Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
jas licno ne sum za prodazba na bufon ama kojznae sto ke bide, poz do site

Welcome To Our Fan Club.
Никој нее за продажба на Џиџи а тоа нема да се случи верувајте. Парите не го излажаа кога Јуве отиде во серија б,а сега нема шанси

Читам, на некој му смета статистиката...:toe:Веројатно бидејќи не му одговара, и почнува да плука на лична основа..Се нека служи на чест! Знам дека Јувентус ќе даде се од себе да го добие натпреваров во своја полза и мислам дека ќе биде многу тежок натпревар!

Еии утре ке биде мн јако се збираме со друштво да го гледаме Јуве само јас и едно мое другарче сме за Јуве другите за интер некој некои за милан, ке биде многу јако.
Инаку да кажам за мечот очекувам убава и стабилна игра на почетокот да се надеваме дека убаво ке изиграме како лани што ги победивме 1-2 и подобро од ова. Во голема форма сме мислам дека со изјавата на Сисоко ке ги збије и тој има мотивација не само тој сите играчи, значи сакам по мОЕ Молинаро 1 тим и Маркизо, па ке видиме како се одвиват работите после да не се мешам Раниери си знае најдобро како ке биди и што, се надевам на позитивен резултат 100% сум сигурен дека и Раниери мисли вака.

Јувентус го претстави својот нов стадион
Стадионот ќе биде изграден до сезоната 2011/2012 со капацитет од 40,200. На паркингот ќе може да се паркираат 4,000 автомобили и ќе се изгради на местото од Деле Алпи.

еве како би требал да изгледа новиот стадион:

juventus2.jpg

juventus3.jpg

juventus4.jpg

juventus5.jpg

juventus6.jpg

повеќе :helou:

Леле значи неможам да дочекам до утре.Јас сам ќе гледам пошто многу сум нервозен Јуве кога игра дерби.Сам ќе си пцујам сам ќе се дерам на головите на Јуве(се надевам дека ќе има многу).Мислам дека на Киелини,Сисоко и се разбира Дел Пиеро ако им тргне утре победата не ни бега.

Раниери посакува победа против Интер, и вика дека ЏИЏИ НЕМА ДА ОДИ НИКАДЕ!!!!!

Тука

• lbl_nome.gif
    Vincenzo
  • lbl_cognome.gif
    Iaquinta
  • lbl_ruolo.gif
    Attaccante
  • lbl_datanascita.gif
    21 novembre 1979
  • lbl_luogonascita.gif
    Crotone
  • lbl_nazionalita.gif
    Italiana
  • lbl_altezza.gif
    191 cm
  • lbl_peso.gif
    84 kg
aj neka mu e sreken rodenden i utre da im ja zabie edna na inter

• lbl_nome.gif
    Vincenzo
  • lbl_cognome.gif
    Iaquinta
  • lbl_ruolo.gif
    Attaccante
  • lbl_datanascita.gif
    21 novembre 1979
  • lbl_luogonascita.gif
    Crotone
  • lbl_nazionalita.gif
    Italiana
  • lbl_altezza.gif
    191 cm
  • lbl_peso.gif
    84 kg
aj neka mu e sreken rodenden i utre da im ja zabie edna na inter
Нека му е срекен родендено на Јакинта.
Кога сне кај мечот со Интер, најверојатно ќе игра Круз, тоа се лоши вести за нас, секогаш погодува против Јувентус.

Само Мајкон и Ибрахимович да ги задржиме и наши се циганите

Среќен Роденден Дон Винченцо..Да даде Господ утре да имаш шанса да си го прославиш онака како што ти прилега...
2a98pzr.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom