Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
шо чека овај со џовинко бре само тој е спасот !!!

Се извинувам не пратам од по4еток на второ полувреме КОЈА ИЗМЕНА ЈА НАПРАИ ЧИРО?Пошо глеам дека сите од средината од прво си играат само поулсен влегол во игра..кој излезе?

Се извинувам не пратам од по4еток на второ полувреме КОЈА ИЗМЕНА ЈА НАПРАИ ЧИРО?Пошо глеам дека сите од средината од прво си играат само поулсен влегол во игра..кој излезе?
тај шо ти е на аватар:toe:

БЊАААААААААААААААААААА трезеге бе синко уденија ја го бе АМАУРИ ке ги опрае мош.

АБе трезегеееееееее бееее.Ова мораше да биде гол....Ке беше многу поинаку ваков гол да постигневме.И мислам дека не требаже да излезе диего требаше да останеме на истата формација.Овие работи со мењање формација во тек на натпревар мене лично не ми се свиѓаат но сепак нека е за арно.Се надевам дека ке се поправат..

20 минути надеж за евентуален гол ... робен вегува сеа тешко нас

е сега бркај се со робен....браво за баерн изгледа заслужено ќе оди понатаму

П.С. еве ви го полсен шо го баравте...нема заиграно 90 мин не за џабе...

КАсерес се подобри второ полувреме.Грешка беше што фаулираше во шеснаесетник ама сепак покажува борбеност и се труди најмногу барем според мене..

И ајде Џовинко конечнооо

Ето га Џоле.
И да Јувентус си рекоа во себе: Ние неаме капацитет за да освоиме Лига на Шампиони, па затоа ајде да пробаме во Лига Европа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom