Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде завршија фантастичните ангажмани на Јувентус, освен тоа што купија тотални анонимуси со исклучок на Красич, Аквилани и Кваљарела успееја да ги исфрлат од клубот луѓето кои го носеа Јувентус кон слава во последните 10 години, без да се направи еден проштален меч ниту да им се понуди улога во клубот ни ништо, беше исфрлен Диего исто и Џовинко кој веке на првите мечеви за своите нови клубови одиграа маестрално, е сега Марота јас нема да ве чекам цел живот за на Јувентус амбициите да му се само влез во лига на шампиони, Јувентус треба да се бори секоја сезона за скудето бе алоооо а не да ми кажувас трансферот заврши па да го барас Каладзе или Бориело за жалење копиле

Aко Марота изјавил дека за нас завршил трансфер маркетот не значи дека нема купено играч во последниов ден, до официјалниот крај има уште два и пол часа, можит Скај ќе извади наслов "Пацини во Јуве" или "Aгуеро во Јуве". :)

Додека не дојде 19h се е можно, некаде по нетов налетав на информација како демек сме понудиле 15 милиони + Јакинта за Пацини.

Претседателот на Џенова,Прециози изјави дека Каладзе сакал да игра во Џенова. Нека им е со среќа.линк

Се шпекулира дека Марота понудил 15мил + Јакинта за Пацини. линк

Мораше бар уште еден дефанзивец да земеме,вака сме со Легротаље само на клупа,не дај боже да се повреди некој од Бонучи и Киелини

си отиде и Камора,межу најдобрите крила во Италија во последните 10 год.нека му е со среќа во Штудгарт,со Молинаро ќе газат:)

за дечкото што навива за Барселона,не знам што ти е толку националистички,јуве е италијански тим и нормално е да има повеќе италијанци,па Барса колку шпанци има у тим побогу???Пујол,Пике,Чави,Иниеста и др. и збориш за јуве,не знам што ти е поентата.

Aко Марота изјавил дека за нас завршил трансфер маркетот не значи дека нема купено играч во последниов ден, до официјалниот крај има уште два и пол часа, можит Скај ќе извади наслов "Пацини во Јуве" или "Aгуеро во Јуве". :)

Агуеро и јас го сакам ама тоа е Мишн Импосибл така да Пацини да се зема задоволен сум ке простам 50 % од Диего и Џовинко

Агуеро и јас го сакам ама тоа е Мишн Импосибл така да Пацини да се зема задоволен сум ке простам 50 % од Диего и Џовинко

Mission imposible e Агуеро се согласувам.Не мората него и том круз да го викнеме неможе да го донесе до 7 саат Агуеро у Јуве.Ај следната година живи и здрави..

И за двајцата има шанси, никој не рече и не изјави дека некој од нив не одбил. :)
Taка да до 19ч ќе е издржи.:pos:

Претседателот на Џенова,Прециози изјави дека Каладзе сакал да игра во Џенова. Нека им е со среќа.линк

Се шпекулира дека Марота понудил 15мил + Јакинта за Пацини. линк

Oсвен Агуеро никој друг нема да ги испере гомните и лајните од овој трансвер период, искрено јас не сум ни најмалце задоволен од трансверите оваа сезона, клубот го напуштија 2 легенди кои секогаш можат да бидат корисни Трезеге и Каморанези. Каморанези за Пепе и Красич е измислен, можеше да ја истера и оваа сезона, дај боже да бидам демантиран од Красич и Пепе и да ги оправдаат очекувањата.
Незнам зашто беше ангажиран 33 годишниот Сторари кога имаме златна резерва Манингер. Манингер докажа дека може да биде достојна замена за Џиџи а управата го ангажираше Сторари. Мартинез не е ништо повеќе од Џовинко или Каморанези, дури и е послаб, дадовме 12-13 милони за Мартинез:uvo:, дечкото може да игра во Самдорија, Наполи, Болоња ама не и во Јувентус. Разочаран сум од овој трансвер рок и дај боже да бидам демантиран и да покажат добри резултати во јуве горенаведениве. Сепак ова е еден нов Јувентус и тек после поминување на првата полусезона ке видиме како ке одат работите, да се надеваме дека ке се вклопат сите и ке гледаме еден нов јуве.

Кој е па сега овој реинаудо?Уште еден бездомник прибрираме или мене така ми се чини..:kesa:

Незнам зашто беше ангажиран 33 годишниот Сторари кога имаме златна резерва Манингер. Манингер докажа дека може да биде достојна замена за Џиџи а управата го ангажираше Сторари.
А ако се повреди Манингер како што е во моментов е повреден?Буфон до крајот на Јануари нема да биде достапен,кога ќе се врати ќе има одреден период на адаптација, а цела полусезона Јувентус не може да го има на располагање само Манингер.

сезонава реално очекувам 3то место толку се капацитетите

Трезеге не беше продаден.Сам побара трансфер,бидејќи сметал дека нема да добива голема минутажа во Јувентус.Иако направи трансфер во Херкулес,Јувентус ќе му плаќа 3.5 милиони годишно се до крајот на неговиот договор, а 1 милион ќе добива од Херкулес,а Јуве нема да добие оштета за играчот.
Toа е веќе друга работа ако сам посакал да замине. Сепак мислам дека управата требаше барем да се обиде да го убеди дека и понатаму е важен дел од тимот и дека Јуве има потреба од него. Мое мислење е дека Трезеге сезонава би бил наш најдобар напаѓач доколку би останал здрав цела сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom