три лепе :icon_lol:

Juventus’ Kwadwo Asamoah has been cleared to return to training within three weeks, as he recovers from knee surgery.

“Good news for Kwadwo Asamoah,” the Press release began.

“The Ghanaian midfielder, examined by Professor [Ramon] Cugat in Barcelona today, has been given the green light to step-up his on-pitch work, and to join up with the team in three weeks.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom