Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што да прпценат бе пецко?
Нели гледаш дека се нафрлува со лева нога?
Нели гледаш дека има уште половина метар левата нога да дојде до топката?
Кој глупак ја запрел снимкава на ова место па да проценувате?
A ти Ибро да идиш во неповрат некаде?? А?? Ај не ми соли памет.. Такви како тебе ги има со лопата да ги риниш.. Ехххх.. Ај да не велам!!:pusk:

Нека си ги судиите, не се секирај ти за нив, нека продолжат нашиве да играат вака ќе видиме кој ќе биде прв на крајот, бидна што бидна 2-2 и не е така лошо мада заслуживме победа, катастрофален настап имаше Амаури, 3 зицери со глава ги промаши а не покажа ни којзнае што во воздшните дуели, Јакинта беше добар ама можеше и подобро, чиста десетка за натпреваров имаат Маркизио и Каморанези, двата гола паднаа поради Легро и Киелини, многу мора да се работи во одбраната ако сакаме резултати.

Нели гледаш дека се нафрлува со лева нога?
Нели гледаш дека има уште половина метар левата нога да дојде до топката?
Кој глупак ја запрел снимкава на ова место па да проценувате?

Нели гледаш дека ништо неможеш да видиш
Нели гледаш дека тресеш глупости (наведувајќи некојси мерни еденици)
А штом толку си паметен дај друга снимка па на друго место да запреме за да процениме !!!

Јувентус играше 4-3-3 ... а не 4-3-1-2 . Напаѓачите беа итсечени. Каморанези требаше да игра плејмејкер ( она што вообичаено го игра Диего, а ние вака играме без АМФ , Маркисио , Поулсен и Мело делуваа повеќе дефанзивно. Амаури и Јакинта не се играчите кои треба да претрчаат 30-40 метри за да створат шанса. Нив им требаат центаршутеви.
Ферара играше 4-3-3 ... Бековите не поминаа половина. Мело играше дефанзивно, Поулсен како изгубен ... Маркисио се разбуди во второ полувреме.
Требаше порано да влезе Трезеге и требаше да влезе Зебина на местото на Григера.

не ме енрвирај и ти , не сум ја запрел јас снимката:tapp:
Брат незнам што си гледал ти али очигледно не си гледал Јуве-Џенова, колку што знам јас Амаури имаше 3 чисти ситуации за гол во прво полувреме (не реализира ниту една) Камо играше насекаде на теренот и беше феноменален, е сега види вака, да постигнеше Амаури 1 гол од 3 шанси и Јакинта да дадеше гол од зицер ситуацијата (да не ги спонувам 2 гола што ни ги поништија) резултатот ќе изгледаше различно, уште еднаш ќе кажам задоволен сум од играта но не и од судиите :nenene:

Каморанези беше човек на мечот, и онаа топка која му ја даде на Јакинта, таква шанса на 1-1, а тоолку лоша реакција, недозволиво . Башка и при првиот гол феноменално реагираше кога ја остави топката до Јакинта .

Нели гледаш дека ништо неможеш да видиш
Нели гледаш дека тресеш глупости (наведувајќи некојси мерни еденици)
А штом толку си паметен дај друга снимка па на друго место да запреме за да процениме !!!
Ти со Ибраим се расправаш?? Немој бе.. Глуп е ко такво.. И нека оди заедно со судите(знајте за кај мислам)!!

Брат незнам што си гледал ти али очигледно не си гледал Јуве-Џенова, колку што знам јас Амаури имаше 3 чисти ситуации за гол во прво полувреме (не реализира ниту една) Камо играше насекаде на теренот и беше феноменален, е сега види вака, да постигнеше Амаури 1 гол од 3 шанси и Јакинта да дадеше гол од зицер ситуацијата (да не ги спонувам 2 гола што ни ги поништија) резултатот ќе изгледаше различно, уште еднаш ќе кажам задоволен сум од играта но не и од судиите :nenene:

Кои три бе брат ... една имаше и таа беше од прекин , а не од акција. Ок како и да е јас имав таков впечаток дека со подобра поставеност на играчите можевме и подобро. Тоа што Амаури не е во форма не е, али зарем требаше Ферара да чека 80 та минута за да го извади ... ај во прво полувреме се трудеше , го фаулираа , беше корисен , али што направи во второ . Не мораше да влезе одма на почеток на второ Трезеге али кај 60 , 65 та минута требаше да го стави кога гледаше дека Амаури се губи.

еве го коментарот на трач

There was huge controversy on 73 minutes as Iaquinta thought he had put Juve back ahead when heading home Grosso's free kick, but the goal was incorrectly flagged offside when replays showed that he was level with a Genoa defender.

КАКОВ ОФСАЈД БЕ МАМИЦАТА ДА ИМ ЈА ЕБАМ У ПИЧКА!!!
87093710.jpg

In 2005 The International Football Association Board agreed a new decision in Law 11 that being "nearer to an opponent's goal line" meant that "any part of his head, body or feet is nearer to his opponents' goal line than both the ball and the second last opponent. The arms are not included in this definition."[1] This is taken to mean that any part of the attacking player named in this Decision 2 has to be past the part of the second last defender closest to his goal line (excluding the arms) and past the part of the ball closest to the defenders' goal line.
wikipedia

Раката не се рачуна!

Кои три бе брат ... една имаше и таа беше од прекин , а не од акција. Ок како и да е јас имав таков впечаток дека со подобра поставеност на играчите можевме и подобро. Тоа што Амаури не е во форма не е, али зарем требаше Ферара да чека 80 та минута за да го извади ... ај во прво полувреме се трудеше , го фаулираа , беше корисен , али што направи во второ . Не мораше да влезе одма на почеток на второ Трезеге али кај 60 , 65 та минута требаше да го стави кога гледаше дека Амаури се губи.
Тука си во право, не требаше Чиро да чека до 80 минута тоа е точно, трите удара на Амаури беа од прекин два беа 100% а една шанса како шансите на Џенова, тие ни дадоа два гола од полушанси а ние не успеавме да дадеме гол од 3 100% прилики, плус кога ќе ги надоврзеш и судиите тоа е крајниот исход на дуелот.

Ме радува тоа што Маркизо одигра одлично. Секоја чест за дечково, многу други на неговата позиција можат да учат од него. Брзина, визија, дриблинг на мал простор па ајде и на голем простор, пасинг, пожртвуваност. Полека станува комплетен играч. Ме радува напредокот што го гледам кај него.
Се надевам дека нема никаква повреда, зашто тоа најмалку ни треба моментално. Одлично го искористи отсуството на Сисоко.

Гросо е оценет со 7.5 од трач, најдобро од сите дефанзифци :)

п.с. Сеа ке му бапнат една суспензија на Саша Матич. Али, Дејан Матич со знаменцето имаше боље агол па тој требаше да види убаво.
Колина да си дае отставка!!!:pehar:
Наместо знаменцено, едно вакво на склапање
http://www.abcmobility.co.uk/pics/2181ZT-WB-C.jpg

87093710.jpg

wikipedia

Раката не се рачуна!
Да да, истото сега и Иосоно го имаше постирано на фан клуб Интер, па повлекувам се во врска со раката, ни јас незнаев .
Ваљда има некој подобар кадар, не од камера, од апарат, али џабе, what's done is done, идеме даље . :wink:

Ме радува тоа што Маркизо одигра одлично. Секоја чест за дечково, многу други на неговата позиција можат да учат од него. Брзина, визија, дриблинг на мал простор па ајде и на голем простор, пасинг, пожртвуваност. Полека станува комплетен играч. Ме радува напредокот што го гледам кај него.
Се надевам дека нема никаква повреда, зашто тоа најмалку ни треба моментално. Одлично го искористи отсуството на Сисоко.

Гросо е оценет со 7.5 од трач, најдобро од сите дефанзифци :)

Според мене Маркизио е man of the match! Ги правеше мајмуни на неколку наврати, трчаше насекаде, и делеше одлични топки! Очигледно Маркизио требаше да ги добива сите оние пофалби што ги добиваше Џовинко - тој е бисерот во нашиот тим!

И пак поради тој куртонот Легро примаме гол, не можам да го поднесм веќе!

Уште ги пцујам тоа судиите гадни све да им....!

87093710.jpg

wikipedia

Раката не се рачуна!

Најдобар/комплетен пост за „офсајдов“.
Ме убеди не е офсајд.

Барем ќе биди интересно натаму, да му попуштиме малку на шинтерашиве :smir:

Шо се случи на крај со маркизио, еднаш се држеше за стапало после еден спринт (мислам тегнеше мускули) после нешто се држеше за листот ко излезе? само да не е сериозно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom