Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Амаури има спиено со Маријанти изгледа :nesvest:
2 гола

Амаури се враќаааа!!!! Му здосади и на него веројатно од коментарите дека е никаков, па реши да се разигра...а има ли подобар начин од 2 гола во првиот официјален натпревар сезонава? п.с. се гледа дека требало и некој за да му упатува центаршутеви кои се употребливи и кои може да ги претвори во гол. од едната страна го имаме тоа, ако се земе и за другата ќе биде одлично!

Амаури се враќаааа!!!! Му здосади и на него веројатно од коментарите дека е никаков, па реши да се разигра...а има ли подобар начин од 2 гола во првиот официјален натпревар сезонава? п.с. се гледа дека требало и некој за да му упатува центаршутеви кои се употребливи и кои може да ги претвори во гол. од едната страна го имаме тоа, ако се земе и за другата ќе биде одлично!

Добро сега да не претерваме. Сепак збораме за ШАМРОК. да почекаме да се покажи против некој појак и да биди постандарден.

AMAURISSIMO prorabote mameto negovo :salut:

Добро сега да не претерваме. Сепак збораме за ШАМРОК. да почекаме да се покажи против некој појак и да биди постандарден.

па да, не викам дека според ова денес може да се надеваме дека ќе биде најдобар стрелец во европа, ама сепак, мислам дека се осеќа подобрување во неговата игра (неговата лична игра, без разлика на противникот), што е доволно да не натера да се надеваме дека и не е така лошо што остана тој, а не дојде Џеко (макар што тоа се уште не е готово)

Одличен беше стримот на таа RTE tv на раат го изгледав второ полувреме.Натпреварот добар без многу да паѓаме во несвест, сепак се работи за слаб противник јас очекував најмалку 3 гола ама и ова е супер.Околу играчите, Сторари и одбраната немаа многу работа, за пофалба е Мота има одлична соработка по десната страна.Сисоко добар но сепак мора да потенцирам дека пак имаше испад околу 86 мин каде направи старт без потреба, мора да го смират малку, да беше на позначаен натпревар без потреба жолт.Пепе одличен иако нема некоја техника сепак има добри центар шутеви, нападот Диего можеше и подобро но сепак сум задоволен и за крај го оставив Амаури, одлично изигра но рано е да се каже дека заслужува да е во Јуве.Ако има константност цела сезона вака во мај симнувам капа и повлекувам секој лош збор кажан за него.
Се гледаме во Модена:icon_lol:

Кога видов Амаури се зачудив значи да даде гол а?:)некој головите бев на ливерпул

Честитки за победата. Амаури 2 гола:nesvest::pos2::pop:

Кога видов Амаури се зачудив значи да даде гол а?:)некој головите бев на ливерпул
тука мајсторе двата гола.и ја бев на ливерпул,и со 2 тим докажаа дека се машинерија.али да не идам оф топик а и кур ме заболе за нив.:smir:

тука мајсторе двата гола.и ја бев на ливерпул,и со 2 тим докажаа дека се машинерија.али да не идам оф топик а и кур ме заболе за нив.:smir:
фала многу значи првиот гол акција Маркизио-Диего и амаури гол по пасот на Диего.Вториот по центаршут на Мота она што григера го немаше направено 2 сезони

Одличен беше стримот на таа RTE tv на раат го изгледав второ полувреме.Натпреварот добар без многу да паѓаме во несвест, сепак се работи за слаб противник јас очекував најмалку 3 гола ама и ова е супер.Околу играчите, Сторари и одбраната немаа многу работа, за пофалба е Мота има одлична соработка по десната страна.Сисоко добар но сепак мора да потенцирам дека пак имаше испад околу 86 мин каде направи старт без потреба, мора да го смират малку, да беше на позначаен натпревар без потреба жолт.Пепе одличен иако нема некоја техника сепак има добри центар шутеви, нападот Диего можеше и подобро но сепак сум задоволен и за крај го оставив Амаури, одлично изигра но рано е да се каже дека заслужува да е во Јуве.Ако има константност цела сезона вака во мај симнувам капа и повлекувам секој лош збор кажан за него.
Се гледаме во Модена:icon_lol:

Повеќе ме загрижва слабата ориентација на сисоко. На неколку пати делеше топка на играч кој е во полоша позиција и бевме заглавени. Мислам дека то е најголемиот проблем на Мухамед. Нека тепа колку сака то му е работа малку треба да се попрај за започнување на акција.

успешен тест-меч би го нарекол,само вака да се продолжи,добро идат овие натпревари за стекнување на самодовербата пред СЕ кај Диего,Пепе,Маркизио,Мота....претстои добра и неизвесна сезона за Јуве годинава

Марота даде свое интервју по натпреварот при што изјави :Јувентус нема поднесено понуда за Бурдисо ... Џеко го сакаме меѓутоа Волсбург не го дава и работата е завршена , Красиќ е важен играч и ке видиме , Поулсен го бара Ливерпул ... за крај тој изјави дека Тимот се обновува и до крајот на 31 август ке има нови играчи ...
извор : www.tuttosport.com

Повеќе ме загрижва слабата ориентација на сисоко. На неколку пати делеше топка на играч кој е во полоша позиција и бевме заглавени. Мислам дека то е најголемиот проблем на Мухамед. Нека тепа колку сака то му е работа малку треба да се попрај за започнување на акција.
Да да и тоа се сложувам, многу често има и такви испади.Искрено се надевам дека има уште време за да прерасне во "незаменлив" играч на таа позиција, навистина знае одлично да одигра 20тина мин па потоа некоја глупост па пак одлична игра и пак кикс, некако ептен цик цак прави во текот на еден натпревар.
Заборавив да напоменам за Ланзафаме, одлично физички спремен и гори од желба за докажување но неискуството си го прави своето и си губи по некоја топка евтино.Не сум за продавање на овај играч наше дете е и допрва ќе дојде неговото време.Истото мислење го имам и за Екдал кој влезе некој 3,4 мин пред крајот.Мислам дека детето ќе добие повеќе шанса ако остане кај нас и ќе се развие во одличен играч а и + ни е што нема да се буни ако седе на клупа и влегува од време на време, сепак има премногу натпревари и има место за сите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom