Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поедноставно не може да биде, но дали правилото за еден нон-ЕУ играч важи само за купени играчи или и за играчи што се на позајмица??
мислам дека е преглупаво тоа правило

Ако се има желба можат да се донесат и Красич и Џеко ова лето ... баш читав пред некој ден дека Марота сеуште размислува за можностите да ги донесе двајцата ...

лесна финтица , Красич го купува некој друг италијански клуб (Сиена да речеме) и го пушта на позајмица во Јувентус со можност да откуп на крајот од сезоната :)
Само обратно може тоа да се реализира, Красич да биде пратен на друго место една сезона па потоа да дојде во Јувентус, така Интер со Максвел направија кога го пуштија во Емполи зашто им беа пополнети non Eu местата, башка Maксвел беше слободен играч па лесно ке можеа да ја направат оваа '' финта '', али немаат такви дупки во закон, апла пацерски ке беше.

koj gi prasuva dali sakaat da si odat ili ne sakaat.Potseti se na real kako gi izbrka robben i snajder,isto i juventus gi napadi goroso,kamoranezi,pulsen i tia da se potsetime ne sakaat da si zaminat.Tocno i diego bi go igrale napagac ama toj e napraven od tatko mu i od majka mu samo za plejmejker(potseti s ena golot protiv lion sto go postigna pepe).Jakinta bi bilo odlicno da s e iskoristi za kupuvanje na bastos sepak cela suma da se plate vo pari e mnogu.Za krasic sum pesimist iako nisto ne vikam za razlika od nekolku luge koj vikaat deka pepe e greska sto se donese a jas vikam deka ce blesne isto i za martinez.Dzeko da se donese ama ne po cena na diego,diego ke vrede na krajot na sizonata namalku 30-35 miliona samo mu trebase vreme da se uklope (setete se na zidan),sepak bese so kelini najdobaro vo juventus minatata sezona) a dzeko mi izgleda kako gomez od baer minhen vo stutgart blesna edna sizona i posle vo baern minhen potona kako titanik.

Грешка си ... Блесна само на европското 2008 и светското 2006

Диего денеска не тренирал со тимот.Дел Нери го пратил да тренира заедно со Гросо и Салихамиџич посебно.Тутоспорт пишува дека со тоа Јуве сака да го натера Диего да ја прифати понудата на Волфсбург. линк

Само обратно може тоа да се реализира, Красич да биде пратен на друго место една сезона па потоа да дојде во Јувентус, така Интер со Максвел направија кога го пуштија во Емполи зашто им беа пополнети non Eu местата, башка Maксвел беше слободен играч па лесно ке можеа да ја направат оваа '' финта '', али немаат такви дупки во закон, апла пацерски ке беше.

Најдобро да влези Србија во ЕУ и на зима да го земиме Красич:salut:

и покрај се мислам дека нема да ја прифати понудата на волфсбург незнам со кој памет сакаат да го продатат ќе биде голема грешка мора да му дадат барем уште една шанса

Диего тренирал одвоено од групата, заедно со Гросо, Салихамиџич, Тиаго. . . Најверојатно можноста за заминување на Диего не е само медиумска патка.

Ќар од продажбата на Диего би имале само ако после него во Јувентус дојдат двајца world class играчи. Во секоја друга ситуација - губиме.

Диего тренирал одвоено од групата, заедно со Гросо, Салихамиџич, Тиаго. . . Најверојатно можноста за заминување на Диего не е само медиумска патка.

Ќар од продажбата на Диего би имале само ако после него во Јувентус дојдат двајца world class играчи. Во секоја друга ситуација - губиме.
ако гледаш така у старт сме загуба 9 милиони ете ти еден играч скоро

и покрај се мислам дека нема да ја прифати понудата на волфсбург незнам со кој памет сакаат да го продатат ќе биде голема грешка мора да му дадат барем уште една шанса
Според Gazzeta Dello Sport,на вчерашната средба Волфсбург понудиле 15 милиони за Диего,а Марота им рекол дека нема ни да ги слуша за понуда под 20 милиони.линк

Абе читам сеа Бастос можел да дојде од Лион кај нас ако има ги дадеме Сисоко и Јакинта.Ако може да се договори овој трансфер за без пари само со овие двајца играчи ке биде супер и ете имаме едно крило.Со продажбата на шупациве оваа недела ке збереме пари за Красич и ете уште едно крило и ако Диего си отиде ке може да земат за 20 милиона некој добар напаѓач кој во нападот сигурно подобро би се снашол од диего.Знам дека ке биде загуба за Јуве да се изгуби играч како Диего ама ако дојде некој кој ке помогне повеќе во нападот тогаш ЈБГ Диего нека си иде.....

Диего отстранет од екипата?! изгледа ланската сезона ќе биде подобра од следнава....

Диего отстранет од екипата?! изгледа ланската сезона ќе биде подобра од следнава....

Не зезај бе брат нема шанси.Оваа година ке биде 100 пати подобра од ланската.Диего е добар играч ама Диего не е Јувентус.Јувентус е тим.Нека биде колку сака добар ама ако треба да се продаде нека се продаде.Криво ми е зашто за него даваат 16 милиони а за Џеко бараат 40 милиони и за тоа срцето ме боли кога ке помислам дека може кур у гз да ни турат и да ни го земат за ебани 16 милиони ама барем да земеме некој добар напаѓач...

Не зезај бе брат нема шанси.Оваа година ке биде 100 пати подобра од ланската.Диего е добар играч ама Диего не е Јувентус.Јувентус е тим.Нека биде колку сака добар ама ако треба да се продаде нека се продаде.Криво ми е зашто за него даваат 16 милиони а за Џеко бараат 40 милиони и за тоа срцето ме боли кога ке помислам дека може кур у гз да ни турат и да ни го земат за ебани 16 милиони ама барем да земеме некој добар напаѓач...
кој ќе остане без креативци,со канти не се игра фудбал-ти треба лидер во тимот кој знае да решава натпревари било со погодоци,било со голови....ако се продаде Диего јас не гледам друг таков во блиска иднина со оглед дека Алекс веќе е на крај од негофата фантастична кариера

После се изгледа дека тоа е политиката. Со продажбата на диего да се ослободи место за еден напаѓач и за едно крило. Плус Диего не би се снашол во формацијата која ке ја игра Дел Нери 4-4-2. Најголемата грешка беше трансверот на диего и менувањето на стандардната формација во која игра јуве 4-4-2, со тоа и резултираше катастрофалната ланска сезона.

--- надополнето ---

креативност треба да бараме во крилата, а во Пепе и Красич (ако дојде) не гледам некоја посебна креативност.А за да остане Диего треба да ја менуваме цела формација, а видовме лани што направивме со формацијата на ферара кој заради Диего ја избегна класичната 4-4-2 која Јувентус ја игра со години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom