Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Очајни сме на трансфер пазарот, одсекогаш сме биле таква екипа која само сакаме за малце пари да купуваме... а за големи суми да ги продаваме фудбалерите.

... кога ќе сфатат дека ни треба КЛАСА напаѓач?

Колку е само среќен Меси што се сликал со Матри
552371_261534790619151_737378141_n.jpg

^ Мене обратно ми изгледа,али добро :D

^ Меси сака да фати некој женска покрај Матри :cool:

Јувентус ги потврди трансферите на Исла и Асамоах во тимот од Торино , додека пак во екипата на Удинезе ке се приклучи младиот играч на Јувентус Кристијан Пасквато. Но по се игледеа дека тимот на Јувентус ги убеди Удинезе за целосна соптвеност. Трансферите на Исла и Асамоах ке вредат по 18 односно 18.8 мил кој ке бидат испатени во наредните 3 години. А додека пак трасферот на Пасквато во удинезе ке вреди 3 мил кој ке бидат испатени во наредните 3 години а исто така постои можност во наредните години ако Јуве уплати 1.5 мил ке си го земе во целосна соптвеност.Но и објавија и некои други помали трасфери тие на Белфастија во тимот од Модена и Ноче во тимот на Јуве Стабија.

Епа ај нека се добредојдени,очекуваме максимум од двајцата. И се моли Исла да не јади трици во иднина дека му се играло на друго место,за да не ги јади клоците ко Елиа,такви играчи слободно продавање и за десет кубици дрва ако треба

Браво за Буфон (y), и да им посакаме на Исла и Азамоа супер настапи во црно-белиот дрес. Него да не имате некоја информација за Лусио, медиумите викаа дека денес ќе требало да потпише, ама уште нема ништо. Истотака пишуваа дека денеска Марота требал да се сретне во Милано со челниците на Пескара за нови разговори за Верати.
И друго ми беше зборот, Сити и ПСЖ даваат по 20/30 милиони за Ван Перси, и наеднаш се избацува Марота со понуда од 8 милиони КОЈ ЅВЕР :pos::cuc:

За Лусио утре официјално,бар што пишуваат медиумиве,2.4-2.5 мил. плата плус бонуси.

Велком за Исла и Азамоа,следна сезона имаме неколку интересни копиљана да следиме - Верати(Пескара),Имобиле(Џенова),Пасквато(Удинезе).

Ако убо ме служи гугл транслејтов излегле некои шпекулации дека Буфон и Балотели се степале.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=100939

Според Скај се чека официјален демант од ФИГЦ

Се скарале нешто,Буфон бил многу нервозен и го пратил во болница:pos: али глупости е 100%

Првите интервјуа на Азамоа и Исла,како играчи на Јувентус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom