Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ти се напали како што гледам прв на подвлеченото бе..
набиен ви е комплексот ЈУВЕНТУС,БЈАНКОНЕРИ се гледа...

моментот е дека елкан си признава: ве мразам дека сте подобри ,помоќни од нас и затоа јас сум искомплексиран од интер:helou:

моментот е дека елкан си признава: ве мразам дека сте подобри ,помоќни од нас и затоа јас сум искомплексиран од интер:helou:

помоќни и подобри !!!:uvo: - хахахахахахаха едноставнооо нелиии ме насмеа :pos2::pos2:
ај може годинава пак ке ни извадите една нерешена ко лани...
мада не веруем!!! :smir:

помоќни и подобри !!!:uvo: - хахахахахахаха едноставнооо нелиии ме насмеа :pos2::pos2:
ај може годинава пак ке ни извадите една нерешена ко лани...
мада не веруем!!! :smir:

можеби ..... ако судиите не ви помогнат балотели ќе ви збрчи пак 2 гола

Подобри...Број на титули,биланс на меѓусебни дуели...Видете кој е подобар, и после да правиме муабет кој е севкупно подобар тим...Ние имаме практично уште три титули за на дресовите да имаме 3 ѕвездички, вие уште четири титули за 2 ѕвездички, меѓусебен дуел Јуве има со 38 и згора победи повеќе во однос на Интер, и тука нема што да се прави муабет..Подобри од нас ќе бидат кога ќе освојат 29 ајде да речам 27 титули, и кога ќе го подобрат меѓусебниот биланс, е тогаш пуштам рака..Вака сега не...

не реков дека сме подобри , не ни навлегов во таа дебата нема ни потреба дискутирано и пак ништо не е докажано само го цитирав елкан и неговата причина што го ’’мрази„ интер ( знам дека изјавата му е извадена од контекст од новинарот ) :
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
“In any case, Inter are also a strong rival on the market place, seeing as they have four squads in one.”
[/FONT]

и секако ми е интересно да ги боцнам малку децата што мислат дека се експерти со три изгледани утакмици

(кико ова секако не се однесува не тебе и на уште 2-3ца членови на овој фан клуб)

Точно..Многу дебатирано на таа тема, и сите со зациментирани ставови..Инаку, секој си е навивач сам за себе, секој си знае колку навива за клубот, дали е вистински навивач или е фејкер..Кај нас фејкерите читај сончогледчињата се свртеа на друга страна кога бевме во Сериа Б, така да мислам дека секој кој таа сезона навивал за Јувентус со иста онаа жестина со која навивал и претходно, е вистински навивач со црно бело срце, а верувај не се само 2-3ца на форумов туку многу повеќе..

Точно..Многу дебатирано на таа тема, и сите со зациментирани ставови..Инаку, секој си е навивач сам за себе, секој си знае колку навива за клубот, дали е вистински навивач или е фејкер..Кај нас фејкерите читај сончогледчињата се свртеа на друга страна кога бевме во Сериа Б, така да мислам дека секој кој таа сезона навивал за Јувентус со иста онаа жестина со која навивал и претходно, е вистински навивач со црно бело срце, а верувај не се само 2-3ца туку многу повеќе..

ja признавам два тројца на кој би им честитал победа и кој знаат да прифатат и победа и пораз без да гњават и потценувачки да одговорат , а сончогледи има сегде поготово во италија после калчополи (и кај интер и кај јуве)

Подобри...Број на титули,биланс на меѓусебни дуели...Видете кој е подобар, и после да правиме муабет кој е севкупно подобар тим...Ние имаме практично уште три титули за на дресовите да имаме 3 ѕвездички, вие уште четири титули за 2 ѕвездички, меѓусебен дуел Јуве има со 38 и згора победи повеќе во однос на Интер, и тука нема што да се прави муабет..Подобри од нас ќе бидат кога ќе освојат 29 ајде да речам 27 титули, и кога ќе го подобрат меѓусебниот биланс, е тогаш пуштам рака..Вака сега не...

Подобри од вас ке бидат , доколку и сезонава бидат први во Серија А . :toe: Или Јуве се најдобриот тим во Серија А , макар биле и 10ти , или пак во Втората Лига . Кога Лацио освоија титула со Неста , Верон , Недвед и компанија , и таа година Јуве беа подобри од нив зашто историите не ни можат да им се споредат . . . или па титулата на Рома со Капело .
Секој фан на Јуве се гордее со историјата на својот клуб , факт , али има нешто во истата од што секој вистински фан на Јуве и се оградува . Со тоа местење на натпревари најмногу изневерени бевте вие , фановите на Јуве . И наместо Моџи да се извини за истото , само бара изговори , а напатени лица уште се крстат во него .

Подобри од вас ке бидат , доколку и сезонава бидат први во Серија А . :toe: Или Јуве се најдобриот тим во Серија А , макар биле и 10ти , или пак во Втората Лига . Кога Лацио освоија титула со Неста , Верон , Недвед и компанија , и таа година Јуве беа подобри од нив зашто историите не ни можат да им се споредат . . . или па титулата на Рома со Капело .
Секој фан на Јуве се гордее со историјата на својот клуб , факт , али има нешто во истата од што секој вистински фан на Јуве и се оградува . Со тоа местење на натпревари најмногу изневерени бевте вие , фановите на Јуве . И наместо Моџи да се извини за истото , само бара изговори , а напатени лица уште се крстат во него .
Види вака Syn, не знам зошто вака бурно реагираш..
Како прво зборвам за Сериа А во целина....Ама пример кога ќе сакаш да споредиш два тима кој е подобар не можеш да гледаш само последните три-четири па и десет години...Земаш статистички податоци од бројот на титули на тимот,севкупно меѓусебните дуели, сметаш поголемо помало и го добиваш резултатот..Ајде кажи ми еве ти мене, како ќе го прогласиш најдобриот во Сериа А, ако не по освоените титули?Има некој друг критериум?Кој повеќе пари фрлил на играчи???Ете ќе ги земиме и дуелите меѓу најголемите дерби утакмици, Јуве има позитивен скор и со Интер, и со Милан..Интер сега што зема титули незнам колку со ред (една на зелена маса), не го прави подобар тим од Јувентус..И не правиме муабет сега за местење, зошто само за тоа се фаќате, кога ќе ви спомне човек број на титули и биланс од меѓусебен дуел..Си местеше Јуве и тој грев си го плати Јувентус,и си го плати цехот..Беше во Сериа Б, му беа одземени две титули, почна со негативни бодови,ви ги продадовме Ибро и Виеира и што сакаш уште??

Види вака Syn, не знам зошто вака бурно реагираш..Ама пример кога ќе сакаш да споредиш два тима кој е подобар не можеш да гледаш само последните три-четири па и десет години...

Кико денес во фудбалот умре тој начин на споредување ,фудбалската експанзија и еволуција тоа го направија .
Да ги споредувам и да кажам кој е поуспешен во својата фудбалска историја Да , али кој е моментално подобар , истото не е репер и услов . Еве пример ,ако Интер завршат 6ти , 7ми или 15ти ,а Фиорентина е шампион , зар јас треба на некој фан на Виола да му кажам ,извини али Интер се подобри . Поуспешни низ историјата во тој момент Да ,али подобри Не .

Кико денес во фудбалот умре тој начин на споредување ,фудбалската експанзија и еволуција тоа го направија .
Да ги споредувам и да кажам кој е поуспешен во својата фудбалска историја Да , али кој е моментално подобар , истото не е репер и услов . Еве пример ,ако Интер завршат 6ти , 7ми или 15ти ,а Фиорентина е шампион , зар јас треба на некој фан на Виола да му кажам ,извини али Интер се подобри . Поуспешни низ историјата во тој момент Да ,али подобри Не .
:)Не е умрен..Сега го освои Интер скудетото, но Најуспешниот тим во историјата на Сериа А е Јувентус..Факт е дека Јуве има најмногу титули во Италија, дека води во меѓусебните титули, но исто така е факт дека Интер го освои Скудетото, исто така е факт дека лани Јуве (зборувам во Сериа А) имаше една нерешена средба со Интер на домашен терен, и една победа, на Џузепе Меаца ( 4-1 за Јуве во бодови)..Тоа се факти..И предлагам да не се препираме повеќе зошто не ни е прв пат, и пак никој нема да го промени мислењето!

:)Не е умрен..Сега го освои Интер скудетото, но Најуспешниот тим во историјата на Сериа А е Јувентус..

А што говорам јас , Јуве се најуспешни во Италија , али минатата сезона најдобар тим во Италија беше Интер , за тоа говори и освоеното прво место .

Ах незнам зашто се карате тој е за Интер ние за Јуве и секако дека за мене најдобар тим е Јуве а за него Интер. Објективно гледано Интер лани да беше најдобар во Италија па нели освои прво но Јуве имаше подобар скор во меѓусебните дуели односно Интер до овие титули 2 никогаш немаше да дојде да не беше бутнат Јуве у сериа б и да не започнеше милан со минус 8(или колку и да беа):toe:

Лани сите ги победивме (фаворити) освен Фиорентина на другите сите им се споритставиме, тоа шо не бевме први е шо тепаме јаки екипи а киксаме со Реџина,Каљари и останати слаби екипи .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom