Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре Красич пристигнува во Торино на медицински прегледи.Се наведува дека клубовите постигнале договор меѓусебно,сумата да биде 15 милиони евра,и сумата ќе се плаќа на рати 3 години. линк

**Нека ни е честито новото засилување но сепак ќе почекам да пишат на juventus.com.
Инаку,милсм дека Красиќ ќе се снајде подобро од Елиа во Серија А.Навикнат е да игра во ,,тврда" лига (ако може така да се каже :)).Мислем дека во Холандското нема толку бавен и претпазлив ритам,се игра брзо и пред се многу офанзивно.Во Серија А е битно да победиш и да не примиш гол,а во Холандското првенство битно е да победиш со што повеќе постигнати голови,макар си победил и со еден гол разлика (5-4 на пример)

Сагата Красич завршува конечно!Треба уште викендов да се свртиме кон нов играч мислам дека тоа ќе биде Бокети (http://www.goal.com/en/news/10/ital...asing-genoa-defender-salvatore-bocchetti)Игра лев бек мислам ?Добро ќе ни дојде не е многу скап искуство во италијанско првентсво што е најважно.И да се мислам вечер еден сингл да удрам на јуве

Конечно финализиран трансверот на Красич,а како тргна работата веќе се откажав од него.Ајде да се надеваме дека ќе успее во Јуве!
За вечер место Ланзафаме прва би го играл Мартинез иначе добро ги поставил Дел Нери со прв тим значи не очекува лесен натпревар...

Да не знае некој каде и дали ќе ја даваат на тв вечерва Јуве ?
Нека ни е честито Красиќ!

mi bese cest sto imav vakvi kolegi na ovaa tema svarno iscrpni informacii i prava vernost kon klubot.
mu posakuvam na juventus mnogu trofei i mngu uspesi zaedno da se raduvame.
Se nadevam uste ovaa leto ke zeme uste nekolku dobri zasiluvanja i ke osvoe se.
mi bese cest cao zasekogas. FOREVER JUVENTUS.

Нека ни е честито Красич.

Иначе што е со атентаторов кај отиде? Д

Нека ни е честито Красич, ептен мерак ми се направи уште од Јуни го чекам :smir:

Очекувам добри партии од него, да игра со срце за црно-белиот дрес. Уште еден плус кај него е што по потреба може да ига и CM. Баш го пратев на СП, кога ќе прими топка многу често знае да се вовлече во средината и оттаму да направи пробив,

Да не знае некој каде и дали ќе ја даваат на тв вечерва Јуве ?
Нека ни е честито Красиќ!

на bet365.com напрајте си акаунт и гледајте.мн добра и квалитетна слика има а и не сецка ич.
Инаку Честито ново засилување Красич,мисламд ека полека тимот се склопува и можеме да тргнеме во поход на скудетото.Мечот со бари го играме на 29 август во 18 часот.

Епа честито нов играч, супер засилување купивте, одлично би се снашол во Калчото.... ви фалат уште еден асален лев бек, па можеби и еден шпиц... незнам колку е добро да се потпрете на Трезеге,Јакинта и Амаури

..............................Буфон.....................................

Мота........Бонуќи.............Киелини...........(лев бек?)

....................Маркизио....Мело..............................

Красиќ....................Диего..............................Пепе

............................Амаури....................................

мислам ќе се сложите дека ова би биле најдобрите 11 во Јуве, можеби е малку дефанзивна, но само со оваа формација можете да ги извлечете вистинските квалитети на Диего, можеби на она место на Пепе добро би се снашол и Јакинта

Епа честито нов играч, супер засилување купивте, одлично би се снашол во Калчото.... ви фалат уште еден асален лев бек, па можеби и еден шпиц... незнам колку е добро да се потпрете на Трезеге,Јакинта и Амаури

..............................Буфон.....................................

Мота........Бонуќи.............Киелини...........(лев бек?)

....................Маркизио....Мело..............................

Красиќ....................Диего..............................Пепе

............................Амаури....................................

мислам ќе се сложите дека ова би биле најдобрите 11 во Јуве, можеби е малку дефанзивна, но само со оваа формација можете да ги извлечете вистинските квалитети на Диего, можеби на она место на Пепе добро би се снашол и Јакинта
Сериозно за прв шпиц го сметаш Амаури? Ѓуптинчето?
Абе дал 3,4 погодока зашто некако среќа го облеала ама ... има уште леб да јаде тој , како играч сеуште не ми прави доволно кеиф , за во Јувентус... не е баш.
Трезе и Дел Пиеро се во прв план сезонава барем , а за догодина нов шпиц ќе си земете !

Абе дал 3,4 погодока зашто некако среќа го облеала ама ... има уште леб да јаде тој , како играч сеуште не ми прави доволно кеиф , за во Јувентус... не е баш.
Трезе и Дел Пиеро се во прв план сезонава барем , а за догодина нов шпиц ќе си земете !
за до година мислам дека 2 3 напагачи ни требаат мислам дека трезеге најави заминување и дека ке бара од управата да доведи млади напагачи ... едно друго договорот на дел пиеро му завршува како и на трезеге а мислам дек ке оди во пензија дел пиеро нз ... али за амаури кој сезонава почна да работа не би се сложил ако не го биде уште оваа да али ке видиме ... мора млада крв и во напад да се доведи

на bet365.com напрајте си акаунт и гледајте.мн добра и квалитетна слика има а и не сецка ич.
Инаку Честито ново засилување Красич,мисламд ека полека тимот се склопува и можеме да тргнеме во поход на скудетото.Мечот со бари го играме на 29 август во 18 часот.

а има ли некоја опција да се направи да се гледа на цел екран? затоа шо јас иам гледано 2-3 пати и ми дава во мал екран и не можам да најдам како да биде фул скрин?

а иначе, за Красиќ е одлично што конечно дојде. За Марота, не знам како преговара ама чудо е човекот...сите што ги зеде ова лето ќе ги отплаќа на рати и со слични финти што е многу помал финансиски удар наеднаш во овие кризни моменти...и затоа беше глупаво кога викаа дека нема пари за Красиќ, демек сите ги истрошиле со досегашните засилувања...можеби да ги платеа сите во готово да, ама вака останаа и за Красиќ, а веројатно ќе има и за уште едно со се тие од продавањето на старците кои мора да си одат.

како и да е комбинацијата Диего(полушпиц)-Амаури(шпиц) по би се исплатила оваа година на Јуве, јас така осеќам, ем се помлади од комбинацијата Дел Пиеро-Трезеге... тоа е мое милсење, тренерот си има свои замисли.... незнам зошто го нејќеш Амаури, мене како шпиц ми е одличен, освен ланската сезона која беше очаен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom