Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
http://football-italia.net/blogs/al136.html

Интересна статија каде што авторот сугерира дека подобро би било да не се пласираме во ЛЕ
Статијава има логика.Јувентус го очекува летово целосна реконструкција.Од управа и тренер,до речиси 3/4 од тимот.Сето тоа сега треба да се склопи,а напорниот распоред и играњето за престиж во Европа може да му попречи на тимот да се концентрира на скудетото.Доколку се игра за скудето,значи се игра и за ЛШ за догодина.И јас су ЗА НЕ учествување во ЛЕ ...
п.с. Што стана со проверките што требаше да ги направат за тренинг центарот на Јуве во Виново? Да не заборавиме дека сезонава најголем дел ни пропадна заради честите повреди ...

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Еве вест и од официјалната страна на ФИГЦ , да не испадне дека шириме дезинформации :tv: Линк

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
нека се порадуваат сега после да се спремаат на раат за серија Ш
Јас викам нека ја освојат ЛШ оваа година бидејќи во следниве 2-3 тешко и да се пласираат таму:pos::pos::pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас викам нека ја освојат ЛШ оваа година бидејќи во следниве 2-3 тешко и да се пласираат таму:pos::pos::pos:
уживајси ти ние ако освоиме ЛШ моџи ќе бапни тужба до нас и од УЕФА вас ќе ви ја дадат титулата и оп Јувентус европски прваци:smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
какво освојување финале доста им е али после сите ќе бидат за милан хаха
од челзи 4 ќе примавме,од барселона 6,од баерн колку ќе примиме??кажи барем да не се надевам:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
од челзи 4 ќе примавме,од барселона 6,од баерн колку ќе примиме??кажи барем да не се надевам:smir:
ако ја минете барса шампиони сте ама не се радувај уште не е помината барса да не се деси арсенал втори дел.пс Фан клуб :Јувентус е

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Дечки не се замарајте со фановиве на Шинтер. Они сите се правници, експерти, менаџери, политичари...:tapp: Нив ќе ги молам да не шират смрдеа по фан клубов. Ако се дојдени за дискусија нема проблем, сите сакаме конструктивна дискусија. За јадење гомна, тука не.

За Калчополи 2 нека не веруваат. И ние не верувавме па знаме што ни се случи..:kesa:

Член од
16 октомври 2008
Мислења
120
Поени од реакции
10
Milan i Inter ke go papat samo toa go znam :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: i uveren sum mozda Inter ne ama MILAN i toa kako :helou::pusk:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Milan i Inter ke go papat samo toa go znam :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: i uveren sum mozda Inter ne ama MILAN i toa kako :helou::pusk:
баш Милан мислам дека најмалку ќе го јадат како што прочитав јебига премиер е преседникот :wink:а и рома е вмешана во калчополи 2

Член од
16 октомври 2008
Мислења
120
Поени од реакции
10
ne berlusconi vece ni ne mu e gajle za milan a kako sto vidam soberat "mladi" yepes eden od niv samo tie sakat da igrat za gigant kako milan vo Seria B HAHAHAHAH:pos2::pos2::pos2:NAJGOLEMA ZELBA MI E DA GO VIDAM KRAJOT NA MILAN

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom