Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се во свое време, али за кратко сите тука ке се уверите дека Марота е најдброто засилување на Јувентус летово.

А зошто мислиш па дека Марота и Дел Нери се во право за она што го виделе ? Реално гледано, Дел Нери ДОСЕГА е еден просечен тренер кој водеше второкласни екипи од италија, а наклоци беше избркан од Порто и Рома кога проба да направи нешто со некоја посилна екипа. Неможат Дел Нери и Марота да го оспорат квалитетот на Диего.
А зошто пак мислиш дека ти или јас сме покомпетентни од Марота за да можеме да оцениме што е добро и корисно за Јувентус , а што преценето и со ограничени способности (Диего) ? ...

Од трансфер пазаров страв ме фаќа, ај да го продадат Диего колку што беше земен или трампа Мисимович и Барцаљи ама вака лошо ептен лошо.Полека си ги давовме сите организатори на нападот а не носиме ништо квалитетно за замена, Џовинко е минато и не верувам дека некогаш ќе се врати, Екдал исто уште Ланзафаме да го дадеме од нашите деца (читав и него го бараат во Фиорентина).
По управата слободно може да пцуеме секогаш зошто очигледно во спортот почнаа да се мешаат бизниси, мафијашки зделки, его и ред други скриени задкулисни игри.Никогаш нема да обвинам играч за лошо одиграна сезона затоа што овие играчи се ПРОФЕСИОНАЛЦИ и се зависи од тоа кој ги води ама очигледно некој сака да не до упропасти.ДА се надеваме дека ќе бидеме демантирани и дека управата знае што прави иако не ми мириса на добро, сепак тоа е мое мислење гледано од мој аспект на разбирање на фудбалот.
Со среќа.

А зошто пак мислиш дека ти или јас сме покомпетентни од Марота за да можеме да оцениме што е добро и корисно за Јувентус , а што преценето и со ограничени способности (Диего) ? ...

Да бе Марота и Дел Нери се мегу најценетите во светот на фудбалот

додека не видам ништо официјално веќе не коментирам за диего преку глава ми е од медиумиве а поготово не смее да го продаде за 16 м маротава само нека го продаде после ќе треба цел камион диазепам да си набавам за сезонава

Diego беше еден од најдобрите фудбалери на подготовките, имаше одлични партии со неколку асистенции.

Не сакам да верувам дека ќе биде продаден за бедни 16 милиона, поготово на Волфсбург. Со ваков потег Јуве губи во секој случај! Ќе немаме никаква алтернатива за Капитенот.
Sky Sport 24 јавува дека Диего никогаш не бил поблиску до трансфер надвор од Јуве.

Разочаран сум...

додека не видам ништо официјално веќе не коментирам за диего преку глава ми е од медиумиве а поготово не смее да го продаде за 16 м маротава само нека го продаде после ќе треба цел камион диазепам да си набавам за сезонава

ако се додаде фактот дека јуве е во загуба од 5,1 мил ...мислам дека ради повеке тоа е причината али не мора да значи тука се гросо гритера тиаго каморанези полсен ... шо можат да ја покријат таа дупка ... од 5,1 мил... нешто чудно се дешава во клубов

ако се додаде фактот дека јуве е во загуба од 5,1 мил ...мислам дека ради повеке тоа е причината али не мора да значи тука се гросо гритера тиаго каморанези полсен ... шо можат да ја покријат таа дупка ... од 5,1 мил... нешто чудно се дешава во клубов

Како нема да се случува кога претседател ти беше бивши директор на Роланд Гарос а тоа е Бланк и кажи ми ти тенисот и фудбалот шо имат заедничко

Неточно ...

Дел Нери сака да игра со 1 класичен напаѓач и една секунда пунта (Касано и Пацини во Сампдорија) ... проблемот е што Диего досега никако не задоволи на таа позиција во подготвителниов период и Дел Нери не е задоволен од него , па затоа се бараат други решенија ... веројатно и оваа сезона ќе се потпираме на Alessandro The Great ...

Никако... :)

Ваков пас ке даде Мело или Сисоко оти тие ке се креативци на нападот и плус некој од крилата

Ако го продадеме кој ќе дојде на негово место?единствениот креативец ќе до дадеме а ќе земеме некој напаѓач како Пацини ,Џеко не верувам да ни го дадат а и нема пошто Красич ќе го земеме изглеа а Диего аут и ќе се мачиме цела сезона ,Дел Пиеро не може да игра 90 мин. 38 утакмици.

Juve, Wolfsburg gets across to Elias
08/10/2010 18:01 by Gianvito Casareale

The streets of England and Juventus of Wolfsburg, seem more than ever in this period, cross appreciably. After yesterday's meeting at the headquarters of Juventus C.so Galileo Ferraris of the German general manager Dieter Hoeness, the Juventus director general Beppe Marotta and FIFA agent James Petralia, who had a point of discussion on the agenda, the possible transfer of Brazilian Diego Ribas da Cunha to the club's club of Volkswagen and possibly a request for Juventus to treat the possible purchase of the attacker of the Bosnian "Wolves green Edin Dzeko, here comes from Germany, just by Bild , indiscreet about an alleged offer of Wolfsburg to Hamburg, about 18 million euros, another objective of the Old Lady: Dutch Eljero Elia. If so, the Germans would have exceeded supply for the Juve Dutchman label, had gone up to 15 million.

ова е најнов апдејт

Ваков пас ке даде Мело или Сисоко оти тие ке се креативци на нападот и плус некој од крилата
не ни ставај нас видеа знаеме овие треба марота да ги види да му ги пушти некој па да процени колку вреди

.....кои само ти изгледа ги гледаш....не знам од кај ти е толку омразата кон бразилците,ама нека ти биде....се надевам доколку не биде продаден,нема во очите да те боде вистинскиот Диего кој го очекувам нареднава сезона

Остај го бе незнае што збори !!! Минатата сезона Киелини и Диего беа најсветли точки во Јувентус...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom