- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 10
Само што сакав да пишам дека станавме просечна екипа која незнае да направи контра, нема идеја во нападот, нема завршница при корнер ова не е Јувентус:nenene: можеби вас ви се свиѓа ама мене тотално ме разочарува.Милион грешни потези изминативе 3,4 години, градиме еден тим па нечинел па се менува се од корен и резултатот пак ист.И сега некој ќе ми рече не се воиграни бла бла тра ла ла.....трагедија сме тоа е тоа, не по вина на играчите.Најмногу лутината и бесот ги насочувам кон управата и Црни Луиџи кој не е ништо подобар од Раниери,Зак. и Чиро аматери сите до еден, нека се ебат у г'з:nerv:
И да додадам, уште ли ќе се крстиме во Дел Пиеро?
П.С.Добар гол ама само добар.Не може да ми го промени мислењето за нашата игра!
Токму така пријателе се крстиме на Дел Пјеро кој е најсветла точка со Кјелини во тимот и секоја сезона ке менуваме тим и ке менуваме и резултати ке нема, немаме никаква игра, пак ке кажам по не знам кој пат требаше да си остане Џовинко и Диего да игравме со формација 4-2-3-1 со 2 везни 2 крила и Диего плеј мејкер и еден класичен шпиц ама вампири си се вампири играат неатрактивен фудбал а уште помалку продуктивен