Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За дуелот со Аталанта едно е сигурно... Првиот стрелец за оваа сезона ќе биде Бјанконеро:)

Или Дел Пиеро или Амаури...

Оваа сезона Дел Пиеро има 19 погодоци (сметајќи од 1 Јануари наваму), а Амаури има 18 погодоци (8 гола за Палермо, и 10 за Јуве)..Ако постигни гол денеска Амаури ќе се изедначат со Дел Пиеро...Ибрахимович исто така има 18 погодоци, но тој ја пропушти вчера шансата да се запише во листата на стрелците...

abe znae li nekoj uste kolku ke bide poulsen povreden ako znae neka pise :smir:

ofsajd ali jebi ga:baeh::baeh::baeh:maninger go smeni kapceto.na obn ja ima glejte si ja.

ofsajd ali jebi ga:baeh::baeh::baeh:maninger go smeni kapceto.na obn ja ima glejte si ja.
А нели Интер местачи се, е јебига, сега и ти и Јувентит да си ќутите зашто еве ви уште една прекрасна прилика да се уверите колку се добри судиите сезонава .

п.с. Ке се согласите со мене, многу грешат во одбраната али Манингер одлична опција за втор голман . :smir:

аде пак на -6 бода,одлично,штета можеше да биде -4 ,али тоа е,forza juve

Изливи на емоции се бришат, а и несоодветни коментари од типот не сери во ситуација кога си демантиран од судиите .

Ајт, уживајте во мечот .

brisi si i pukaj si od nervoza so vodime.a inace da si uzivam u mecot jas koa si tepame sigurno a ne u 90 kao inter.

brisi si i pukaj si od nervoza so vodime.a inace da si uzivam u mecot jas koa si tepame sigurno a ne u 90 kao inter.
Не е нервоза него дел од правилата, а и причина за нервоза во ваква ситуација на табела најискрено нема .

Гледај го мечот и не влагај во безначајни и смешни дискусии кои ја упропастуваат темата .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom