Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незадоволството на Drughi е се поголемо.Не знам дали приметивте дека не навиваат ид енес,туку се одма до оградата од трибините и скандираат цело време против Blanc,secco.Сеа со оглед на ситуацијава се поставува едно прашање:

Дали доколку Клаудио Раниери ни беше тренер сега,ќе се боревме за скудетото??????:wink:

да не беше џорџо сеа ќе бевме 10ти.Само храбро нека продолжат и победата е наша а палермо 2-1:nerv:

Јас гледам на иракголс и коментаторо се заебава.
Киело 4 гол сезонава. Скоро најдобар стрелец :kesa:
Па и за заебавање е, напаѓачите ни се ќутуци невидени, и да тепаме наредна сезона нема шанси да играме ЛС, по стоти пат кажав и пак ќе кажам кондиционо сме најслаба екипа во серија А незнам со што ги хранат ама кога се нема кондиција се нема ни игра, навивачите слегле дури до тревата, нека изгубат само ќе летне по некој бокс :tv:

Каква радост на Дел Пиеро :pos2: .. Интересно.

Левата страна ни е катастрофа, мора да влезе Џовинко наместо Де Чеље за да се освежи малку, денеска Де Чеље тапа, ништо не игра.
Браво за Келини, а и да кажам дека Амаури не треба ного ја турка топката нека проба да решава право со удар, на почетокот имаше 1-2 шанси така он ја влечеше напред .... абе право ШУТ и готово.

Ајт, со среќа второ полуврмее уште 1-2 гола да дадиме.
Овие шанса не се направиле.

Едит: Фала Стара дама за сајтот што го даде. Стварно добра слика. ))

колку бедна екипа да ти се смачи да гледаш ... литар крв давам дека Јувентус е меѓу најлошите екипи во европа во моментов (од топ 5 лигиве) ....

колку бедна екипа да ти се смачи да гледаш ... литар крв давам дека Јувентус е меѓу најлошите екипи во европа во моментов (од топ 5 лигиве) ....

А, зошто не кажеш нешто позитивно, што те радува, што ти прави задоволство, вака со тупање и со пцуење никаде не одиш.
Дај подршка малку .. ))

Бедност :kesa: како само се влечат по терен тоа е нешто невидено . Ако ништо друго барем нека земат 3 бода зошто во спротивно нечиви муда ќе висат на плоштад во Торино , само Киелини е за пофални зборови другите ништо ама буквално ништо ... со среќа во второ и да се молиме да ни издржи одбраната :tapp:

Бедност :kesa: како само се влечат по терен тоа е нешто невидено . Ако ништо друго барем нека земат 3 бода зошто во спротивно нечиви муда ќе висат на плоштад во Торино , само Киелини е за пофални зборови другите ништо ама буквално ништо ... со среќа во второ и да се молиме да ни издржи одбраната :tapp:

И клаудио маркисио.да не го заборавиме дечкото игра одлично.:smir:

место кој влезе канаваро?уф сеа тешко нас или игра од прва тоа дека е мн забележителен ми се причини дека влегол сеа

Не ми е битна сега играта,ништо не ми е битно, единствено сакам само да дојдеме до трите бода кои ни се неопходни во борба за 4 места.

трампа Де Чеље-Крисито одма.абе кај се секо и блан не ги покажаа хихи

:violent1::violent1::violent1::violent1::angry3::angry3::angry3:ааааааааааааааааа де чеље кретенуууууууууууууу

Јас не знам што не го дадеме овој Де Чеље во Реџина на позајмица, со можност да го откупат на крајот на истата:tapp:

Јас не знам што не го дадеме овој Де Чеље во Реџина на позајмица, со можност да го откупат на крајот на истата:tapp:

овој брат се дава без пари,не се позајмува.плус еден од младите гратис дие ако го земе некој де чеље без пари:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom