Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Амаури се враќаааа!!!! Му здосади и на него веројатно од коментарите дека е никаков, па реши да се разигра...а има ли подобар начин од 2 гола во првиот официјален натпревар сезонава? п.с. се гледа дека требало и некој за да му упатува центаршутеви кои се употребливи и кои може да ги претвори во гол. од едната страна го имаме тоа, ако се земе и за другата ќе биде одлично!
Добро сега да не претерваме. Сепак збораме за ШАМРОК. да почекаме да се покажи против некој појак и да биди постандарден.
тука мајсторе двата гола.и ја бев на ливерпул,и со 2 тим докажаа дека се машинерија.али да не идам оф топик а и кур ме заболе за нив.:smir:Кога видов Амаури се зачудив значи да даде гол а?некој головите бев на ливерпул
фала многу значи првиот гол акција Маркизио-Диего и амаури гол по пасот на Диего.Вториот по центаршут на Мота она што григера го немаше направено 2 сезонитука мајсторе двата гола.и ја бев на ливерпул,и со 2 тим докажаа дека се машинерија.али да не идам оф топик а и кур ме заболе за нив.:smir:
Одличен беше стримот на таа RTE tv на раат го изгледав второ полувреме.Натпреварот добар без многу да паѓаме во несвест, сепак се работи за слаб противник јас очекував најмалку 3 гола ама и ова е супер.Околу играчите, Сторари и одбраната немаа многу работа, за пофалба е Мота има одлична соработка по десната страна.Сисоко добар но сепак мора да потенцирам дека пак имаше испад околу 86 мин каде направи старт без потреба, мора да го смират малку, да беше на позначаен натпревар без потреба жолт.Пепе одличен иако нема некоја техника сепак има добри центар шутеви, нападот Диего можеше и подобро но сепак сум задоволен и за крај го оставив Амаури, одлично изигра но рано е да се каже дека заслужува да е во Јуве.Ако има константност цела сезона вака во мај симнувам капа и повлекувам секој лош збор кажан за него.
Се гледаме во Модена![]()
Да да и тоа се сложувам, многу често има и такви испади.Искрено се надевам дека има уште време за да прерасне во "незаменлив" играч на таа позиција, навистина знае одлично да одигра 20тина мин па потоа некоја глупост па пак одлична игра и пак кикс, некако ептен цик цак прави во текот на еден натпревар.Повеќе ме загрижва слабата ориентација на сисоко. На неколку пати делеше топка на играч кој е во полоша позиција и бевме заглавени. Мислам дека то е најголемиот проблем на Мухамед. Нека тепа колку сака то му е работа малку треба да се попрај за започнување на акција.