Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па убаво го зарогал, кој цеф се заебава со тоа.:toe:

Sasia Sissoko се вика,ќе глеаме Момо јуниор во јуве:)

Хехе добро е што немаме други црнци у клубот ина4е да не се посомнева и овој како џиџи хехе.Се шалам знам дека ниш нема од тоа ама сепак онака ми дојде па да споделам хаха.Честито нека му е..

А бе не е тоа детето,ова онака го стаив го најдов од нет:pos2:

ако тепаме утре победата ќе ја посветиме на нашиот верен бјанконеро ТИМЧЕ!:vozbud::vozbud::vozbud:

доста бе :drk: на Алена манијаци едни:):)

уште една "топ вест",и Камора се повреди:tapp:
http://www.lastampa.it/sport/calcio/quijuve/default.asp

дај боље да не играме више,и Барса да има толку повреди ќе има криза
:nesvest::nesvest::nesvest:
Само што помислив дека ја поминавме кризата со повредите,доживуваме дежа ву од Ноември 2009.Ова е многу лошо ...
п.с. Се разбира дека ќе има.И Барса зависи од првотимците.Официјално,51 повреда ...

Сисоко по втор пат станал татко.Нека му е честито.ЛИНК
Сега Сисоко ќе биде уште помотивиран на теренот.Одлични вести.Нека е жив и здрав.Па да го наследи татко му во црно-белиот дрес ...

ах леле со овие повредиве веке аман да се немало срека под итно да се смени виново а за утре ке видиме очекувам минимална победа или нерешено

ах леле со овие повредиве веке аман да се немало срека под итно да се смени виново а за утре ке видиме очекувам минимална победа или нерешено
Кога игра Јувентус опција е само победа да потсетам без разлика во каква ситуација е !!!

Какво нерешено бе, не сакам да помислам на друго нешто освен на победа. Мора да се победи и покрај тоа што пак со повредиве имаме проблеми.

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
10 Del Piero
13 Manninger
15 Zebina
17 Trezeguet
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio

Повиканите играчи за натпреварот со Палермо. Џовинко и Касерес повторно не се повикани, а се очекува да добијат повик против Фиорентина. Маркизио има забрана од еден натпревар поради жолти картони.

Според мене:Манингер,Де Чеље,Киелини,Легротаље,Григера,Кандрева,Мело,Сисоко,Диего,Дел Пиеро,Трезеге

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom