Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
18:58 - NOVA FORMULA? - Pregovori između Juventusa i Intera potrebe nastaviti s novom formulom.I 'Uznesenja kolege Gazzetta.it -: to je bio oko ravnopravan razmjene, izravno, ali predsjednik je uvijek poželjna formula kredit nepoželjan u Juventus. No, to neće biti jednaka razmjena, pa natrag na stol mogućnost razmjene kredita, a zatim računajte na kraju sezone, a izravno prilagoditi stvari.

Ако навивачите протестираат не значи дека трансферот е прекинат,нигде не видов дека раководството на Интер го блокирале трансферот ради навивачите.
Навивачите на Јуве му се закануваа со смрт на Коболи Џиљи и Секо кога ги продаде Ибрахимович и Виеира на Интер, па трансферот се случи, а овие останаа живи и здрави.

Sky: Вучинич преку друг излез го напуштил хотелот во кој бил сместен, а го чекал автомобил со затемнети стакла. Во автомобилот новинарите на Скај го забележале докторот на Интер, Камби, и друг доктор.​

19:18 - "Mirko Vucinic was loaded on a machine where the doctor was Inter (not Combi, ed ), presumably to go for a medical. " This revelation of Matthew Barzaghi of Sky . All this happened outside a hotel in Milan.

19:50 - CLOSE PARTS, THERE OK THOHIR. INTER READY TO DIVE ON Hernanes - The parties are negotiating and always seem closer.Missing the last final okay by Thohir.There is discussion at this time about the various formulas and balance, because there will still be an adjustment in favor of Inter to close this transaction. If you conclude the sale of Guarin, Inter will come back strong on Hernanes.
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 19:58 ---
19:50 - CLOSE PARTS, THERE OK THOHIR. INTER READY TO DIVE ON Hernanes - The parties are negotiating and always seem closer.Missing the last final okay by Thohir.There is discussion at this time about the various formulas and balance, because there will still be an adjustment in favor of Inter to close this transaction. If you conclude the sale of Guarin, Inter will come back strong on Hernanes.

Зошто мора Јувентус да игра во купот со втора постава.Зошто не би го земале овој добар троферј ......Од стартната постава ке играат само Видал,Келини и Пирло .
Најавите се дека Рома ке игра со најакиот состав ......

Зошто мора Јувентус да игра во купот со втора постава.Зошто не би го земале овој добар троферј ......Од стартната постава ке играат само Видал,Келини и Пирло .
Најавите се дека Рома ке игра со најакиот состав ......

Не е ни Кваљарела слаб играч во нападот, ваљда и Маркизио ќе игра, а во одбрана Касерес и Огбона. И Исла последниве утакмици не е дрвото шо беше лани колку шо го гледав , покачена му е формата. Е сега дали овие ќе бидат доволни да се добие Рома на гости, ќе видиме. И јас сакам многу да го земат овај трофеј и да ја закачат сребрената ѕвезда

Преговорите за вечерва се завршени утре преговорите продолжуваат така изјави Марота додека пак на излегувањето од хотелот Гуарин беше прашан околу преговорите ама не одговарал ни на едно прашање.
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 22:00 ---
Преговорите за вечерва се завршени утре преговорите продолжуваат така изјави Марота додека пак на излегувањето од хотелот Гуарин беше прашан околу преговорите ама не одговарал ни на едно прашање.

Искрено да ви кажам не ми се допаѓа Гуарин како играч. Знам дека поголемиот дел од навивачите на Интер го фалат, па дури и некои други но јас го имам гледано прилично и речиси никогаш не ме импресионирал. Некогаш и нему не му се игра, а се дешава и често да се пука и шутира од далечина без врска. Покрај тоа ја нема потребната дисциплина за во средина на теренот, посебно под водство на Конте. Не верувам дека лесно ќе се вклопи во тимот, а и не гледам каде би можел да игра. Маркизио колку помалку шанси добива последните месеци, па што останало за нов играч. Во позицијата каде што е прикажан со 4-3-1-2 формација нема шанси да игра таму зад напаѓачите. Ја нема потребната визија и потребниот мозок за да игра во таква формација. Многу нелогичен трансфер според мене. И покрај тоа што со тоа се ослободуваме од оној неспособниот, сепак не ми се допаѓа баш договоров.

Искрено да ви кажам не ми се допаѓа Гуарин како играч. Знам дека поголемиот дел од навивачите на Интер го фалат, па дури и некои други но јас го имам гледано прилично и речиси никогаш не ме импресионирал. Некогаш и нему не му се игра, а се дешава и често да се пука и шутира од далечина без врска. Покрај тоа ја нема потребната дисциплина за во средина на теренот, посебно под водство на Конте. Не верувам дека лесно ќе се вклопи во тимот, а и не гледам каде би можел да игра. Маркизио колку помалку шанси добива последните месеци, па што останало за нов играч. Во позицијата каде што е прикажан со 4-3-1-2 формација нема шанси да игра таму зад напаѓачите. Ја нема потребната визија и потребниот мозок за да игра во таква формација. Многу нелогичен трансфер според мене. И покрај тоа што со тоа се ослободуваме од оној неспособниот, сепак не ми се допаѓа баш договоров.
Гуарин беше желба на Конте. Тоа е веќе очигледно. Имаше информација дека денеска Конте минимум 5 пати му се јавил на Марота да праша до кај се со Гуарин. Така да,од досегашниве искуства мислам е јасно дека во тимов на Јуве влегува само играч кој добил амин од Конте.

Инаку, Аусилио (директор на Интер), кога заминувал од преговорите бил во кола заедно со агентот на Вучинич, а Паратичи со на Гуарин.Претседателот на Интер Тохир вечерва на официјалната веб страна на Интер имаше објаснување дека го прави најдоброто за Интер.

Вучинич ги поминал медицинските прегледи.

Конечната разврска е оставена за утре.

Никако неможам да ве разберам вие што зборите дека нема место кај да игра. Јуве игра во три такмичења годишно, со претпоставка да се оди до крај во Куп и Лш(Серија А се фиксни 38 нели), тоа се фака околу 50-60 натпревари.
Како планирате да играме толку утакмици со 4ца играчи во среден ред, од кои 3ца играат прва постава, а еден од нив е веке 35 години.
Значи мора да се има замени.
Хипотетичка ситуација: полуфинале ЛШ, натпревар што решава, ситна повреда на Пирло на пример, и казна за жолти картони за Маркисио, кој ке игра?? Падоин ли? Пепе? Или Бонучи, како лудите идеи на некои членови тука :icon_lol:
Или заборавате што се случуваше пред 2 сезони кога комотно болница можевме да отвориме? Жива среќа овие три сезони барем од повреди сме мирни.
За темпераментот, мислам дека Конте ке го среди.
А за формацијата, се согласувам, нема шанси таму да игра, едноставно не е таков тип на играч. Т.е. нема шанси ни со оваа формација да се игра(барем сезонава), ама ајде, колку да има што да се чита. :)

А ако стварно доплатат само 3 милиони :cuc:
Го даваме Вучинич, тотално истрошен и непотребен, за играч што е еден од најдобрите везисти во Серија А.
Незнам зошто ти е нелогичен, освен ако не биде флоп тотален, буквално НИШТО не губиме ние тука.

Додека Баерн кој е актуелен Европски и Светски првак ги купи Геце и Тиаго, и исто така го договори и Левандовски само заради тоа да имаат силна и преквалитетна клупа и да продолжат со истото темпо од лани, нас не ни бил потребен Гураин пошто имаме факинг четворица играчи во средниот ред од можни три позиции.. Па затоа Баерн не издишија лани поради тоа што иако им се повреди Крос некаде во 10тата минута не влезе на негово место Падоин туку влезе Робен и мамето им го расплака на цела одбрана на Јуве. Така да мислам дека не само Гуарин туку дека фалат уште играчи во тимов за да бидеме до некаде со Баерн, Реал и останатите.

Се во ред ама ова важи доколку другите работи ни беа на место. Ние имаме дупка на левата страна каде што игра еден играч и тоа на неприродна позиција и рака на срце имаме дупка во нападот. Или барем ќе имаме летото. Само Тевез и Љоренте ќе останат. Најмалку ни треба да се засилуваме таму каде што сме најдобри. Сепак јас ова го велам затоа што имам друг впечаток за квалитетите на Гуарин. Според мене и не е толку добар како што е според повеќето.

Извини вака што те цитирам друже @Mondonico ама нешто ме дупи Мозилава/Компјутеров.... Сакав да ти пишувам реферати, ама гледам дека двата поста погоре на Моџо и Мамбата се јасни... ти го кажаа вицот зошто ни е потребен Гуарин

Прв Болд: Добро де, ако го купивме Гуарин, незначи дека ќе запреме тука, изгледа сега до крај на сезонава ќе тераме со 3-5-2 формација, па од лето на подготовките Конте ќе испробува нови формации, и тогаш ќе стане јасно што засилувања ќе донесе Марота.

Втор (црвен) Болд: Чекај имаме уште 10 дена од трансвер периодот, сигурно Конте (а богами и Тролот) нема да не остават на 4 напаѓачи. После ова вчера што одекна како бомба во Италија од нигде и никаде, богами очекувам се од Марота

Трет Болд : Прочитај ги уште еднаш постовите на Моџо и Мамбата

Четврти (Син) Болд : Чекај бе, прво нека дојде човекот кај нас, чим Конте го бараше долго време значи знае што ќе прави со него. Реално во Интер... во таа скапана екипа им чинат само Ханда, Гуарин, Паласио и Ковачиќ. Зошто Гуарин...? Кажав ора на терен, башка и тоа што таму игра/ше со цепаници, не го прави тоа послаб фудбалер. Да можеби шутираше од пола терен преку стадион, и себичеше, ама што да прави човекот кога сите таму се статични.
Еве ти два примери, Пелусо кога во одбрана ги има Келини/Бонучи/Барѕаљи игра како Малдини во најдобри денови, или пак Матри... видовме колку е важно што играчи имаш во тимот, во Милан беше труп на труповите, немаше никаква хармонија во играта, и сега кога се префрли во Фиорентина, тим што негуваат напаѓачки фудбал, се виде огромна разлика.
Тоа и ми е фората бе човек, замисли го Гуарин сега во Јувентус со кого ќе игра во средината... Со Видал, Маркизио, Пирло, Погба, Азамоа, Лихтштајнер... Очекувам да се препороди играчот

П.С. Јебига, пак пишав реферат :LOL:

Според мене, неспорна е техничката и физичката подготвеност на Гуарин. Некако ме мачи шо дечкото, секогаш кога го гледам, ми делува како да е умислен дека е најдобриот фудбалер на светот. Е сега надеж ми дава тоа шо Конте го побарал Гуарин, шо значи има план како да го опамети. Последен пример за воспитувањето на Конте е Тевез. Дечкото отсекогаш имал техника и физичка спремност, но додека беше во Јунајтед мислам дека нешто се скара со Фергусон, после кога беше во Сити, кога Манчини сакаше да го пушти како замена, овој го одби и му рече ја не ти влегувам на терен во 75 минута. А од кога е дојден во Јуве, малиот растура, ора по терен, голови дава, се враќа во одбрана.

И да, не држат муабетите дека Гуарин не ни требал. Луѓе, разберете дека треба да имаме квалитетни замени, не се Падоин, Пелусо, Исла за во ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom