Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj boze da e taka :smir:ај срекна нова 2009 година и од мене до сите навивачи на Јуве и да се надеваме на добри трансфери и добри резултати
како шо ми стоо Давид Силва е блиску до трансфер во Јуве шо викате?![]()
саа се кажаНапагач не е и така ного потребен.Треба класа у среднио ред,а давид силва е и скап толко пари да се даде за него не вреде имаме класа напагачи.
саа се кажа:kesa:
шо лошо кажах? ај образложи ми. казах оти имаме доста квалитетни напагачи,а как шо знам давид силва е напагач и му терат некои 40 милиони евра,а за тии пари можаме да земат у средио ред некој екстра како ВДВ кој е на трансфер листата.
шо лошо кажах? ај образложи ми. казах оти имаме доста квалитетни напагачи,а как шо знам давид силва е напагач и му терат некои 40 милиони евра,а за тии пари можаме да земат у средио ред некој екстра како ВДВ кој е на трансфер листата.
ја тава сакаах да ти го кажам:smir:Nisto loso ne kaza samo sto gresis kaj Silva, ne e napagac tuku e levo krilo, znaci tokmu toa sto ni treba.
Абе океј, ама според интервјуво Раниери изјавил дека ќе го игра на позицијата на Павел Недвед; крило..И јас мислам така, ако доага Диего тоа ке биде тек на лето, а не сега. Не може на пола сезона да се менува тактичката замисла и да се воигрува цел тим само заради доагање на еден играч. Тоа се прави на лето...