Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајхааа:tapp: ај ај нека добие шанса и Тиаго ај да видиме и тој што знае не се изнаигра баш во Јуве али ајде нека игра сега

последна измена маркисио излага на негово место дечеље...
пак нема да го глеаме џовинко :(

И Џиовинко нема пак да влезе послеедната замена ја направи Раниери Де Чеље место Marchisio :tapp:

лелеле само да не усереме сеа на крај ...
многу грешки праат ...

едит : ај честито победа се надевам на поише голови во наредните утакмици
:)

Џиовинко го пуштиа?
Кој го даде голот?(не ми отвара лајвскор)

Голот на Амаури се покажа сосема доволен за освојување на трите бода од ова гостување ...

ne vleze giovingo ama mu dade sansa na tiago kako izigra tiago neka pise nekoj ako gleal ?????????..........

Nedved e tapa, trebase da izleze...

Maninnger ne spasuva od izramnuvanje vo 90 min.

Kraj: 0-1 - Amauri

Нема врска Недвед беше меѓу најдобрите на теренот.

И Џиовинко нема пак да влезе послеедната замена ја направи Раниери Де Чеље место Marchisio :tapp:

Измената беше добра, маркизио беше малку повреден + нервозен инајлогична измена беше дечеље. Ако го ставеше џовинко ќе имавме многу офанзивна формација а треба да чуваме резултат. (си ја научил лекцијата од фиорентина)

Ајхааа:tapp: ај ај нека добие шанса и Тиаго ај да видиме и тој што знае не се изнаигра баш во Јуве али ајде нека игра сега
Се на се имаше добри потези (детето има техника) ама и по некоја грешка (ама ептен е нестабилен).

Сисоко и покрај то шо реков дека играше лошо ми се бендисва шо почна да прави некои кросови нанапред и е се подобар.

Молинаро, хммм мислам дека нема да ја намириса тревата за некое коло.

cccc kakov gol dal amauri na polu makazi ednostavno zverovi se i on i iaquinta dobra asistencija pozz :vozbud::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom