Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо од бугари у група. Кај јужњацине не ми се иде некако. Ај ваљда Сплит ќе се паднат.

Едит. Ништо и од нив

Јувентус, Манчестер Сити, Салзбург и Лех можам да кажам оти сме у интересна група и верувам на пласман

Lech последни ни паднаја а ? Ќе биде интересно со Сити , одвај чекам ...

Е нема мир за Балотели дефинитвно :pos2: таман избега од Италија еве му ги пак навивачите на ЈУВЕ кои многу го сакаат дури и посветуваат песни : ако си среќен крени ги горе рацете и плесни со нив , ако си среќен нека умре Балотели :pos2:

Е нема мир за Балотели дефинитвно :pos2: таман избега од Италија еве му ги пак навивачите на ЈУВЕ кои многу го сакаат дури и посветуваат песни : ако си среќен крени ги горе рацете и плесни со нив , ако си среќен нека умре Балотели :pos2:
Ама тие песнички не коштаа пари нас браткооо.No more songs for baloteli.Не направија расисти а уствари врска нема тоа зашто човекот ни сметаше а не расата негова ама сепак не смееме да си дозволиме такви работи пак.Тоа е завршена приказна.Сега не е интераш сега нови песнички ке му пееме....поинакви...

Што бе да не утеши, нека си ебе матер у скапаниот Волзбург, ако сакаше да остане немаше да го потпиши договорот и немаше да си оди, лани иста беше ситуацијата во Милан, Како 10 пати излезе и рече дека сака да остане и дека не сака да биде продаден но парите го излажаа и потпиша за Реал.
Сите што не играат од срце за клубот не ни се потребни, подобро да играме со Легротаље и Сисоко него да гледам мекуши и шминкери како во Реал.
До пред некое време и јас го бранев Диего и јас сакав да остане ама сега комплетно го поддржувам неговиот трансвер. Ке имаме многу по успешна сезона од ланската без Диего, ке се вратиме на класичната 4-4-2 и Кваљарела ке ни заврши по голема работа од Диего.
изгледа слабо ја пратеше состојбата-управата беше таа која сакаше да се ослободи од него,СЕ до пред 2 недели кога изгледа Волфсбург и го купи (неофицијално),Диего изјавуваше и беше сигурен дека сака трофеи во овој дрес

--- надополнето ---

Лех,добра лесна група имате.

ги пребарав сите групи,никако да се најди некој посериозен противник.....сепак ова е ЛЕ

Друже кај ја најде сликава ?
Иначе би требал Диего да има осет барем да каже нешто за нас навивачите , не е у реду вака треба да не утеши :)

Ни мачкаше очи, видо добра паричка одма кидна.... иначе навивачите се во торино, ние сме само СИМПАТИЗЕРИ !!!

Дее бре и Кваљарела ќе го зимаме на позајмица хахаха што направи Марота ...

Fabio Quagliarella денеска пристигнува во Јувентус, http://www.juvefans.info/vijesti.php?subaction=showfull&id=1282898627&archive=&start_from=&ucat=2&
Reto Ziegler пред трансфер фо Јувентус, 2милиона евра + Grosso http://www.juvefans.info/vijesti.php?subaction=showfull&id=1282905201&archive=&start_from=&ucat=2&

сепак ова се добри вести,кога станува збор за Циглер-бекчето е одлично подготвено,добар работник.....Кваљарела е најдоброто решени барем по мене помеѓу Касано и Ди Натале....

--- надополнето ---

веќе сите медиуми јавуваат за Кваљарела ЛИНК....10 милиони евра е цената на неговото обештетување за в година + 4 милиони што сега ќе му се исплатат на Наполи-трансферот би чинел околу 14 тина милиони евра што не е така скапо,се добива добар стабилен играч,барем за Серија А

Ако дојде Циглер за 2 милиони плус Гросо ќе биде најдобар дил на Марота летово:pos2: Добар играч е Циглер, прав фајтер е на теренот. Иначе денеска сретнав информација дека Диего оди во Волфсбург без ниту еден постигнат гол во Торино :kesa: Мислам дека тоа, плус лирдерството и умешноста на Але да реши натпревар се причините за неговото заминување. Само ми е криво што не му извлековме добра пара.

П.С. Балотели повторно во Торино а? :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom