Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој велеше дека Џовинко неможи да игра како напаѓач?

Добро е шо успева на оваа позиција, мислам дека неговата иднина ќе биди како напаѓач. Замена за недвед треба да се бара на друго место (пр. Де Чеље)

jas velev i uste velam deka nema da prosperira kako napagac, dade gol od sloboden udar i pirlo sutira ne e napagac i lamprad sutira slobodni ne e napagac. nekne kielini dade gol ne e napagac. zbor mi e deka nemoze da igra napagac malecko e mnogu nisko vide amauri kako se istrgna . Neka ni e cestita i ovaa pobeda malce pojke na sreka ama veruvam zasluzena, sea na red e milan. poz FORCA JUVE

jas velev i uste velam deka nema da prosperira kako napagac, dade gol od sloboden udar i pirlo sutira ne e napagac i lamprad sutira slobodni ne e napagac. nekne kielini dade gol ne e napagac. zbor mi e deka nemoze da igra napagac malecko e mnogu nisko vide amauri kako se istrgna . Neka ni e cestita i ovaa pobeda malce pojke na sreka ama veruvam zasluzena, sea na red e milan. poz FORCA JUVE
Ти се ќиташ убаво какви продори имаше само со поигруваше буквално со целата одбрана и ти викаш неможел да се снајде како напаѓач?:tapp:

Победивме, но искрено не сум многу задоволен од денешно прикажаната игра..Победивме поради индивидуалните способности на Амаури и на Себастијан Џовинко, кој изгледа научил многу од неговиот ментор:) Ова е знак дека треба повеќе да влегува во игра..

Џовинко беше мен оф д меч на овој натпревар... Ги прати неколку пати по бурек одбранбените играчи на Лече, и постигна гол..Исто така Амаури се покажува дека е класа играч и од натпревар во натпревар го побива она тврдење на Лучано Моџи дека е промашен трансфер...

Молинаро, под хитно треба да си го бара чарето некаде, многу слаба игра, исто Маркиони во последно време катастрофално игра, Сисоко го остава својот максимум на теренот, денеска и Недвед беше под своите квалитети и можности, Григера чат пат ќе покажеше нешто, ама севкупно слабо изигра... Слаба игра, но на крајот сепак стигнавме до победа и до 3те бода кои се многу важни!!

Markioni poslednive nekolku natprevari gi igra mnogu slabo. Ne znam sto se slucuva so nego, no mislam deka treba da bide izostavuvan od sostavot.

Маркиони не може у прв тим,има непостојана форма,претходно не играше у прв тим две години,сеа влезе у некоја форма изигра две три добри утакмици и тоа,он само за резерва и понекад да игра у прв тим

Според тврдењата не некои медиуми и Маркизо изиграл одлично (не ја следев утакмицата). Заедно со Сисоко под рака изиграле на високо ниво. И не ме чуди ова за Маркизо, дечкото е одличен. Мое мислење е дека дури и заслужува прв тим, повреда на Тиаго, повреда на Поулсен, Занети само што се врати и којзнае каква му е формата. Очекувам да биде во почетниот против Милан...Само континуирано играње и не се сомневам дека ке биде во средината уште за долго!

Сисоко збори италијански како роден италијанец:pos2::pos2:

Се сложувам...Маркизо денеска покажа солидна игра, и мислам дека со оглед на играчите кои ги поседуваме мислам дека тој е прва опција после Сисоко се разбира..Занети не е подготвен после толку голема пауза поради повреда да дебитира на еден меч со големо значење..Така да мислам дека Маркизо ќе стартува на дербито против Милан...

Многу сум радосен поради Себастијан Џовинко....Прекрасно изигра....

Се сложувам...Маркизо денеска покажа солидна игра, и мислам дека со оглед на играчите кои ги поседуваме мислам дека тој е прва опција после Сисоко се разбира..Занети не е подготвен после толку голема пауза поради повреда да дебитира на еден меч со големо значење..Така да мислам дека Маркизо ќе стартува на дербито против Милан...

Многу сум радосен поради Себастијан Џовинко....Прекрасно изигра....
Така е брату ...

Да напишам нешто за мечот што беше добар.
Прво да почнам од голманот Манингер си ја заврши задачата добро бранеше голот само што го дадоа неможеше да интервенираше значи Манингер убаво изигра. Келини и Легро слабо слабо, овој меч слабо изиграа нашите дефанзивци, но страничните Григера и Молинаро добро изиграа да не речам супер. Полсе да почнам од средината Маркизо ТОП, супер изигра посебно во одбрана колку топки само им зема одличен е Маркизо ги покажува своите квалитети, Сисоко како секогаш ТЕНК. Недвед како и отсекогаш боребен и на своите години лом праи добро изигра и во одбрана и во напад, а за Џовинко треба да се кажува?? ОДЛИЧЕН најдобар во тимот немам зборови супер супер посебно голот беше ЗАКОН, Дел Пиеро втор дел :). Од друга страна слабо изигра Маркиони имаше некои замисли но слабо изигра овој меч губеше топки во напад кои можеа да се направат многу опасни. Амаури како и секогаш си ја заврши задачата и со ГОЛОТ кошаркарски го дадо им го забија едноставно одлично, но да не забораваме одличната асистенција на Де Чеље браво за дечкото.

Добро изигравме во одбрана само овој меч нешто слабо Келини можеше и да го спасесе голот ама тоа е, сепак 3 бода дојдоа во рака.
Ако има некој слики од мечот нека даде.

бтв- Легро ке игра проив Милан или суспензија има од жолти картони?

Раниери: Моите фудбалери никогаш не се предават.
ТУКА.

Ova ke bide golem problem:S
Па искрено и го заслужи жолтиот картон, и тоа ептен непотребен.. Премногу остро отиде во тој дуел, и тоа е тоа...Барем Књежевич е повреден, не се секирам:pos2:

Па искрено и го заслужи жолтиот картон, и тоа ептен непотребен.. Премногу остро отиде во тој дуел, и тоа е тоа...Барем Књежевич е повреден, не се секирам:pos2:

Hahahahha, lele mora da go prodadat nego da ne slucajno izigra uste ednas, siguren poraz e toa :D

Hahahahha, lele mora da go prodadat nego da ne slucajno izigra uste ednas, siguren poraz e toa :D
Трансферот на Књежевич е тотален промашеток на Секо и компанија,мислам дека подобро ќе беше да си го вратиме Кришито, зошто тој за Књежевич е проф Др-Мр.. Ама како и да е, очекувам на полусезона или на крајот Књежевич да си ги спакува куферите, и директно во Цитадела и Кротоне, зошто онаа бараба не е за во Сериа А...

Според мене Секо со клапата мора да поработат на ангажирање на солидно бекче (барем едно, ако не и две), ми е грев да го гледам Молинаро...Од толку спортови тој решил фудбал да игра...:tapp:

ПРЕСЛАБА игра денеска на Молинаро, и Григера многу грешеше, на неколку пати беше `летнат` од фудбалерите на Лече ...

Де Чеље, малку изигра, и покажа солидни перформанси, дури му асистираше на победоносниот гол на Амаури..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom