Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дефинитивно треба Маркиони да ја посети клупата..Камора му е мајката сега....И една замена да остане за покасно...Ајде ќе се ребриме второто!!

Слабо... Освен средината (без Маркиони) другото многу слабо... Маркиони очаен изгледа на теренот, мора Камо да влезе... Ме плаши и тоа што нема играч кој седи залепен до ибра... туку цело време настојуваат со офсајд стапиците.. се плашам дане утнат некоја. :nesum: Маркизио добро изигра, Сисоко најдобар беше заедно со Манингер, Киелини, Григера и Алек. Имавме среќа у првото полувреме, да се надеваме на боље второ... Каморанези во игра МОРА да влезе... нема креативност кај нас без него... Се читаме на крај.. ФОРЦА ЈУВЕ!!!

Недвед под хитно на клупа ... и Марикони

Лошо е тоа што се повредни Тиаго.Ајде СРЕЌНО ВО ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ!

Mnogu presing, mnoggu gruba igra i mnooogu greski. Se mozi da se sluci na teren.

Каморанези, Јакинта, па дури Џовинко може да влезе.... Двајца од тројцава би требало да се заменат!

со оваа одбрана тоа е максимумот,Молинаро и Григера

Наивно примен гол,немавме мн шанси но сепак се држевме. Се гледа дека фалат квалитетни играчи на бековските позиции. Сисоко за мене играч на мечот од Јуве,исто и Манингер беше одличен.
Требаше и џовинко да влезе да ја освежи играта но што е тука е. нема предавање одиме понатамуу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom