Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не претервај паладино два пати ја гибна топката а кришито одвај успеав да го видам дека е на терен (п.с. само второто го гледав)

Инаку ај на здравје нека му е на конкурентите:
Милан: 0 (0)
Roma: 0 (1)
Fiorentina: 0 (1)

Засега растураат

епа мора тоа да го искористиме вечер и да си напраиме предност.
п.с. ако не дојде телма ќе ги убијааам:violent1::violent1::zid:

и овие од обн, баш сега им текна да не пренесуваат утакмици од 20-30...мамето нивно:tapp:

ај и нешто убаво за преносите да кажам-во среда јуве-зенит во живо на хрт2:vozbud:
п.с. на мтв ќе даваат ли лига на шампиони бе? :pos2:

и овие од обн, баш сега им текна да не пренесуваат утакмици од 20-30...мамето нивно:tapp:

ај и нешто убаво за преносите да кажам-во среда јуве-зенит во живо на хрт2:vozbud:

Ќе даваат ама реприза ов Јувентус, во живо ќе оделе Манчестер-Виљареал.

Cestito decki za porazot na milan, sega nas ni e redot da tepame i da ne dozvolime inter da bide pred nas :D

OBN нема ли да дават? ееее, оти така...

Па ми се допаѓа резултатот на милан не викам не солиденнатпревар од страна на Џенова бравос сега уште вечер Јуве да си го направи своето и готово браво и за Лацио

Ќе даваат ама реприза ов Јувентус, во живо ќе оделе Манчестер-Виљареал.

абе штом хрт2 даваат пренос, таму ќе гледам:salut:

OBN нема ли да дават? ееее, оти така...

е ајде де...а телма уште нема дојдено, заврна троа дожд денес и снема телма мамето нивно...не ги менат антените...

Amauri-Iaquinta ke go socinuva napagackoto duo na Juve, Salihamidzic desno na mestoto na Camoranesi. Drugi izmeni nema. Samo uste da vidime Giovinco dali e na klupata...

EDit: Ajdeeee vrska nema sostavot sto go pastirav so toj na terenot. Se izvinuvam...

Го нема Џовинко ни на клупа. Која политика му е оваа на Раниери ?!

ми мириса на гоолл... ќе падне кај и да е... бтв на стрим гледам мамето нивно:tapp:
браво што де чеље е прва постава, супер игра.

Мислам дека околу 56 мин ќе гледаме замена Јакинта - Дел Пиеро (Трезеге)..Каморанези е ѕвер, најдобар поединец..

Abe za kakov strim zborite? Jas na telma ja gledam nema abma bas nikakvi problemi...

абе кај мене нема телма. тука кај нас стари антени имаат ставено, и секој пат коа има бура, снемува слика.:toe:
он топик- доста шанси имавме, требаше бар нешто да влезе, таа на јакинта со глава на пример.

абе кај мене нема телма. тука кај нас стари антени имаат ставено, и секој пат коа има бура, снемува слика.:toe:
он топик- доста шанси имавме, требаше бар нешто да влезе, таа на јакинта со глава на пример.

Abe kaj mene samo tornado koga ke pomine togas snemuva slika, inace koga e samo obicen dozd nema problemi:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom