Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И официјално:

• 13
    Manninger Alex
  • 15
    Zebina Jonathan
  • 33
    Legrottaglie Nicola
  • 5
    Cannavaro Fabio
  • 6
    Grosso Fabio
  • 7
    Salihamidzic Hasan
  • 18
    Poulsen Christian
  • 8
    Marchisio Claudio
  • 28
    Diego
  • 26
    Candreva Antonio
  • 17
    Trezeguet David
4-3-2-1 Formazioni

Значи ке игра претпазливо со еден напаѓач.Се надевам одбранава наша преполовена ке биди на висина на задачата иначе тешко нас. Ајде Трезегол покажи шо знајш !

За сите што планирате да гледате на интернет, покрај www.myp2p.eu може да гледате и на
http://lsh.livescorehunter.com/inde...&search=*3&mode=0&catid=1&navstart=0&search=*

Имате супер слика, не исклучува како кај justin, само првин треба да си инсталирате sopcast. Лесно и едноставно се инсталира, а и лесно се наоѓа и е бесплатна. Имате уште пола сат.

forza JUVE:helou:

Се освен победа над 2 гола разлика ќе биде разочарување за мене :)

Ајде со среќа !
Можете да ги згазите ... тежок тим се како и секој од премиер лигата но сепак Јувентус е многу подобар... очекувам победа :smir:

Како бе ќе нема, ќе ги даваат со сигурност на ХРТ2 и ОБН

Да, да ќе ја дават на хрт2 дека хокеј има зато си реков да не не ја дават ама видов на телетекс.

Одиме на победа... 2:0 доста е...

Кој кур ќе се брани на домашен терен бе,.:tapp:

Сеа е оправдано искрено што нема да има пренос, ама со Ајакс возвратниот, оправдување никакво.

Мора да се победи вечер, без примен гол.

Мислам дека ни денес не им е оправдано.Валенсија-Вердер може е понтересна и ОК е шо ја даваат на канал 5,али можеле на канал 5+ наместо некои глупи филмови да ја стават Јуве.Незнам само за шо кур ја праеле канал 5+ коа нишо нишо не даваат,истото го направија и вчера две топ утакмици ги глеавме на една телевизија:tapp:

За сите што планирате да гледате на интернет, покрај www.myp2p.eu може да гледате и на
http://lsh.livescorehunter.com/inde...&search=*3&mode=0&catid=1&navstart=0&search=*

Имате супер слика, не исклучува како кај justin, само првин треба да си инсталирате sopcast. Лесно и едноставно се инсталира, а и лесно се наоѓа и е бесплатна. Имате уште пола сат.

forza JUVE:helou:

Ај кажи побрзо како да инсталирам :pipi:

Кој кур ќе се брани на домашен терен бе,.:tapp:

Мислам дека нема да се брани, туку е само мерка на претпазливост, плус тоа со играчите што ги имаме на располагање мислам дека ова е најдобриот избор на Зак. Forza Juve:smir:

Мислам дека нема да се брани, туку е само мерка на претпазливост, плус тоа со играчите што ги имаме на располагање мислам дека ова е најдобриот избор на Зак. Forza Juve:smir:

Е ајде така нека биде.
Со среќа, идам пред малите екрани.:smir:

За некој момент ќе започне натпреварот, па посакувам среќа и да им покажеме дека нема што да бараат во Торино .. Forza Juventus !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom