C
Castiel
Гостин
GOL DI MUNTARI!!!! GOL DI MUNTARI!!!!Тоа ти викам,нема победнички менталитет,нешо како Мацари само што овој бар има освоено скудето
Еве ти споредба со Конте,кога изгубија од Фиорентина 4-2,не знам и не ни сакам да знам што се дешавало у Виново тој период,само можам да претпоставам дека им ебал матерпосле таа утакмица сврзаа едно 10 победи не ми текнува сеа,па Јуве имаше само 3 порази у последните 3 сезони и тоа презема тим кој завршуваше двапати 7 место!!
Е тоа се бара во Јуве,Конте знае како се дише во Јуве,чоекот беше 13 год. во Јуве,има освојувано многу скудета и еве сега како тренер 3 скудета,ги однесе Сиена и Бари во Сериа А, победник е во душа,а за тактика и Дел Нери не беше лош тактичар но се сложувам дека и едното и другото си одат заедно.Симеоне,Клоп,тоа се тие тренери.Ја верувам дека ако Конте си отидеше во Мај Јуве ќе пробаа да го ангажираат Симеоне или Клоп,вака немаа многу време,подготовките веќе почнаа и мораа брзо да реагираат,Алегри беше најдоброто можно решение.Ако ништо друго,очекувам барем во Европа да не се избламираме[DOUBLEPOST=1405788140][/DOUBLEPOST]
Не ме заебавај ти текнува на утакмицата во Торино кога ги добивме 2-0?не знаеја кај се,Алегри мислам дека има една победа против Јуве можеби ниедна нема,не сум сигурен.