Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne si se sluchuva samo na nas tuku sami si go pravat toa... so lech poznan da igrash tolku teshko i edvaj da dojdesh do celosen presvrt pa na kraj da primish gol... se prashuvam shto li ne cheka so city pa duri i so salzburg ...of majko mila nemam zborovi!!!!

na koj da se pluka sega ako ne na del neri...kakov tim izvadi strashna rabota!!! STRASHNA RABOTA!!! gospod neka ni e na pomosh!!!

osven toa tri tocki doma so lech poznan ne smeat da se propushtat NIKAKO zashto na kraj mozhe da bidat reshavacki... a shto pravi del neri---TURNOVER!!!
ocenka za del nerii 2! provincialen mentalitet!!!

PS sekoja chest za golot na kapitenot i igrata na chielloo!!!

ДЕЛ НЕРИ ТРЕЊЕРИШТЕ! УПРАВА ЗАКОН!:bravo::olee:
Нема потреба од коментари повеќе.

Успеавме да примиме 6 гола на домашен терен од Недела до сега. Три од нив се од тим кој можеби високо би котирал во Македонското првенство. Сакам да верувам дека тимот се уигрува ама тешко ми оди од рака. За Самдпдорија, ајде некако... тие сепак се за нијанса посилни од просечна екипа ама ова денес беше срање у боја. Не можам да сфатам дека неуиграноста на екипата може да биде проблем кој би придонел да не се победи еден Лех Познањ.

не очекувам многу од сезонава не сум оптимист крај нека ме демантираат

Иначе знам дека се ова тешки моменти за вас, али кај и беше паметот на вашата управа кога го продадоа Џовинко и Диего? Место да дојдеа само Бонучи и Кваљарела, плус Кандрева да си го задржевте и имавте солиден тим, Красиќ ќе беше плус...

И да, ви треба асален бек.

не очекувам многу од сезонава не сум оптимист крај нека ме демантираат
Тешко да те демантираат, тие во потполност се сложуваат со твојот пост а кога се сложуваш со некој не можеш да го демантираш:smir:

Тим кој во своето првенство во 5 кола има дадено 8 гола, успеа да ни збрца 3 и тоа за 90м. Се гледа колку сме јаки во моментов.
На млади години ќе ме побудалет.:kez:

Успеавме да примиме 6 гола на домашен терен од Недела до сега.Три од нив се од тим кој можеби високо би котирал во Македонското првенство. Сакам да верувам дека тимот се уигрува ама тешко ми оди од рака. За Самдпдорија, ајде некако... тие сепак се за нијанса посилни од просечна екипа ама ова денес беше срање у боја. Не можам да сфатам дека неуиграноста на екипата може да биде проблем кој би придонел да не се победи еден Лех Познањ.

Ова нешто му идеше од рака и на Јувентус од пред 7-8 години, ама му требаше пола година за да примат 6 гола.

Дел Нери го потцени Лех кога извади таков состав на почетокот на натпреварот ... Григера ? Легротаље ? Ланѕафаме ?
Заслужен бод за Лех , секоја чест дечки од срце игравте , а Дел Нери да си еббе мајката у газ ... само толку имам да кажам

Бреее ама сте се накурчиле...
Чекајте рано е. Подобро е сега да прават грешки отколку во остатокот од сезоната. Добро игра Јуве во офанзивата и тоа ме радува. Лошо е што по бековските позиции противниците многу лесно доаѓаат во шанси, но ако се покрие и тоа, конечно може да се јуриша кон победи. Кога освојуваше Јуве титули имаше срање катанаџо игра, така да оваа игра многу ми се допаѓа. Сега што одбранава малку потфрла и голманов е тотална трагедија, ќе мора да се поправи во иднина. Резултатите ќе си дојдат сами по себе...

Среќа во несреќа е што ќе се иде на Пиво Ленд па после пет-шест пива можеби ќе заборавам на резиливе што се случија, барем за момент, до утре...

Дел Нери го потцени Лех кога извади таков состав на почетокот на натпреварот ... Григера ? Легротаље ? Ланѕафаме ?
Заслужен бод за Лех , секоја чест дечки од срце игравте , а Дел Нери да си еббе мајката у газ ... само толку имам да кажам
Значи според мене почнавме лошо и од ко ги примивме 2 та гола се разигравме т.е да не беше киелини немаше да дојдеме до израмнување

сторари
мотта бонучи киелини григера/траоре
красич аквилани мело пепе
амаури и кваларела​

овај состав мислам идеален мислам а за то шо ги дадоја и диего и џио само за џио ми е мака за диего не

Незнам у гости против Удинезе како ќе играат,тешко нас ако продолжат со овој циркус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom