Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Удинезе ги откупи и другите 50% од договорот на Марко Мота, со тоа што понуди повеќе од Рома, и со оглед на цената со која што е купен мислам дека за околу 5 мил евра може да биде наш, мене лично многу ми се допаѓа.

Преска видов и некои шпекулации поврзани со Мексес и Луис Суарез и Един Џеко за кого се вели дека до понеделник може да се решат многу нешта.

Удинезе ги откупи и другите 50% од договорот на Марко Мота, со тоа што понуди повеќе од Рома, и со оглед на цената со која што е купен мислам дека за околу 5 мил евра може да биде наш, мене лично многу ми се допаѓа.

Преска видов и некои шпекулации поврзани со Мексес и Луис Суарез и Един Џеко за кого се вели дека до понеделник може да се решат многу нешта.

Супер Мота е добро решение за таа позиција , доколку дојде Мексес имаме уште еден квалитетен стопер покрај Киелини и Бонучи , а било кој од овие двајца дали Џеко дали Суарез би било фантастично да дојде и двајцата се феноменални ...

http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/1532.html

Поштовање Милоше.

Вакви играчи требаат шо не трчаат само за пари туку и го респектираат клубот.

Сакав да го видам момаков во Јуве, после изјавава тоа "сакање" порасна на комплетно ново ниво! РЕСПЕКТ ОГРОМЕН секоја чест мајсторе!

Ovo je samo dokaz da u poplavi igrača koji jedino jure za novcem i nemaju drugu ambiciju, postoji i jedan dio onih kojima je igranje za one najbolje, bez obzira na novac veći motiv.
Пример за сите алчни коп*лиња! (читај Галас)

Сакав да го видам момаков во Јуве, после изјавава тоа "сакање" порасна на комплетно ново ниво! РЕСПЕКТ ОГРОМЕН секоја чест мајсторе!
Со оглед на тоа што Србија не се пласираше понатаму и нема основа повеќе да му се крева цената на играчот, со оглед на тоа што Красич не сака да прифати никаква друга понуда освен таа од Јувентус и неколку пати јавно изјави дека нема шанси да премине во Сити,ЦСКА има се помалку опции околу Красич,според најавите играчот дури е подготвен да се откаже и од дел од сопствените приходи,а веќе Јуве е спремен да плати 15 милиони за Красич.

браво,одлични вести за Красич,како што повеќето напоменаа изгледа наскоро ќе го облече црно-белиот дрес....само бројката е прашање....
неодамна и Форлан беше споменуван како шпекулација врзана за Јувентус.....играч кој е во својата зрелост и има одлични настапи на Светското,за жал се сврши на шпекулација....ако не се ангажира Џеко,мислам Форлан би бил одлична замена...

Црно-бел ке биде красич до понеделник 100%....кој број на дрес би го земал ако дојде? 11:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:....

Спортскиот директор на Џенова потврди дека Бонучи веќе е играч на Јувентус. линк

Леле леле само да не се празни шпекулации.Џеко се спомнува,Суарез, Мексес, Красич,Бонучи.......ех да можат овие да трансфери да се остварат....

Леле леле само да не се празни шпекулации.Џеко се спомнува,Суарез, Мексес, Красич,Бонучи.......ех да можат овие да трансфери да се остварат....
Тврдењето,или мамката, што излегуваше по медиумиве дека Јуве нема пари за да го купи Красич сите добро ја загризавме.Овдека спомна неколку звучни имиња (Џеко,Суарез) за кои треба да имаш длабок џеб за да ги донесеш.Мислам дека Јуве има ограничен буџет и план како да КОМПЛЕТНО го реанимираат веќе полу-мртвиот Јувентус со тој ист буџет.Можеби Марота не ни сонувал дека Ман. Сити ќе се вклучи во трката за Красич и му ја крене цената.Сепак,ако гледаш објективно,подобро да загубиш еден Красич за милион ипол отколку еден Џеко за милион ипол евра.Откупните клаузули за двата играча говорат се.Мислам дека ЦСКА ќе нема друг избор и ќе го пушти Красич за 15 милиони.А кога сето тоа ќе заврши,ЏЕКО HERE WE COME !!!

Повелете новите дресови:

Juve-home_nike-10-11-leak-1(1).jpg

Juve-home_nike-10-11-leak-4.jpg

Juve-home_nike-10-11-leak-2.jpg

Juve-home_nike-10-11-leak-5.jpg

Juve-home_nike-10-11-leak-3.jpg

Дизајнерот гарант бил дрвосечач претходно... :uvo:

Адидас се светлосни години понапред со дресовите!

п.с. дресот од сликиве бил излезен на Nike Store и е големина за бебиња и се добива претстава како ќе изгледа и тој за возрасни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom