Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прашање за Закерони и компанија!Кога е последниот воз за европа разбираш?ццццц не ми се верува уште

Ништо ново,дежа ву.Инфериорни сме во секој поглед.Заслужена победа на Наполи,покажаа како се игра и кога се во негатива.А за Јувентус останува во недела конечно да земат 3 бода.

Koи од младите фудбалери беа вратени зимава ? Ланзафаме мислам беше, е сеа не ми текнува дал уште некој уз пут дојде, нерезонски потег на Јуве, тука не заиграа и им делуваа деструктивно у прогресот во кариерата со оглед дека пола сезона аир не видоа, вака у тимови ко Сиена, Парма, колку толку ке осетеа меч у нозе и ке стекнеа какво такво искуство.

Прашање за Закерони и компанија!Кога е последниот воз за европа разбираш?ццццц не ми се верува уште
Не е штосот само да се оди во Европа, туку и како ќе се одигра таму ...

За со Аталанта трибините ќе бидат празни, навивачите организираат протест, се покажаа и тие :tapp:, досега не слушнав дека има некој посериозен протест, требаше да се дигни стадионот во воздух до сеа, ова веќе ги премина сите граници, само губиме живци за џабе а овие си играат курот со клубот, како балерини се шетаат, чекаат на Алекс да ги спасува, ебате пацерите, едно не ми е јасно, после оволку порази а уште го нема Елкан да даде некаква изјава, каков само газда имаме секоја чест, секоја му чест и на Морати, каков таков човекот е секогаш на трибина и го бодри интер и во добро и во лошо, тоа е газда а не овој нашиов, еднаш нема отидено на стадион, за време на калчополи како пички се криеа никаде ги немаше, треба да учат од морати како се сака еден клуб, моџи секогаш беше на стадион, да беше тој тука моментално Мело и Зебина ќе беа ставени во Б тим или пратени на позајмица во Цитадела :toe:

Не е штосот само да се оди во Европа, туку и како ќе се одигра таму ...
Не ни треба да се оди, додека не се смени се од корен не ни сакам да помислам на европа, зошто да одиме кога моментално немаме капацитет за таму, ќе се паднеме со Манчестер или со Барса и што, пак ќе испаднеме, не резонски е да се размислува за европа кога неможеме да ја победиме сиена дома :toe:

Еве носорогон изјави дека и доколку Јувентус не се пласира во ЛШ управата нека да се менува бидејќи е одлична ...

ако земе Јувентус титула(и куп спаѓа во ова титула) во наредни 5 години јас ќе ви се напрчам и ќе ве оставам пикадо да играте на газов (со стрелки се разбира :) )...

Ја оправи работава...
Работите во Јувентус мора да се променат коренито.Комплетен ремонт на Управата (освен Бетега), голема излезна трансфер листа на моменталниот играчки состав, и комплетен отказ на цел медицински тим (68 повреди а уште не е сезоната завршена),тренинг центарот.

Јуве има одличен младински Примавера состав, и мислам дека многу ќе биде подобро ако некој од тие играчи добие шанса во првиот состав, отколку 80% од моменталниот прв состав на Јувентус.

Во Џовинко Јуве има одличен играч,ама тој е најстандарден на клупа, додека еден анти-фудбалски талент каков што е Григера денеска беше уфрлен во игра на местото на Дел Пиеро, а резултатот 1-1.

Закерони, иако денеска ја направи „легендарната замена Григера-Дел Пиеро“, воопшто не е виновен за ова што му се случува на клубот оваа сезона. Се надевам дека на крајот на оваа сезона ќе се случи долгонајавуваната револуција во клубот почнувајќи од Управа, Тренер, Играчи, Медицински тим, Реконструкција на тренинг центарот во Виново. Бетега изјави дека веќе го има зацртано во својата глава новиот Јувентус, и се надевам дека ќе успее да го оствари тоа.

Еве носорогон изјави дека и доколку Јувентус не се пласира во ЛШ управата нека да се менува бидејќи е одлична ...

ако земе Јувентус титула(и куп спаѓа во ова титула) во наредни 5 години јас ќе ви се напрчам и ќе ве оставам пикадо да играте на газов (со стрелки се разбира :) )...
Не да е добра сјајна е, како немаат срам мамицата нивна, па и Бетега незнам зошто прифати да работи со нив, клубот ни го водат организатор на тениски натпревари, потрчко на Моџи и едно обично дете кое на секој два месеца дава по една изјава, жално но вистинито, а за титула, ќе почекаме едно 5 години а можда и повеќе :nesum:

Koи од младите фудбалери беа вратени зимава ? Ланзафаме мислам беше, е сеа не ми текнува дал уште некој уз пут дојде, нерезонски потег на Јуве, тука не заиграа и им делуваа деструктивно у прогресот во кариерата со оглед дека пола сезона аир не видоа, вака у тимови ко Сиена, Парма, колку толку ке осетеа меч у нозе и ке стекнеа какво такво искуство.
Беше направен обид да се ангажира Ланзафаме, но обидот беше неуспешен бидејќи челниците на Парма не ја прифаќаа понудата на Јувентус. Јаго игра во Примавера тимот на Јуве, и е еден од најдобрите играчи (скоро секој натпревар постигнува гол). Од Сиена го вратија Паолучи, и доби шанса првите натпревари, но реално не покажа ништо со кое би се наметнал како сериозна опција.

Работите во Јувентус мора да се променат коренито.Комплетен ремонт на Управата (освен Бетега), голема излезна трансфер листа на моменталниот играчки состав, и комплетен отказ на цел медицински тим (68 повреди а уште не е сезоната завршена),тренинг центарот.

Јуве има одличен младински Примавера состав, и мислам дека многу ќе биде подобро ако некој од тие играчи добие шанса во првиот состав, отколку 80% од моменталниот прв состав на Јувентус.

Во Џовинко Јуве има одличен играч,ама тој е најстандарден на клупа, додека еден анти-фудбалски талент каков што е Григера денеска беше уфрлен во игра на местото на Дел Пиеро, а резултатот 1-1.

Закерони, иако денеска ја направи „легендарната замена Григера-Дел Пиеро“, воопшто не е виновен за ова што му се случува на клубот оваа сезона. Се надевам дека на крајот на оваа сезона ќе се случи долгонајавуваната револуција во клубот почнувајќи од Управа, Тренер, Играчи, Медицински тим, Реконструкција на тренинг центарот во Виново. Бетега изјави дека веќе го има зацртано во својата глава новиот Јувентус, и се надевам дека ќе успее да го оствари тоа.
Брат неможат само повредите да бидат кривица за оваа ситуација во ЈУВЕ, кретениве играат балет на терен а не фудбал, да сум јас тренер сега цел прв тим ќе го ставам во Б тим а младинциве ќе ги пуштам до крај на сезона, сигурно многу подобро ќе одиграат од пацериве, барем ќе играат со срце за тимот :toe:

Брат неможат само повредите да бидат кривица за оваа ситуација во ЈУВЕ, кретениве играат балет на терен а не фудбал, да сум јас тренер сега цел прв тим ќе го ставам во Б тим а младинциве ќе ги пуштам до крај на сезона, сигурно многу подобро ќе одиграат од пацериве, барем ќе играат со срце за тимот :toe:
Нормално не може да се бара вината само во повредите.Но реално,и повредите го прават своето, 68 повреди до 30 коло е огромна бројка (на полусезона повредите беа 53). А за младинците се сложувам. Ќе изиграат далеку подобро и поефикасно отколку 80% од моменталниот прв состав на Јувентус.
screenhunter02mar260003.gif

screenhunter01mar260003.gif

Подобрите поединци од Примавера да ги пуштат во првиот тим,барем нема да го срамат клубот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom