Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па што има везе што го промаши , нека идат у тристе пичке материне со Конфедераци и што знам , не знам како со Џилардино имат волја да играт тие бе :pos:

Што убаво ќе беа на одмор сеа, а не да се мачат со факинг ТАХИТИ :icon_mrgr:

П.с.

Само да потенцирам за ЏАКЕРИНИ - иако последната сезона одигра многу малку , заслужува повеќе , златна резерва е ... тука е и ПЕПЕ што ќе се врати , така да ОК сме (y)

Ке помисли човек којзнае што се десило, за живот се бори :D
Јебига се дешава, здравје :)

Наше дете е затоа, криво ми е пошо баш он ја утна али ништо идеме даље,суперкуп имаме за освајање сред Рим,да плачат пичкине Лацио како Наполи и Бонучи да го крене прв трофејот:)

Потполно се согласувам со мислењево од странава за 10 ката на Тевез... Не знам, искрено јас сум разочаран дури, а не па вие... Исто како во Рома на Тоти така да му направат, прво да го испратат во друг клуб после се што направил (а во тим да чуваат ојлевци дојлевци) како Анелка, Бентер и т.н. После тоа другата сезона одма да ја дадат 10 ката на некој друг... Искрено ич не ми се свиѓа односот на клубот кон Дел Пиеро... Легенда невидена е, почитуван играч од сите навивачи и никој за ништо не може да му замери... Баш ми е криво, ама се надевам еден ден ќе ви се врати како тренер или со некоја друга добра функција таму каде што му е местото, т.е во Јуве... Замислете Тоти тренер на Рома, Дел Пиеро на Јуве... :)
п.с. Извинете вака што ви упаднав, ама искрено од сите ваши играчи единстевно Дел Пиеро ми е онака омилен, и Буфон, па дури грдо ми доаѓа така кога гледам...

Пративме денес нова понуда за Јоветич 22 милиони + 50% Габиадини + Мароне

Коларов побара трансфер од Сити сакал назад во серија а

Во тесно се Фиорентина, мора да го продадат Јоветиќ за да го земат Гомез, ама никој не им нуди 30 милиони за него. Арсенал им понуди максимум 25 милиони некаде крајот на Мај, ама видоа дека овие не попуштаат, и на крај се свртеа кон Игуаин. Згора на се и Рамадани ги уценува со Љаич дека следната сезона ќе замине од тимот како слободен играч, ако не го дадат Јоветиќ на Јувентус. Па згора на се ако не го даваат Јоветиќ, ќе им го украдиме Гомез... не дека ни треба ама ете зулум да направиме :sneaky:

In Marotta we trust :icon_mrgr:

Пративме денес нова понуда за Јоветич 22 милиони + 50% Габиадини + Мароне

Коларов побара трансфер од Сити сакал назад во серија а

Искрено не ми се верува Марота да пратил ваква понуда, ова надминува 30 милиони...а ако стварно пратил, а овие не прифатиле, тогаш нека си го задржат па нека го продаваат на друг за 30 милиони, баш ме интересира кој ке даде толку.

Пирло едвај стоеше синоќа...:tapp: Да ти ебам и конфедерации и се ни ги истепаа играчите :mad::mad::mad:

Пирло едвај стоеше синоќа...:tapp: Да ти ебам и конфедерации и се ни ги истепаа играчите :mad::mad::mad:
Па нека се пензионира од репрезентација бе, никој не му стаил нож под грло да игра! Пирло е крив у случајов.

Во Понеделник Огбона и официјално ќе биде нов играч на Јувентус!

Урбано Каиро бараа 12М+Имобиле, Марота нуди 8М+50% Имобиле!

Многу блиску е овој трансфер, а добар играч ќе земаме во одбрана...

Ај фала богу ми го тргнавте грдиот од ПЛ. Секоја утакмица се плашев да не ни даде гол, па да се заебават на наша сметка. :)

Баш му спомнав на брат ми (фан на Јунајтед) пред два-три дена дека го земавме Тевез, и почна да ми смее под мустаќи и ми рече:
"Добро е што го земавте, страмота е веќе од него да примаме голови, ќе ни се смеат сите"

исто размислувате :icon_lol:

Баш му спомнав на брат ми (фан на Јунајтед) пред два-три дена дека го земавме Тевез, и почна да ми смее под мустаќи и ми рече:
"Добро е што го земавте, страмота е веќе од него да примаме голови, ќе ни се смеат сите"

исто размислувате :icon_lol:

Сега може ќе примаат голови од него во ЛШ,не се знае :D

Сега читам Рома решиле да го продаваат Де Роси... знам дека е фантазија, но помислете Марота да не изненади со овој трансвер... Аууу, тимот ќе ни биде ебење, дури тогаш на Конте ќе му испопадни косата по втор пат од маки кој прв да го игра во тимот :icon_mrgr:

Ne moze Juventus da si dozvoli uste eden transfer na igrac so tolkava plata (De Rossi zema okolu 6 milioni godisno). Transferot na Tevez so se dogovorot za igracot ke go cini na Juventus 50tina milioni evra. Zgora na toa i Llorente ke zema dosta visoka plata (4.5 milioni neto ili 9 bruto)

Voedno i platata na De Rossi e najgolemata pricina zaradi koja Roma verovatno ke go prodade.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom