Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
неможам да дочекам аман више уште 15 мин очекувам победа наравно плус акнав сингл ќе биде дупла радост :)

Надвор од тема е, не знам кај да прашам. Каде точно можам да видам за стартни состави на тимовите, пред одигрување на натпреварите?
Гледам низ фудбалскиве сајтови но слабо ми иде.

Едит: Да не пишувам друг пост.
Мислам воопшто не само за Јувентус

Надвор од тема е, не знам кај да прашам. Каде точно можам да видам за стартни состави на тимовите, пред одигрување на натпреварите?
Гледам низ фудбалскиве сајтови но слабо ми иде.
Moжеш на ла газета дело спорт идеш Калчио и формациони

Честито почетокот на новата сезона во Сериа А.По малку сум исфрустриран од одлуката на Дел Нери да стартува со Красич и Кваљарела.Двајцата дојдоа во рок од неколку дена и мислам дека уште ќе им треба време додека не се вклопат во тимот.Но како и да е,се андевам денеска на голови и убав натпревар.Со среќа нека е!

пс.Стартни 11 : Сторари , Де Чељи-Кијелини-Бонучи-Мота , Пепе-Мело-Маркизијо-Красич , Квараљела-Дел Пиеро

Почна сезонава , почнаја и повредеве :S му ја отворија главата на Сторари ... ахххх беее ...

Значи овој Де Чеље е тапа од играч ... Десното крило на Бари Алварез мислам, ја ора нашата лева страна .. Среќа што одма до Де Чеље е Киелини па солидно покрива

лелееееее бе се скапавме од залагање од креирање акции и ни го шибна ааааааааааа :tapp:

1-0 за Бари.Маркизио закасни да го покрие и овој ја збибери во горен-лев агол.До сега Мело и Маркизијо се најслаби :(

Не ебат по таја лева страна!! Ахххх Де Зељеееееееееееее!!

Полувреме.
Се глеа дека очајно ни треба лев бек и ако не купиме уште овие 2-3 дена незнам што ќе се праи до Јануари. Имавме околу 3-4 добри шанси, али немавме среќа. Не играме многу добро во одбрана како дефокусирани ми изгледаат. И овие Бари се мизерни, али ете една полушанса и одма гол. Очекувам да се вратиме во второ полувреме, не доаѓа у предвид пораз.

1-0 за Бари.Маркизио закасни да го покрие и овој ја збибери во горен-лев агол.До сега Мело и Маркизијо се најслаби :(

Мело и Маркизио воопшто не се лоши на средина. Единствено шо можеби Маркизио требаше подобро да покрие за голот. Јеби га и Бонучи и Киело покриваја а овај ја збибери в ќош.

Мене по малку ме нервира Красиќ само еден салам продор имаше. Пепе исто е изгубен па капак на се треба со Алварез да се борат на таа страна. Како шо е брз ДеЧеље од копачки ќе го извај.

Ајде сега е моменто да се покажи ДелНери колку го бива, Ланза - Мартинез нешто.??

Красиќ е исплашен да не згреши,се гледа тоа,одма зима топка и се ослободува..

Пепе и Маркисио тапа. Мартинез и Момо евентуално мора да влезат во игра!

Посигурна игра во дефанзива и побрзи продори по крилата и можеме да очекуваме бодови. Средината ја контролиравме, меѓутоа што дека, шут у гол немавме цели 45 минути...

Повеќе среќа во второво полувреме, ќе ни треба.

Красиќ е исплашен да не згреши,се гледа тоа,одма зима топка и се ослободува..

Можеби, имаше еден успешен продор, еднаш проба на финта да го фати Масјело и не успеа да го претрча, ниту еднаш не нафрли. Еднаш шутираше и то ептен млако ко да се пазеше Спутник да не го погоди. Нема да судам по првиот меч (Диего ви текнува) ама очекувам далеку појќе од него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom