Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечнооооо победа, после колку време и јас заборајв, ахх какво е чуството. :smir:

Повелете,навивачи на Интер и Милан,ПЛАЧЕТЕ ... Јувентус намести натпревааааааар .....
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ајде честито, конечно да блеснете и вие, али немаше никаков контакт врз Дел Пиеро али ајде тоа е ...

абе остајте ги нека здивнат малце луѓево... ко што кажа Сан боље Јуве нека земат 4-то него ли Наполи...

на никој нема да му смета ако Јуве влезе како 4-ти

Браво конечно победа,малку со непостоечки пенал ама победа си е победа нека ви е честито. :helou:

Абе и на првата со Лацио се дешаваа такви срања контра Лацио, па и на вториот меч беше подарен пенал за Јуве ... нејсе тоа, гајле ми е, него глеам одма Интер или Милан или некој трет се става у пост шо е смешно.

Не бе, еве јас зборам конкретно за Џенова. Ова е мачкина кашлица во однос на тоа што се дешаваше на првиот натпревар. Така да, ова уопште не го гледам како подарен пенал. Напротив, прв дел од порамнување на сметките. Ни дужат уште 1 гол.

Честито победа. Каква - таква, оваа победа многу ни требаше. Добро е што камењарот Амаури постигна гол. Само Чврста игра и концентрација ке не донесе до победа. Шуќур и нека се множат.

Ајде да ни се множат победиве...може да се изигра уште подобро но многу ја посакуваа оваа победаи и ете ја добија.Се гледаше на крајот колку се израидуваа сите.Се надевам од денес па натака ке оди се кон подобро и подобро...

Да видам да не верувам 3-2:) не сакам да го коментирам пеналот битно си лапнавме 3 бода да не зборам Интер колку имал вакви победи ама замижувате сите тогаш а Јуве има нешто одма се дигаат сите трпете Дел Пиероооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Честито триумф по повеќе од еден месец! Изигравме добро денеска, иако сеуште не сме добри во одбрана, на Буфон ќе му простиме и тој има право на грешка, а најзадоволен сум од Дел Пиеро со вакви партии светското не му бега, истотака добри беа, Кандрева, Амаури, Касерес и Маркизио кога влезе беше добар.

Ајде нека е со среќа победата и да ни се множат, конечно малку борбеност да видиме а другите шо кењат тука и че кењат уше еден ден за пеналот: -ДА, не беше пенал ама шо сме ние криви шо судијата наседна како курва на вибратор :toe:

Ајде честито, конечно да блеснете и вие, али немаше никаков контакт врз Дел Пиеро али ајде тоа е ...

Па тоа е фудбалот..се случува.Ако гледаме реално јувентус си заслужи да победи.Незнам каков контакт имаше ама сепак Дел Пиеро не го бутна ветер туку имаше нешто од играчот на Џенова.

не станува збор за контактот туку за местото на кој беше направен

Него, ајт, честитки за победата, боље Јуве 4ти него некои декори ко Наполи/Сампдорија у ЛШ за наредна година од Италија. :wink:

Ќе видиме за тоа 4то место у Лига Шампиони дали воопшто ќе го добијат итаљанците од Уефа. Се зависи каде ќе завршат Интер, Фиорентина и Милан.

Честито победа btw :smir:

Добра глума на Дел Пиеро, сомнителна утакмица...според мене :)

П.С Честитки за голот на Амаури и за победата.:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom