Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фаил ... речиси секој бод шо го освои Јувентус во вториот дел од сезоната беше благодарение на некој потег на капитенот. Да беше спремен цела сезона сигурно и Јуве ќе завршеше во топ 4.
а за тоа другото дека Диего ќе земал 7 милиони евра плата (и не се 7 туку 6 се) ќе ти одговорам кратко : најслабо платените играчи во Сити земаат поголеми плати од Буфон и Дел Пиеро. Веројатно ме сфати шо сакам да ти доловам...
Првиот тренинг на Диего во Волфсбург:
![]()
Според football.fr Трезеге се договорил со Херкулес.Ќе потпише 2 годишен договор со 1.5 милиони плата. линк
Стартните 11 против Бари според Тутоспорт:
![]()
Според Gazzeta:
![]()
ќеш си е ќешПретходно целата зделка ја потврди и Јувентус чие соопштение гласеше: “Јувентус може да соопшти дека е комплетиран договорот со Волфзбург за продажба на Диего да Чуња за сума од 15,5 милиони евра која ќе биде платена веднаш пот потпишувањето на договорот.”
Хаха фала богу.Само ние зимаме на рати :pos2:.ќеш си е ќеш:pos2:
Друже кај ја најде сликава ?
Иначе би требал Диего да има осет барем да каже нешто за нас навивачите , не е у реду вака треба да не утеши![]()
Што бе да не утеши, нека си ебе матер у скапаниот Волзбург, ако сакаше да остане немаше да го потпиши договорот и немаше да си оди, лани иста беше ситуацијата во Милан, Како 10 пати излезе и рече дека сака да остане и дека не сака да биде продаден но парите го излажаа и потпиша за Реал.
Сите што не играат од срце за клубот не ни се потребни, подобро да играме со Легротаље и Сисоко него да гледам мекуши и шминкери како во Реал.
До пред некое време и јас го бранев Диего и јас сакав да остане ама сега комплетно го поддржувам неговиот трансвер. Ке имаме многу по успешна сезона од ланската без Диего, ке се вратиме на класичната 4-4-2 и Кваљарела ке ни заврши по голема работа од Диего.
Почна извлекувањево, у група А сме
![]()
али водителкава е![]()