Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ич не го сакам овој Нани, какво гомно од играч е...од кога си отиде Роналдо од МанЈу, влезе у некој филм дека ке биде лидер и дека може да го замени, ама не е толку квалитетен ни оддалеку.
Е сега проблем е што ако сака да игра регуларно ке треба да прифати да игра на бековска позиција, многу поназад од тоа што вообичаено игра, а со оглед на неговиот карактер...
4-3-3 тешко да се игра постојано, тоа ке биде втора формација за евентуално вракање од негатива или па ако не оди со 3-5-2 па да се смени малку.

Нани е во преговори за нов договор со нас и дали се овие патки од агентов за да ни извлече нас подобар договор или има вистина за трансферов не знам. Од англискиве посигурни извори нема ништо околу ова, од кај вас има некој постабилен извор околу муабетов за Нани??

Дресот на Мароне го нема на Јувестор, што значи кај да е, ќе оди малиот.

“Marrone has the need and desire to play with regularity in another team,” Marotta told Sky Sport Italia.
“We’ll have to see what the best destination is for him before the market closes, but right now I can’t tell you where that will be.”
Мароне сигурно ќе си иде,квалитетен играч е,греота е да кисне на клупа

Нани е во преговори за нов договор со нас и дали се овие патки од агентов за да ни извлече нас подобар договор или има вистина за трансферов не знам. Од англискиве посигурни извори нема ништо околу ова, од кај вас има
некој постабилен извор околу муабетов за Нани??

Не се знае ништо,али на големо почна да се шушка за трансферов на Нани.Paddy Power почнаа веќе да исплаќаат за трансферов,како што правеа и за Тевез.

Ич не го сакам овој Нани, какво гомно од играч е...од кога си отиде Роналдо од МанЈу, влезе у некој филм дека ке биде лидер и дека може да го замени, ама не е толку квалитетен ни оддалеку.
Е сега проблем е што ако сака да игра регуларно ке треба да прифати да игра на бековска позиција, многу поназад од тоа што вообичаено игра, а со оглед на неговиот карактер...
4-3-3 тешко да се игра постојано, тоа ке биде втора формација за евентуално вракање од негатива или па ако не оди со 3-5-2 па да се смени малку.

Незнам зошто таков впечаток ти оставил,за имитирање го имитира Роналдо инаку би бил од голема помош добар 1v1,брзина,јак шут...

Незнам зошто таков впечаток ти оставил,за имитирање го имитира Роналдо инаку би бил од голема помош добар 1v1,брзина,јак шут...

Нема збор дека е класа, ама мене таков впечаток ми има оставено, на себичен и арогантен играч.

Зошто се си мислам дека е патка информацијава за Нани?

Нема збор дека е класа, ама мене таков впечаток ми има оставено, на себичен и арогантен играч.

Може ти изгледа така али воопшто не е себичен играч
2011/2012
- Started 24 games, played in 29
- Assisted 10 goals, only 5 players assisted more (and Valencia was the only one of those to play in fewer games)
- Scored 8 league goals (notably against Arsenal, Chelsea) and a total of 10 (not including the 2 he scored against City in the Community Shield).
- 1.8 successful dribbles per game (7th highest in the league)
- 0.62 goals/assists per game. For comparison: Valencia 0.63, Silva 0.58, Mata 0.56, Bale 0.53, Nasri 0.47, Walcott 0.46.

2010/2011
- Voted Player of the Year by his team mates
- Named Man of the Match 6 times (only Tevez :cool: , 7, and Van Persie, 8, had more)
- Started 31 games, played in 33
- Assisted 14 goals, more than any player in the league
- Scored 9 league goals (notably against City and Spurs) and a total of 10.
- 2.5 successful dribbles per game (2nd highest in the league)
- 0.70 goals/assists per game. For comparison: Walcott 0.57, Young 0.5, Arshavin 0.46, Silva 0.31, Milner 0.19.

Пратете го натпреварот Милан-ПСВ, гледајте како игра бекчено Вилемс, Конте имаше голема желба да го донесе летово, ама изгледа ќе остане за наредното лето

BSxap2aIIAA_euD.jpg

images

Одиме во вториот шешир, така? Дека лани бевме во третиот...

0cd5b97188bf0cbed3903db2112f0321.png

Утре ждребкава.

• Fausto Rossi moves to Spanish side Real Valladolid on a one year loan. No financial terms were revealed. The deal will expire on June 30, 2014.
  • Richmond Boakye moves to Spanish side Elche CF on a one year loan. No financial terms were revealed. The deal will expire on June 30, 2014.

Милан ни шлакна 12 милиони за Матри ... Марота прифатил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom