Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ccc Невозможно бе ...

Како и да е очекувам победа, Аквилани ќе ги реши. Засега мен оф д меч. Мора и за нас да свирне пенал.

не така добро прво полувреме за Јуве,но со малце повеќе среќа ќе успееше да материјализира предност.....пеналот беше чист ко солза,Пепе отиде со раширени раце,топката удри и го смени правецот на движење-чиста глупост би рекол.....

светли точки Сторари,Соренсен,Киелини,Аквилани,очекувам во второто подобри да бидат Мело,Маркизио и Кваљарела ако Јувентус сака да победи на овој натпревар.....не знам за од која минута е планиран Алекс-подобро е веднаш да биде ставен во игра

П.С. многу ме бендиса сигурноста и смиреноста на Соренсен како ова да му е трета веќе сезона во Калчото,се гледа дека е талент и да,природна позиција му е централно,ама и вака врши добра работа

рицоли секогаш судел против јуве али ова беше пенал..

не беше пенал бе брат на линија беше,точно на 16-ник врска немаше од пенал али еве сеа гледа колку само за нас судат судиите.

^^
Чист пенал ко солза .. инаку ако Пепе не блокираше, мене ми се чинеше дека тој шут влегуваше во голот :toe:

ccc Невозможно бе ...

Како и да е очекувам победа, Аквилани ќе ги реши. Засега мен оф д меч. Мора и за нас да свирне пенал.

Како да не ќе свирел, тој фал не свирна досега па пенал ти бараш. BTW 4 минути продолжи, а 1 имаше на семафор, али ајде навикнати сме на вакви срања.

--- надополнето ---

не беше пенал бе брат на линија беше,точно на 16-ник врска немаше од пенал али еве сеа гледа колку само за нас судат судиите.
Пенал беше, внатре беше Пепе, топката одеше доволно ниско па ќе завршеше на висина околу пречката, ама беше прилично централно, па немораше Сторари да прај акробации.
Кога веќе го спомнав Сторари, риспект за топката на Менез шо му ја фати.

Траоре ми се свиѓа како игра.Само што влезе ама се познава дека е добар и се надевам ке ги исполни моите големи очекувања за него годинава.

Маестрото сега ќе ги реши :) Овој Траоре за почеток ми остава добар впечаток.

Кај виде фаул од аквилани телево лелеееееееееее на шут му налета мајмунов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom