Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Красич алоооооооооооооо....

Некое време нема играно озбилна утакмица оти ЦСКА не го играше последните денови од сатага и уште ко дојде рекоја требаат мин 10 дена да влези во форма.
Мене ме чуди повеќе оти Ланза не е на таа страна туку е овај. (Изгледа сите негативно го перцепираме Хорхе останва да видиме како ќе се покажи)

--------------СТОРАРИ---------------------------
МОТА----БОНУЧИ-----КИЕЛИНИ----ДЕ ЧЕЉЕ-
ПЕПЕ-----МАРКИСИО--МЕЛО----МАРТИНЕЗ--
-----ДЕЛ ПИЕРО----КВАЉАРЕЛА------------
не ми штима де чеље.
на границата со италија ли е капдевиља?

Ќе има пренос на Телма сигурно а што се однесува до откупување на правата за пренос на Калчо лигата не се секирајте Телма ги откупила правата на уште 5 години (прошлиот 10 годишен договор им истекол летово и го обновија на уште 5 )

Јеееееееееее ајде нека ни се со среќа уште 5 годни Калчооо на телма...:olee::olee:Се со трофеи да си ги гледаме нашите...

Sky:

Del Piero - QUAGLIARELLA

KRASIC - Marchisio - Melo - Pepe

De Ceglie - Chiellini - Bonucci - Motta

Storari

Edit: Ги сменија, КРАСИЧ ПРВ ТИМ!

Еве едно опроштално писмо на интернет од нашиот Капитен до легендата Трезеге.ЛИНК ТУКА

Уште еден од многуте докази за големината на нашиот Капитен како на теренот така и надвор од него.

Еве едно опроштално писмо на интернет од нашиот Капитен до легендата Трезеге.ЛИНК ТУКА

Уште еден од многуте докази за големината на нашиот Капитен како на теренот така и надвор од него.

Vo pismoto pisuva deka bile pogolem tandem od Charles i Silvori :zver:

Треба гласно сите да плачеме за трезеге а не за диего кој не се показа како што треба за разлика од легендата.
секоја чест за него.

Storari
Motta- Bonucci- Chiellini- De Ceglie
Pepe- Felipe Melo- Marchisio- Krasic
Del Piero- Fabio Quagliarella

The Neri decided: Bari with a 'Krasic and Quagliarella :vozbud:

Во сенка на трансферите заборајвме дека почнува трката по најбитниот трофеј за Јуве сезонава.
Можеби ќе има уште некое појачање али големиот дел од тимот е веќе во соблекувалната на Свети Никола.
Генерално немаме нови бомбастични имиња (фала богу) ама она шо ептен ми се допаѓа е дека имаме претстава како ќе изгледа тимот.
Не е битно дали ќе игра Красиќ или Мартинез битно е дека се знај кој шо треба да сработи и да се добие саканиот резултат (типичен Јуве-Италија-Макијавели менталитет).

Повелете мало интермецо за следните два саати дури го чекаме почетокот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom