Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://football-italia.net/blogs/al136.html

Интересна статија каде што авторот сугерира дека подобро би било да не се пласираме во ЛЕ
Статијава има логика.Јувентус го очекува летово целосна реконструкција.Од управа и тренер,до речиси 3/4 од тимот.Сето тоа сега треба да се склопи,а напорниот распоред и играњето за престиж во Европа може да му попречи на тимот да се концентрира на скудетото.Доколку се игра за скудето,значи се игра и за ЛШ за догодина.И јас су ЗА НЕ учествување во ЛЕ ...
п.с. Што стана со проверките што требаше да ги направат за тренинг центарот на Јуве во Виново? Да не заборавиме дека сезонава најголем дел ни пропадна заради честите повреди ...

Еве вест и од официјалната страна на ФИГЦ , да не испадне дека шириме дезинформации :tv: Линк

нека се порадуваат сега после да се спремаат на раат за серија Ш
Јас викам нека ја освојат ЛШ оваа година бидејќи во следниве 2-3 тешко и да се пласираат таму:pos::pos::pos:

Јас викам нека ја освојат ЛШ оваа година бидејќи во следниве 2-3 тешко и да се пласираат таму:pos::pos::pos:

уживајси ти ние ако освоиме ЛШ моџи ќе бапни тужба до нас и од УЕФА вас ќе ви ја дадат титулата и оп Јувентус европски прваци:smir:

какво освојување финале доста им е али после сите ќе бидат за милан хаха

од челзи 4 ќе примавме,од барселона 6,од баерн колку ќе примиме??кажи барем да не се надевам:smir:

од челзи 4 ќе примавме,од барселона 6,од баерн колку ќе примиме??кажи барем да не се надевам:smir:
ако ја минете барса шампиони сте ама не се радувај уште не е помината барса да не се деси арсенал втори дел.пс Фан клуб :Јувентус е

Дечки не се замарајте со фановиве на Шинтер. Они сите се правници, експерти, менаџери, политичари...:tapp: Нив ќе ги молам да не шират смрдеа по фан клубов. Ако се дојдени за дискусија нема проблем, сите сакаме конструктивна дискусија. За јадење гомна, тука не.

За Калчополи 2 нека не веруваат. И ние не верувавме па знаме што ни се случи..:kesa:

Milan i Inter ke go papat samo toa go znam :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: i uveren sum mozda Inter ne ama MILAN i toa kako :helou::pusk:

Milan i Inter ke go papat samo toa go znam :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: i uveren sum mozda Inter ne ama MILAN i toa kako :helou::pusk:
баш Милан мислам дека најмалку ќе го јадат како што прочитав јебига премиер е преседникот :wink:а и рома е вмешана во калчополи 2

ne berlusconi vece ni ne mu e gajle za milan a kako sto vidam soberat "mladi" yepes eden od niv samo tie sakat da igrat za gigant kako milan vo Seria B HAHAHAHAH:pos2::pos2::pos2:NAJGOLEMA ZELBA MI E DA GO VIDAM KRAJOT NA MILAN

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom