Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајјј што се исплашивте толку,што ви е Џиџи останува,башка сеа јуве е во процес на градење на тимот ни требаат класа играчи да земеме а не да ги продаваме Буфон или не знам Џовинко,клучните играчи ќе останат тоа е дефинитивно

ајјј што се исплашивте толку,што ви е Џиџи останува,башка сеа јуве е во процес на градење на тимот ни требаат класа играчи да земеме а не да ги продаваме Буфон или не знам Џовинко,клучните играчи ќе останат тоа е дефинитивно

Така е нема шанси да си иде па најмалку па Буфон тој не си отиде кога Јуве беа во втора лига па сеа нема шанси

Дел Пиеро е подготвен за настап со репрезентацијата на италија. Колку е тошно не знам, ке проверам и на други страници (ова на goal.com го прочитав.)да се надеваме дека е точно

Имаш апец погоре напишано дека е спремен но липи рекол дека нема да ризикува да не се повреди повеке

Meanwhile the squad, still without the internationals, trained as usual in Vinovo. The injured players are quickly recovering their form; Trezeguet and Marchionni even worked with the squad and took part in the training match too.
The only injured player who wasn't able to work on the pitch today was Jonathan Zebina, who is still feeling pain to his tendon.

Маркиони и Трезеге учествувале во тренинг мечот. Значи дека се опоравени од повредите.
Извор; официјалната страна на јуве

Koga sme veke kaj Giovinco, Goal.com veli deka Gio ke bara 1milion po se sezona. Ne znam kolku e tocno ova, megutoa ako e tocno togas stvarno ne e vo pravo Sebastian. Mozebi ova ke naide na kritiki od vasa strana no pred izvesno vreme izjavi deka isto dobar kolku messi i aguero. Mozebi da, megutoa krajno arogantno. Mislam deka ne e kaderan da kazuva koj kolku e dobari...baska mi teknuva zimoto dodeka igrase za Empoli ednas izjavi deka ke mu bide milo koga ke se vrati vo Juve i deka mu e merak da go nervira Delj Piero:vozbud:(u stil ke saka da mu go zeme mestoto). Si vikam ovoj ozbilien e ili ne? Takva izjava nemam slusnato od nieden drug fudbaler....

Edit: Buffon smeta deka nema da pristigne ponuda od 70 milioni, toa e samo covecka fantazija. Se osvrnuva i na ligata na sampionite kade e maximalno realen i veli deka Juve nema kapacitet da bide sampion vo Rim. Slicno nesto kaza i pred pocetokot na minatata sezona koga rece deka Juvetnus ke bide uspeh ako zavrsi megu patnicite vo ligata na sampionite, ili edno od cetirite mesta, iako togas nekoj velea deka Juve moze da osvoi calcio. Negovite procenki se pomalku ili poveke tocni, zatoa mislam deka ne treba se leta vo oblaci tuku da se sogleda realnosta...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=850486

Јас незнам од кај го најде тоа дека Џиовинко сакал да го нервира Дел Пиеро,напротив Дел Пиеро му е херојот од детството на Џиовинко!!А тоа со Меси да арогантно е,ама јас мислам дека заслужува 1 милион годишно.

Позз Pirat,да имаш право по долгооооооо време пак на форумот!!!!

И црно-бели не се секирајте една титула е наша оваа година!!!!Изгледа заборавиле овие кој е Јуве,ама АЛЕКС не заборавил!!!!

Добра изјава на Буфон, отсекогаш бил разумен во неговите изјави и има вистина во изјавата. Колку и да сакаме Јуве да биди шампион годинава ќе биди мнооогу тешко. Треба многу константност исреќа за да се радваме на Лш. Од друга страна пак ме нервира легротаље кој лета во облаци и малку претерва со изјавите.

Јас незнам од кај го најде тоа дека Џиовинко сакал да го нервира Дел Пиеро,напротив Дел Пиеро му е херојот од детството на Џиовинко!!А тоа со Меси да арогантно е,ама јас мислам дека заслужува 1 милион годишно.

Позз Pirat,да имаш право по долгооооооо време пак на форумот!!!!

И црно-бели не се секирајте една титула е наша оваа година!!!!Изгледа заборавиле овие кој е Јуве,ама АЛЕКС не заборавил!!!!
Не се мисли да го нервира у вистинска мисла на зборот туку го зафркава дека ке му го земе местото сфаќаш?:wink:

Добра изјава на Буфон, отсекогаш бил разумен во неговите изјави и има вистина во изјавата. Колку и да сакаме Јуве да биди шампион годинава ќе биди мнооогу тешко. Треба многу константност исреќа за да се радваме на Лш. Од друга страна пак ме нервира легротаље кој лета во облаци и малку претерва со изјавите.
Да да..Реална изјава на Џиџи..Иако нема да ми се слоши од ЛШ, јас за годинава апетитите ми се Шампиони на Италија, а вгодина ми се зголемуваат апетитите:)ухх каква радост би ми приредиле ако го освојат Скудетото...Juve for life!

Me2.Годинава да лапнеме Скудето,ЛШ некаде до 1/4 финале има теоретски шанси да стигнеме.
За догодина ке праваме мабет оти има време не знааме шо трансфер-политика ке имаме.

Me2.Годинава да лапнеме Скудето,ЛШ некаде до 1/4 финале има теоретски шанси да стигнеме.
За догодина ке праваме мабет оти има време не знааме шо трансфер-политика ке имаме.

Сеа за сеа тапа трансфер политика....Поулсен????:nenene::uvo:

Па затоа напишав да не прогнозираме многу за догодина бидејки незнаеме какви трансфере ке има.Ако се некои од типот на Амаури ке биде супер,а некои како Тиаго :tapp::tapp:
Се надевам на 2-3 екстра засилувања.

Сеа за сеа тапа трансфер политика....Поулсен????:nenene::uvo:
Поулсен мислам дека доволно добро се вклопи во тимот и мислам дека предрасудите што постоеја за него исчезнаа..Со Фиорентина аплауз од публиката доби, така да мислам дека дечково се докажува..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom