Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Официјално: Кристиан Молинаро замина во Штутгарт на позајмица
Левиот бек на Јувентус, Кристиан Молинаро во продолжени од сезоната ќе настапува како позајмен фудбaлep во екипата на Штутгарт-------позајмица leleelelelleelle

И според Gazzeta Dello Sport, Јувентус ќе започне со 4-4-2 формација, во нападот Диего и Трезеге, а во средината Мело и Маркизио.

Buffon

Cacerec--Legrotaglie--Chiellini--Grosso

Salihamidzic--Melo--Marchisio--De Ceglie

Trezeguet--Diego​

Класична формација , редно е да пробаме и со оваа. Интересно е да се види како Диего би се снашол на оваа позиција. Во ваква ситуација Дел Пиеро го губи местото. Али ова моментално можеби е најдобриот напаѓачки тандем што го поседуваме. Без разлика на резултатите со Парма и Милан очекувам смена на Ферара. Иначе утре ќе биде доста тешко. Парма е доста незгоден тим , а кога ќе се додаде разнишаноста на Јуве тогаш шансите се 50 - 50.

И според Gazzeta Dello Sport, Јувентус ќе започне со 4-4-2 формација, во нападот Диего и Трезеге, а во средината Мело и Маркизио.

Buffon

Trezeguet--Diego​
Ne e dobar sostavot kako moze Diego da bide napagac koj ke dodava topki:jaj:

Buffon

Trezeguet--Diego​

БУФОН????:vozbud:

Утре од 15 :00 директен пренос Парма - Јуве на Телма !

Ne e dobar sostavot kako moze Diego da bide napagac koj ke dodava topki:jaj:
Добро бе се кажа сеа:tapp: Диего на претходните утакмици се отепа давајки топки:tapp: Брацо и Де Чеље (Џовинко) ќе центрираат лево и десно:vozbud:

Треба Џовинко на местото на Де Џеље . Другото се е ОК!
Да!:juve:

Утре од 15 :00 директен пренос Парма - Јуве на Телма !
Па најинтересна се очекува да биде затоа и ја ставиле:vozbud:

Manninger

Salihamidzic--Melo--Marchisio--Giovinco

Trezeguet--Diego

Со оваа формација очекувам навистина победа, имам предчувство дека одлично ке функционираат Трезеге и Диего башка во нападот се и двајцата. Некој спомна кој ке дава топки, Џовинко,Маркизо,Салихамзич ги имаме во средината, кој можат многу работа да завршат, ако се секавате лани со Болоња Салихамизич беше најдобриот играч на мечот и со најмногу пасови, верувам во Брацо !

Само прашање дали ке е оваа формација, ако не добро би дошол и Де Чеље на левата страна, имам доверба во него знам дека ке даде се од себе !!! :)

Manninger

Salihamidzic--Melo--Marchisio--Giovinco

Trezeguet--Diego

Со оваа формација очекувам навистина победа, имам предчувство дека одлично ке функционираат Трезеге и Диего башка во нападот се и двајцата. Некој спомна кој ке дава топки, Џовинко,Маркизо,Салихамзич ги имаме во средината, кој можат многу работа да завршат, ако се секавате лани со Болоња Салихамизич беше најдобриот играч на мечот и со најмногу пасови, верувам во Брацо !

Само прашање дали ке е оваа формација, ако не добро би дошол и Де Чеље на левата страна, имам доверба во него знам дека ке даде се од себе !!! :)

:zver: :cuc: :je:
Саљко ќе растура.Диего + Трезегол = фантастико

Сакам за почеток на годинава да видам само едно сценарио. Тоа се две победи против Парма и Милан макар и по цена да остане Чиро на кормилото. Поубав почеток на 2010 година за Јуве од тоа неможе ни да се замисли.

ми се допаѓа горенаведенава формација...Де Чегље?! ако е 100% подготвен зошто да не,Парма и не е баш за подценување,според бројот на победи дома можеби и влегува како благ фаворит во дуелов... време е да се покажи карактер,со оваа формација и ваква поставеност верувам во успех...се разбира можи и малку среќа да послужи во дуелов :smir:

Drenthe---Real M, Pasqual----Fiorentina, Criscito----Genoa .............Juventus bara zamena za Molinaro

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom