- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
пропаднаа преговорите со бориело батулецот барал преголема плата ....која јуве неможи да му ја плати ... мислам дека бесе 3 или 4 мил не сум сиг
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пропаднаа преговорите со бориело батулецот барал преголема плата ....која јуве неможи да му ја плати ... мислам дека бесе 3 или 4 мил не сум сиг
Иако Буфон беше повреден,јас го сметам за еден од најдобрите играчи во Јувентус.Буфон е најдобар голман на светот,и неговото присуство во тимот е од непроценливо значење.Затоа,Марота уште во своето прво интервју како Директор во Јуве, изјави дека Буфон не заминува од Јувентус по никоја цена.Буфон е повреден пола сезона
Киелини е одличен тука нема збор
Маркизио игра со многу променлива форма и не е воопшто конзистентен
Дел Пиеро колку и да е брилијантен, нема 90 минути во нозете и тоа е сосема нормално со оглед на неговите 36 години.
Диего, човек на кој му помина периодот за адаптација од една година и беше најдобар (без никаква дилема) на подготвителните натправари и покрај тоа што играше како втор напаѓач е подарен за смешна сума на пари на 3 дена од истекот на трансфер периодот.
Џовинко, блескав талент кој не доби никаква шанса во Јуве, никако не смееше да биде пуштен ако веќе имало намера за продажба на Диего. Моја прогноза е дека ќе растури во Парма сезонава.
Го продадовме Диего... зошто не одговарал во плановите на дел нери и во 4-4-2 формацијата... што праиме утре ако си замине дел нери и ако дојде некој друг тренер што ке игра со поинаква формација во која ке се вклопува диего?
Ако го донесат овој ќе им простам на Марота и компанијата за Диего и ЏовинкоНе ми се верува ама ајт, ќе имам некаква надеж, барем до утре!
Ако го донесат овој ќе им простам на Марота и компанијата за Диего и Џовинко![]()
само за тебе одма ќе му ѕвонам на марота.Марота одлучува мислам дека до сега ќе беше донесен ако сакаа ама очигледно се тргнати по друг напагач некој како ПациниЕј дај бе земајте го Бориело да не му биде џабе патот на Робињо до Милано![]()