Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
во Бундеслигата пред СЕ се гледа физичката спремност на играчите,на пример Пандев нема шанса да заигра во друга лига со исто светло како во Серија А-ќе биде згазен.....Волфсбург знаеше што купува-го дополни извонредниот напаѓачки тандем Џеко-Графите.....скроз отидов оф топик,само за споредба да додадам вчерашниот прв дуел во Бундеслигата заврши со победа на повратникот Кајзерслаутерн над Баерн Минхен со 2-0,да не се запиша случајно некој од форумов во листата на стрелците???

--- надополнето ---

чекам од форумџиите да го направат нивното прво клипче(не мора на Youtube) и да го достават на нетот.....еве класичен

И ве молам не тресете зелени ако сакаше клубот ке го задржеше на Диего ама подобри се Мартинез, Кваљарела и да не редам а шо говорате за германското првенство слабо било и вие ке сте давале по 2 гола, јесте да е слабо али Диего е играчиште може од инает да говораме било шо

Ко можеше Тони Мицевски да игра таму можи и баба ти да игра и исто добра да е. Мајтап настрана мала споредба и Хунтелар растураше во холандија и го гледаме каков е во другите првенства.
Еве најтазе споредба Вердер играше со Сампдорија и по регуларен дел беа нерешено (ајде на крај тепаја) а Вердер се генерално 2 најјак клуб во Германија а Сампдорија се некое стабилно 6-10 место во германија.

Глупи се споредбите шо ги набројав ама ги употребив ко за мала слика да напрам
Диего не е за во ИТАЛИЈА покрај горилата во одбрана шо се, треба да има автопат до голот со одбрамбени шо ги мрзи да трчат за да дај гол.

МУААХААХАХАХАА
Wolfsburg 3 - 4 Mainz

Кажете што сакате дека ако Диего сакал да остане ќе останел, како да остане кога од првиот момент кога почна да се менува управата и тренерот Диего нон стоп беше поврзуван со трансфер, еднаш за трампа со Агуеро, после со Рибери, еднаш дури се спомнуваше и со Рејес, за на крајот да се вмеша Волсбург и Џеко, и немојте да ми кажете дека не рекол дека сака да остане тоа го кажа неколку пати кога рече дека сака да остане и да се докаже, потоплно го разбирам неговиот гнев, и јас не би останал доколку не ме сакаат, а дека не го сакаат се виде од Јуни, затоа му посакувам се најдобро во кариерата и се надевам дека некогаш ќе биде избран и за најдобар на светот! И се надевам ќе се опамети Марота дека не бива тим со вакви играчи што купуваме, па и не ги купуваме само ги позајмуваме, следното лето без играчи ќе останеме од овие позајмициве.

Во право бевте за Диего, деби од соништата, 3-0 му водеше екипата на крајот загуби од тимот на Николче Новевски. :tv:

А бе не ми ја правете бундес мн. јака,е*бате Волфсбург губи од Мајнц ,шампионот од пред две години и плус водеа прво 3-0 и со Џеко,Диего ,Графите а Мајнц доаѓаат од втора лига и им даваат 4 гола на гостински терен алооо ,бетер и од холандска лига,сеа знае само Баерн е таму а другите се просек.

Кажете што сакате дека ако Диего сакал да остане ќе останел, како да остане кога од првиот момент кога почна да се менува управата и тренерот Диего нон стоп беше поврзуван со трансфер, еднаш за трампа со Агуеро, после со Рибери, еднаш дури се спомнуваше и со Рејес, за на крајот да се вмеша Волсбург и Џеко, и немојте да ми кажете дека не рекол дека сака да остане тоа го кажа неколку пати кога рече дека сака да остане и да се докаже, потоплно го разбирам неговиот гнев, и јас не би останал доколку не ме сакаат, а дека не го сакаат се виде од Јуни, затоа му посакувам се најдобро во кариерата и се надевам дека некогаш ќе биде избран и за најдобар на светот! И се надевам ќе се опамети Марота дека не бива тим со вакви играчи што купуваме, па и не ги купуваме само ги позајмуваме, следното лето без играчи ќе останеме од овие позајмициве.
епа по ова гледам дека некој од навивачите навиваат за диего не за јуве епа бујрумте отворете фан на волф и гледајте си го диего а за то дали ке останиме без овие играчи ке видиме во мај како ке се покажат во текот на предстојната сезона :smir:

Марота сака да состави ТИМ што игра како тим,а не ТИМ кој зависи од формата на еден играч каков што беше Јувентус минатата сезона,кога ја смена формацијата што ја играа долги години со цел Диего да се вклопи во играта на Јуве.Епилогот е познат:7 место, во ЛШ испадна од групи,во ЛЕ од Фулам итн.Работата на Марота ќе се оценува на крајот од сезоната.

Точно е дека цело лето се шпекулираше дека Диего ќе го напушти Јуве,и веројатно тие шпекулации беа вистинити.Но,реално единствените клубови кои беа заинтересирани и кои покажаа конкретен интерес за Диего беа само Шалке и Волфсбург,никаде ги немаше Манчестер Јунајтед,Барса,Челзи,Реал итн. Се шпекулираше дека на Атлетико му бил понуден Диего за Агуеро,но Атлетико бараше голема сума на пари плус Диего за Агуеро.

Трансферот на Диего чинеше 15 милиони евра,сума која секој голем клуб ќе ја платеше за Диего,но реално големите клубови ги немаше.Спортскиот директор на Баерн изјави дека 8 пати им бил нуден Диего,но дека не сакаат да го ангажираат.

Дел Нери
delneri1.jpg
Астерикс
asterix2.jpg
си личат?:pos2::pos2::pos2:

се надевам дека Астерикс ќе не врати на старите патеки:)

sara1.jpg

Жена му на Аквилани ни е најјако засилување до сега! :hump:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
29 De Ceglie
31 Costantino
32 Storari
33 Legrottaglie
34 Ferrero
красич е повикан акви не можеби не сака дел нери да ризикува

епа по ова гледам дека некој од навивачите навиваат за диего не за јуве епа бујрумте отворете фан на волф и гледајте си го диего а за то дали ке останиме без овие играчи ке видиме во мај како ке се покажат во текот на предстојната сезона :smir:

Викаш а? А бе глеј си работа ти остана да ми кажеш дали да си отварам фан клуб диего или не, не ме нервира мене тоа што го продадоа Диего, ме нервира тоа што не купуваат адекватна замена за него, а вие се радувате на Аквилани, Кваѓарела, Красич и ред други.

Ја според ова што го видов до сеа на утакмицава Удинезе - Џенова, Кришито е три класи над Гросо и Де Чеље заедно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom