Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Што правеа Пацини и Џилардињо во шеснаесетникот во 89та минута? Таа ситуација требеше да биде избегната"- кажа шефот.
''. . .
Добро си кажа чоекот требаше да биди покриено таму и да се штитат а не како да се во 3та минута.A ???![]()
Добро си кажа чоекот требаше да биди покриено таму и да се штитат а не како да се во 3та минута.
Може да се спречеа да се вадат на вонка на офсајд да одат.![]()
Друго е как е одиш на крај на шеснаесетникот да тераш офсајд друго е пред голот да се туркат, од таму на крајо на шеснаесетникот може и да се фати топка од кај ке шутираш а пред голманот стои и како ке ја фатиш како и да е помина јбг.Ризик е тоа , грешката беше кај Мелберг , али и да одеа на офсејд , пак , играчите се тие кои тоа требаа да го направат , не Раниери .
Зошто да е заебанција ? можеби е точноChiellini To Return For Next Serie A Match?
sto e ova zaebancija ili?
Sunday September 14th
8.30 pm Juventus vs. Udinese
pak ke ja davaat na telma
Да го оградеа шеснаесеттикот со електрична бодликава жица, и мислам дека нема да има гајлеАбе моментот е , што барале во шеснаесетник , па со сите сили напаѓаат , плус напаѓачи се , ем се работи за Џила и Пацини , таму и им е местото , така да не е возможно да ги држиш во тие моменти надвор од шеснаесетникот при нафрлени топки , проблемот е во тие што ги покриваа , не е изводливо Раниери да направи нешто за да Џила и Пацини последни 10 мин . не влезат во шеснаесетник при резултат негативен за нивниот тим .
Глуп е моментот , што барал напаѓач во противнички шеснаесетник во 89та минута при резултат 0-1 , некако ми нема врска .
Зошто да е заебанција ? можеби е точно
ајде нека се врни стискам палци !