Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Професорот му објаснува некој работи на Иаго... :)

Професорот му објаснува некој работи на Иаго... :)
Леле ама Раниери е лудило:)Ги искрши прозорците...

Инаку браво за Џовинко:) Изјави...

"The extension of my contract with Juventus is not a priority; it's up to my agent to think about these things; I don't care if I renew or not, all that I know is that my future is at Juventus and that I will accept any decision of the trainer concerning my position"
„Oбновувањето на договорот со Јувентус не ми е приоритет.Работа на мојот агент е да мисли на овие работи, а јас не се грижам за тоа дали договорот ќе ми биде обновен или не, се што знам е тоа дека мојата иднина е во Јувентус и јас ќе ја прифатам секоја одлука на тренерот во врска со договорот “ рече Себастијан Џовинко...Тука

Секоја чест за Себа, алал нека му е .... Има потенцијал да го замени Дел Пиеро мајсторе..Секоја чест...

знаев дека Себа не е по парите,он изјавуваше дека Јуве му е у срце,не игра за пари е такви играчи ни требаат бе Кико, и Јакинта е таков,си ги поштувам сите ,мислам дека играчиве не се како други што играатсамо за пари,едноставно ова е ЈУВЕЕЕ ,тука се игра со срце

Ова ме радува. Играчите ни оздравуваат а исто така и Џовико јасно кажува дека ке ја продолжи карирата во Јуве (да се надеваме дека е точно)

Гиовико е звер ме радувба и мене што ке допише договор со Јуве... но само да го става на натпревари ај се надеваме следнава ќе добие шанса некоја минута

Арсенал ке испрати понуда за Џовинко во јануари

Мислам дека раководството уште сега треба да им каже НЕ!
Енерџи,не вредат тие глупости да ги постираш тука, измислувања и лаги на гол.ком...
Инаку браво за Џовинко:) Изјави...

„Oбновувањето на договорот со Јувентус не ми е приоритет.Работа на мојот агент е да мисли на овие работи, а јас не се грижам за тоа дали договорот ќе ми биде обновен или не, се што знам е тоа дека мојата иднина е во Јувентус и јас ќе ја прифатам секоја одлука на тренерот во врска со договорот “ рече Себастијан Џовинко...Тука

Секоја чест за Себа, алал нека му е .... Има потенцијал да го замени Дел Пиеро мајсторе..Секоја чест...

Еве ти што изјави Џовинко, и тој мислам е повеќе за верување:)Остави ги гол.ком, си пишуваат што ќе им текне!

Џовинко не си оде бе, зошто се нервирате и пастирате за глупости

Џовинко ќе биде новиот Дел Пиеро и не морат да се грижите за неговата иднина.Го има пред него најдобриот пример во Јуве(Дел Пиеро) и ќе ги следи сите негови чекори и ќе стане легенда.Знаејќи каква легенда е Дел Пиеро во моментов ќе се труди да биде уште подобар.Не се грижите за него,кога дава такви изјави некој играч едноставно му се дивам за почитта и лојалноста кон истиот тим.:salut:

Forza Juve. Џовинко не си иде. Да се надеваме дека ке игра во недела со Удинезе

Да се надеваме ама јас сепак мислам дека нема да добие шанса. Во прв тим нема шанси евентуално како замена а баш би сакал да заигра добар е типот.. поточно одличен е:wink:

Ќе добие шанса ќе видите мора да му се укаже шанса иначе ќе се чувствува омаловажен мора да го пушти у игра барем малце!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom