Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Некој бараше хет трик?
Да, некој спомна вчера пред утакмица и ете дојде. хаха.

Добра игра стварно, ги отепавме тие, вака се игра кога ке се изгуби натпревар и вака да се продолжи.
Секоја чест за Асамоа,Каваљарела.
Нема што да се коментира бре, ги отепавме, forza !

Некој бараше хет трик?
Знае ли некој кога последен пат играч на Јуентус постигнал хет трик ?
Јас не се секавам
Кој друг ако не јас.....морав да спомнам хет трик за да дојде
п.с Имаше една мудра мисла =Пази што посакуваш бијдеки може да ти се оствари хахаха !

Да, некој спомна вчера пред утакмица и ете дојде. хаха.

Добра игра стварно, ги отепавме тие, вака се игра кога ке се изгуби натпревар и вака да се продолжи.
Секоја чест за Асамоа,Каваљарела.
Нема што да се коментира бре, ги отепавме, forza !

Па за ваква утакмица и не смеат ништо помалку да одиграат :D Супер одиграно, нападот функционираше, тоа ме радува.

Кој друг ако не јас.....морав да спомнам хет трик за да дојде
п.с Имаше една мудра мисла =Пази што посакуваш бијдеки може да ти се оствари хахаха !

Да да, на место е мислата. (y)
Forza!

Ножичките на Кваљарела вчера беа :drk:

Кога сме кај ножичките,сигурно ви текнува на овие од пред 2 години на Маркизио,еден од најубавите голови таа сезона

Абе голот убав беше,али не потсеќај на овие бруки те молам,доста беа тие 2 години..:unsure:

Абе голот убав беше,али не потсеќај на овие бруки те молам,доста беа тие 2 години..:unsure:

Што е најтрагично,ако добро се сеќевам после голов направија пресврт Удинезе и победија на овој меч :facepalm:.Па и поради резултатот некако се заборави голов.

Јас би го одмарал Џовинко против Лацио. Мирко е Big Game играч, плус до нареден викенд целосно ќе се опорави. Ква-ква останува во старните 11.
Сметам дека Вучинич треба да биде максимално спремен за против Челзи и Милан, а Џовинко да биде првиот избор за против Лацио.Вчера изигра одлично и сметам дека треба малце континуитет да му се зголеми самодовербата.

Ножичките на Кваљарела вчера беа :drk:

Кога сме кај ножичките,сигурно ви текнува на овие од пред 2 години на Маркизио,еден од најубавите голови таа сезона
Голот беше прекрасен ама за жал загубивме 1-2 ако не се лажам:tapp:...Инаку и вчера Маркизио имаше ножички само овојпат спаси чист гол за Пескара со нив :):vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom