Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ехх, шо ќе прајте сега без Каморанези... Кај одеше така ко будала

ЛУД Е ОВОЈ РАНИЕРИ, несмее да ги извади недвед и дел пиеро ... и дел пиеро све да му ебам себично копиле педерско

Ах сеа Григера и Маркиони влегоа, сеа му е мајката... Сеа ке им го пишеме планот!

Леле... 3-2 .. не тепа наше дете Паладино..
Црн Хумор се вечерва нашите.:tapp::tapp::tapp:

Ќе кажам само едно затоа што губитнициве не заслужуваат коментари ... и потрошени зборови

ПРВПАТ ВО ЖИВОТОТ СЕ КААМ ШТО НАВИВАМ ЗА ВАКВА ГУБИТНИЧКА ЕКИПА !!!

Уште една почетничка грешка на Раниери. Неможам да се воздржам а да не го прокоментирам. :nerv:

Играчиве играат од срце. Од преголема шежба за победа, доста напаѓаат и играат орворено. Тука не гледам никаква тактика на Раниери.

ШТО по ѓаволите бараше да напаѓа во Џенова(!) со играч помалку, со штотуку даден гол за израмнување и тоа во завршните минути од натпреварот ?!

Екипата имаше среќа што не прими гол при резултат 2-1 кога цел тим напаѓаше. Но, по којзнае кој пат Раниери зафркна работа, и кога требаше да повлече, и да проба да го обрани резултатот- него никаде го нема.

Dobro de na Genoa i bese neophodna pobeda,vie i taka nemozevte da go stasate Inter.Gledajte kupot da go zemete i za vas uspesna sezona ke bide.

Уште една почетничка грешка на Раниери. Неможам да се воздржам а да не го прокоментирам. :nerv:

Играчиве играат од срце. Од преголема шежба за победа, доста напаѓаат и играат орворено. Тука не гледам никаква тактика на Раниери.

ШТО по ѓаволите бараше да напаѓа во Џенова(!) со играч помалку, со штотуку даден гол за израмнување и тоа во завршните минути од натпреварот ?!

Екипата имаше среќа што не прими гол при резултат 2-1 кога цел тим напаѓаше. Но, по којзнае кој пат Раниери зафркна работа, и кога требаше да повлече, и да проба да го обрани резултатот- него никаде го нема.

Ти или си гледал друг натпревар , или незнаеш што е оставање срце на терен , или пак везе немаш од фудбал ... друго нема

zlatko aj napusti go fan klubov ziti krst brat

ovoj pa del piero sebicen be lelelelelelelelele kamen ziv se lakomat so e bitno koj ke dade gol awsdk;sdajksad @E$:L@:@:@ADslkldsa :nerv:asd jlnsadjdsa :@:@2

TAPA ZIVA BEZ ZELBA IGRAAT,ISTO I SO KIEVO TAKA POCNAA LABAVO MISLAT ISKOCI NA TEREN I GOTOVO 3 BODA EPA KUROV,AKO AKO PAMET ZA DRUG PAT:@#:@:@:@:@

Само едно ќе прашам! Со кој памет го остава Џовинко на клупа не ми е јасно???

Ќе кажам само едно затоа што губитнициве не заслужуваат коментари ... и потрошени зборови

ПРВПАТ ВО ЖИВОТОТ СЕ КААМ ШТО НАВИВАМ ЗА ВАКВА ГУБИТНИЧКА ЕКИПА !!!

Е па смени ја. Мене па ми е срам кога некој ваков коментар ќе напише. Како да мора да се навива само за непобедливи тимови, какви што всушност и нема. Страшна работа сте.

E ajde de,prai zamena zebina za grygera bozeeee BOZEEE STO KUR GO STAVAS AKO NE MOZE DA IZDRZIII ALOOO STAI DECA NEKA TRCAAAT :@:@:@

Незнам незнам.. толко сум нервозен... немам зборови со кои би ги испцул сите по ред.... толко до сега ме немаат изнервирано.
Џовинко цела утакмица на клупа !!! ЕБИ СЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ГЛУППППППППАВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ

Играчот кој остава срце на терен,кој дава 101% од себе на секоја утакмица го чува на клупа,џокер за 3 полувреме :tapp::tapp::tapp::tapp:

65'

M. Camoranesi
red.gif

Пресудна беше таа 65 минута,кога се изглупира Мауро,нешто што не му доликува на играч како него.

Да не се лажеме, толку им е на нашиве.. Со срце можеш да играш колку сакаш ама повеќе од второ место со срце се освојува еднаш во 50 години. Така да не се разочарувам нешо... Тоа е реалноста.. Ако сакаат од управа резултати ликовите како Тиаго и Поулсен треба да се шутнат и да не се трошат пари на такви играчи.. Да си купат некој ко Диего или Чаби Алонсо или Агуеро.. За одбраната не ми се збори више... Ми се плаче.. После купени барем тројца-четворица асални играчи за во средина и одбрана ќе праиме муабет. Вака не бива.

Е па смени ја. Мене па ми е срам кога некој ваков коментар ќе напише. Како да мора да се навива само за непобедливи тимови, какви што всушност и нема. Страшна работа сте.

Види вака ...

Како прво , не е работата во поразот, сме губеле ние и порано утакмици , али никогаш, никоаш не сме биле олку бедни и немоќни како вечерва.
Не дупеа нашите деца од нашата школа, тоа е само доказ за непрофесионалноста на сегашното раководство на клубот , кое се додека не се смени ние ќе бидеме ова што сме сега.
Незнам како некои од вас можат да бидат задоволни од ваква игра ... НЕ ОД ВАКОВ РЕЗУЛТАТ .. ТУКУ ОД ОВОЈ ГУБИТНИЧКИ МЕНТАЛИТЕТ ... ТРГНАТ ОД ЏИЉИ И БЛАН ПРЕКУ РАНИЕРИ ПРЕНЕСЕН НА ИГРАЧИТЕ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom