Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ALeqM5hZmzhgK5enutnq-HP63vf5m2H4Xw
Омилената и среќна 16-ка на Каморанези, со среќа нека му е.:salut:

А да го земеме Богдани од Чезена?:pos2:

на позајмица со право на откуп..

Најверојатно Леандро Ринаудо е нов играч. Во овие мометни, тешко е да се обезбеди добар играч.

На Траоре моментално му зимаат крфца.

Не бе како Ринаудо и овој е од наполи така? Па го земавме Кваљарела од кај нив сега и овој ли? Не верувам.....

Не бе како Ринаудо и овој е од наполи така? Па го земавме Кваљарела од кај нив сега и овој ли? Не верувам.....

Jувентус се главни во Италија и ниеден помал клуб не можи да ги одбие, ќе им го земиме и Пацини на Сампдорија. :)

Овој Јохан Беналун од Ст.Етјен е позајмен на Чезена,во последен момент Јувентус се има откажано од него.

--- надополнето ---

Официјално Траоре ги поминал лекарските прегледи и е играч на Јувентус,нека му е со среќа и да прикажува добри игри.ЛИНК ТУКА

Ништо дечки од нас, јас мислам дека овој Ринаудо , прв пат слушам за него (читам дека за Наполи одиграл 20 утакмици у 2 сезони) и ние него ке го купуваме , охххх божеееееее.
Ниедна голема ѕвезда не купивме годинава а шутнавме една тоа е Диего.
Еххххх кога беше 2005/2006 летото кои играчи ги купувавме во ерата на Моџи.Виера, Ибра, Емерсон па па па па.
Ни останува уште 55 минути да се надеваме колку толку Пацини да ни дојде .:toe:

Полека но сигурно повеќето од тој силен Јувентус си заминуваат, остана Дел Пиеро и Буфон само! Му посакувам се најдобро на Каморанези во понатамошниот тек од неговата кариера!

И Зебина замина, и нему да му посакаме се најдобро, ми беше еден од омилените играчи, но последните години не беше во можност да ги одигра во високо ниво со оглед на многуте повреди што ги имаше!

Нема уште многу време ... се надевам на Пацини !!

Не ми се верува за пацини....ама дај боже да слушнеме е у 18-59 pazzini is a juventus player...

Замислете сеа Агуеро и Пацини во јуве :vozbud: Иако не е за верување па ке си верувам. Ајде барем неш по добро да зееме

Агуеро нема теорија да го земете,Пацини.......којзнае има уште 24 мин до крај на трансфер периодов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom