Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само место Зденек да стартува еден од Џони или Касерес и мислам дека ова би бил најдобриот состав што Јуве може да го извади.Штета што Касерес е повреден кој според мене има капацитет за да биде во првиот тим на Јуве.

Со среќа вечер и мислам дека победуваме(доста и беше на Самдорија)

CARVALHO OLIVEIRA AMAURI!!!

Јуве 1-0 Сампдорија...Браво одлична игра на Бјанконерите...

Одлично стоиме сега засега како резултатски така и на теренот..и ај нека му кажи некој на идиотон од Телма дака против Макаби голот го даде Киелини а не Амаури оти не можам да го слушам веќе...:smir:

Juve-Sampdoria 2-0...Џорџо Киелини стрелец на 2риот гол...

Супер прво полувреме на Јуве. Сите играчи потполно си ја вршат својата работа. Средината функционира беспрекорно. Водство од 2-0, и очекувам иста борбеност на играчите на Јуве во второто полувреме.

FORZA JUVENTUS!!!!!:forza::forza:

E oвој Јувентус сакам да го гледам.Одлична игра на сите супер си ја вршат задачатa само така да продолжиме и во второто полувреме и да ја испратиме Сампдорија со 4 парчиња

Forzaaa Juventus

Браво дечки!!!! Прекрасно прво полувреме сите ама баш сите се на висина на својата задача. FORZA JUVE

Uf mnogu prijatno me iznenadija momcive zna4i :) najprvo : Odbranata nemashe deneska bash rabota bekovite igraat ofanzivno mnogu dobro posebno Grosso pa i Zdenkata deneska me iznenadue , sredinata ni igra bezprekorno Sissoko i Melo sa pravi stolbovi , Giovinco se bori Diego e barem skala podobar od toa do sea sho prikazhueshe a Camoranesi e odli4en , Amauri se vrakja u forma a toa mi se svigja ... sve na sve odli4no prvo poluvreme za Juve i o4ekuem so 4,5 komada da gi pratimo " pretendentive " za titulata sampdoria :smir:

Forza Juve !

Ова е вистинскиот Јуве што сите сакаме да го гледаме! Одлично полувреме на целиот тим, нема некој што изигра лошо, сите беа перфектни. Амаури очигледно е најдобро решение за сам напаѓач во оваа формација, далеку по подвижен е од Трезеге.

Ајде во второ полувреме да се затвори мечот со стил уште на почетокот, па мирно да си играме после до крајот.

:пивце:

Браво за ЦЕЛ тим. Добро е шо успеваме да надиграме тим на врвен стратег.
Мала забелешка околу завршниците, треба малку поконцентрирани да бидиме во напад и се ќе биди најдобро.Инаку го забележавте Мело пак продаде топка ама цела среќа шо беше длабоко на туѓа половина па имаше време Мухамед да ги претрча сите и да го скини нападот.

За играва секоја чест. Диего чиста 10ка

3-0 Camoranesi.. Фелипе Мело криви со левата нога. Gio прокоцка шанса за 4-0.

AMAURI SHOOW!!! 4-0...Се чека петтиот гол...

Е ова е вистинскиот Јуве. Газење без милост кон противникот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom