Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Агентот на Амаури изјави дека Амаури нема никаква намера да го напушти Јувентус и дека негова единствена цел е да ја докаже својата вредност во црно-белиот дрес.Изјави дека имал некои контакти со одредени клубови на почетокот на трансфер маркетот,но желбата на Амаури да остане во Јуве била поголема. линк

сите дефанзивци поврзувани со Јуве немаат некој посебен шмек-прочитани фудбалери одамна,но со оглед дека Јуве не игра во ЛШ кој и да ангажираат би бил од корист....

Амаури ако сака да остани,подобро да му ја мисли и да не му се повторат последниве сезона и пол кои ги изигра мизерно.....имам каква-таква надеж за овој фудбалер сезонава да темпира добра форма,за разлика од Кантата кој очекувам да биде занемарен

досегашниве тестови кажуваат добра игра и останува место за напредок,секако кога би ангажирале она што сите го бараме-лев бек,десно крило(Красич) и по можност Џеко,веќе Јуве ќе стани сериозен претендент за Калчото,иако и вака не изгледа лошо

па амаури бе друже.:helou:
ze zafrkavam be drugar hahahahaa kako moze da ne go znam + igraese prva posava
se zafrkavav bidejki dade 2 gola a toa mu se nema sluceno 2 godini t,e ni samiot ne znae koga dal posleden pat dva gola
p.s minatata dade 5 cela sezona so napomena deka 4 gola bea nmapogodeska t.e sam pred golot mu ja emstea nemase nikakva akcija

ze zafrkavam be drugar hahahahaa kako moze da ne go znam + igraese prva posava
se zafrkavav bidejki dade 2 gola a toa mu se nema sluceno 2 godini t,e ni samiot ne znae koga dal posleden pat dva gola
p.s minatata dade 5 cela sezona so napomena deka 4 gola bea nmapogodeska t.e sam pred golot mu ja emstea nemase nikakva akcija
Минатата сезона со Ајакс:pos::helou:

ми го тргнаја банот сакам да кажам дека јуве изигра на резултат уште нее тој јуве кој го посакуваме да го гледаме амаури најави 20 гола 2 даде останувет уште 18 нека му се множат мислам дека има тимов уште да се надоградува нешто не ми штима незнам шо уште е несигурна играта по малце на тоа треба да поработат иако не се познавет сеуште добро

demonsfall zosto pa tebe pa te baniraa ima 100 drugi retaredi ne gibaniraat tebe te nesle.
jas misalm deka na juventus mu treba napagac adebaior na pozajmica iaurelion kako sloboden igrac i tia 50 miliona so ce ostanatneka gi dodadat na budzetot drtugata godina i neka stanat 150 miliona i taka ce ima nov stadion del piero ce se penzionira od fudbaler na juventus t.e za nego da go zamenat treba mnogu dobro zasiluvanj nalesno mz,oe da se dovede fernando torres ,za nedved ne se najde zamnea sto znaci isto taka treba mnogu pari da se potrosat a i camoranesi i trezege koj bea znacajni igraci na juventus se vo zalezot na akrierata sto zanci ce bidat dosta 150 milioni evra i 3 ta zvezda ,iako misalm deka inter ovaa sezona e poslab za edno 10-15 % go ogled da zemat edno golemo ime bidjki gi prodado majkon i murinja koj vredat polovina inter.

Амаури изјави дека е извонредно тоа што мурињо сака да те види во неговите редови,но дека тој мисли само на Јуве и дека ќе докаже колку вреди сезоанава.Браво момче само така.:smir:

Хехе конечно дојде таа понуда за Амаури за која се молевме лани цела година да дојде и конечно да се оттарасиме од него ама некако не ни се дава.Нека остане јбг и ја имам некое чуство дека може да не изненади пријатно оваа сезона.Не дека ме премисли со овие 2 гола што ги даде ама сепак ај ке му дадеме шанса зашто ги крпиме дупките полека на средината и во одбраната па мислам дека ке има доволно поддршка оваа година и повеќе шанси за гол.Ако и оваа година со Красич, Пепе, Диего кои ке го пунат со топки неможе да си го исполни ветувањето 20 гола да даде од кои 18 останаа хехе тогаш стварно е КОЊ и јас без пари би го пуштил да си оди.....

abe svesen e amauri deka vo real ke bide dlaboka rezerva pred nego se ronaldo,hiruain,benzema,kanales moze ima uste nekoj
nego murinja go bara za eventualno da ne se povrede nekoj.no toj misle deka vo juventus ke igrae vo prviot sostav ,da se potsetime minatata godina bese prvotimec bidejki site bea povredeni.pa misalm deka juventus e golem klub i nogu e podobro da igrae tuka nego tamu da se slika so murinja i da nose sisinja voda i da gi brka topkite poadi golot

некој спомна џиџи ке си одел т.е продаен бил на официјалната страница таму беа ставено само тие со не беа повредени нема место за паника а тоа шо беше објавено дека е продаен имаше новинар кажано ;)

кој Мурињо го бара Амаури??? од овие Задрид???:pos2:

добро де,кај читате вакви жолти страници....Амаури ни во Ц4 не би го зеле....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom