Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако биде отпуштен Чиро, треба да биде земен искусен тренер кој што може да ја среди состојбата во клубот, како Гус Хидинк, Липи, Капело па и Бенитез, а тренери од типот на Манчини, Спалети итн. мислам дека нема да променат ништо.

Ако биде отпуштен Чиро, треба да биде земен искусен тренер кој што може да ја среди состојбата во клубот, како Гус Хидинк, Липи, Капело па и Бенитез, а тренери од типот на Манчини, Спалети итн. мислам дека нема да променат ништо.

Се согласувам со тебе Кико. На Шампионска Екипа Како Јуве и треба врвен тренер,а не некој да го учи тренерскиот занает врз неа.

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=49721

Ima seriozni glasini deka Trappatoni ke zavzeme edno upravuvackite mesta vo klubot...

Inace Lippi skoro sigurno ke se vrati vo Juventus posle SP no ne kako trener tuku ke dobie nekoja rakovodstvena funkcija... a edna od pricinite zaradi koja Ferarra seuste ne dobil otkaz e toa sto Lippi bi se vratil pod uslov Ciro da ostane trener...

Mozda so ovie dvajca majstori (Lippi i Trap) vo uprava ke trgnat rabotite na podobro... no pak imame "mozda" i toa od naredna sezona , dotogas da se raduvame na segasnava propadnata...

I uste ova... posle natprevarot so Baern od tribinite se slusale skandiranja "Luciano Moggi" ...

Слушајте сеа. Ова најдругарски. За се шо ве интересира за ЛИГА ЕВРОПА, да не се срамите, се што имате да си прашате да си прашате во фан клуб Милан. Тие таму зна се, од ждрепки, до датуми од прилика кога се игра, судии кој се, абе СЕ...Ако ви е страм, пишете ми мене ПП јас ќе ги прашам во ваше име:smir:

хехе,а како се викаа оние шпанците - Алкоркон ?! не им го запамтив добро името,тешко беше...
Ниту јас не им го запамтив,Алкоркон или некој други мораше да отпаднеме од купот не ни е интересен :)
И дај не се нервирај одма шо ви реков лошо само реков Стандард да не ви се паднат уше на почетокот :)

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=49721

Ima seriozni glasini deka Trappatoni ke zavzeme edno upravuvackite mesta vo klubot...

Inace Lippi skoro sigurno ke se vrati vo Juventus posle SP no ne kako trener tuku ke dobie nekoja rakovodstvena funkcija... a edna od pricinite zaradi koja Ferarra seuste ne dobil otkaz e toa sto Lippi bi se vratil pod uslov Ciro da ostane trener...

Mozda so ovie dvajca majstori (Lippi i Trap) vo uprava ke trgnat rabotite na podobro... no pak imame "mozda" i toa od naredna sezona , dotogas da se raduvame na segasnava propadnata...

I uste ova... posle natprevarot so Baern od tribinite se slusale skandiranja "Luciano Moggi" ...
Одлично би било кога во Управата Јуве би имала легенди како Липи и Трапатони. Последниве денови многу се шпекулира дека, Елкан и Блан сакаат да го донесат Бепе Марота во Јувентус.

A покрај името на Лучијано Моџи, после натпреварот со Баерн, на трибините навивачите долго време скандирале Presidente Andrea Agnelli.

Е ова веќе има смисла:vozbud:

http://www.football-italia.net/dec10h.html

Од сите спомнати горе, само болдираниот е Juve-Material.
Инаку не е лош ни Ериксон, мислм дека добро би ни дошол во оваа ситуација:toe:

Одлично би било кога во Управата Јуве би имала легенди како Липи и Трапатони. Последниве денови многу се шпекулира дека, Елкан и Блан сакаат да го донесат Бепе Марота во Јувентус.

Marotta vo kombinacija so Lippi i Trap bi bile novo Triade... najdobar vo svojata rabota vo italija zaedno so Pierpaolo Marino definitivno... ovaj drugiov dobi otkaz od Napoli so e dokaz deka ima i pobudali od Blanc (De Laurentis) :)

Marotta vo kombinacija so Lippi i Trap bi bile novo Triade... najdobar vo svojata rabota vo italija zaedno so Pierpaolo Marino definitivno... ovaj drugiov dobi otkaz od Napoli so e dokaz deka ima i pobudali od Blanc (De Laurentis) :)
Потполно се сложувам со тебе. Марота е човек што одлично си ја врши работата, и би било супер да се ангажира, a посебно ако работи заедно со Трапатони и Липи, тоа би било повеќе од одлично за Јувентус.

Koлку и да е дрво ( според некои од вас ) али Јакинта фали оноа апла очигледно, на стартот дур играше и пораз знам немаа, не дека се истури од голови давање али поуиграно делуваше тимот со него во тим, ко втор напаѓач, универзалец, ми текнува со Џенова која акција падна за првиот гол а и воопшто, добар фудбал играа тогаш.
Он откако се повреди, една асална уиграна акција не направија, бар ја таков впечаток добив, вие ваљда боље знаете зашто до сега меч немате пропуштено.

Таков играч е, као демек тивок на терен, дрво а у, али кога не игра се осеќа разлика на теренот.

Iaquinta denes pocnal so treninzi vo Vinovo odvoeno od ekipata... ke se vrati nabrzo i toj ali nisto znacajno nema da promeni...

Ниту јас не им го запамтив,Алкоркон или некој други мораше да отпаднеме од купот не ни е интересен :)
И дај не се нервирај одма шо ви реков лошо само реков Стандард да не ви се паднат уше на почетокот :)
не бе нема нервози... реков да те потсетам + да изгубиш 4-0 од 25то лигаш...

конечно добри вести,Јакинта и тоа како е потребен во екипата заради неговото залагање,Јуве не е ист со него и без него сезонава,до повредата физички најспремниот играч... сигурен сум дека со иста желба и залагање ќе се врати на теренот,всушност претстои и СП 2010 за кое сака да обезбеди сигурно место во првиот тим на Липи

Koлку и да е дрво ( според некои од вас ) али Јакинта фали оноа апла очигледно, на стартот дур играше и пораз знам немаа, не дека се истури од голови давање али поуиграно делуваше тимот со него во тим, ко втор напаѓач, универзалец, ми текнува со Џенова која акција падна за првиот гол а и воопшто, добар фудбал играа тогаш.
Он откако се повреди, една асална уиграна акција не направија, бар ја таков впечаток добив, вие ваљда боље знаете зашто до сега меч немате пропуштено.

Таков играч е, као демек тивок на терен, дрво а у, али кога не игра се осеќа разлика на теренот.

Друже јас од пред некој ден кажав ... Јакинта според мене е најдобра опција во нападот од било кој друг останат напаѓач на Јуве , а и Трезеге не е лош само што има разлика во овие двајца ... Јакинта е технички и физички подобар , додека Трезегол едноставно е мајстор за голови ( него му е доволна и 1 шанса за да даде гол )

Највеќе сум бил тажен кога почина Gianni Agnelli . Додека беше тој во клубот ги донесовме сите ѕвезди а и направивме ѕвезди од некои играчи .. Нека почива во мир ..

James Petralia, aгентот на Диего изјави дека Диего ќе ја покаже својата вистинска вредност.
All the foreign players who come in Italy need a settling-in period. Platini to six months after his arrival seemed destined to return to France, as well as the same Zidane, who later proved to be a champion. Diego is a great player,and sooner or later will demonstrate this, we have time. "
„На сите странски играчи кои што доаѓаат во Италија им е потребно време за прилагодување. Платини после првите 6 месеци после неговото доаѓање во Јуве се очекуваше повторно да се врати во Франција, истото се случи и со Зидан, и тие подоцна се докажаа дека се шампиони. Диего е одличен играч и порано или подоцна ќе го покаже тоа, и ние имаме време. “

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom