Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а бе остајте ги Милан,они ќе праат дрим тим,се ќе газат:vozbud::vozbud: негоо сакав да кажам да се надеваме дека после повредата на Киелини дека Мелберг ќе изигра добро,исто како Андраде кога се повреди и Легро играше и си ја најде животната форма сеа така и Мелберг:)

Сампдорија, Болоња, Наполии. тоооооооооооооо

@juvejuve: ne go sporedvaj melberg so kielini :) Kielini bese pojke od dostoen za da go zameni andrade a za ovaj peisimist sum. Ko kje razmislam poubo povredata na andrade i dobro ni dojde (najdovme uste podobar CD)

Ајде да ги искористиме овие киксови на ѕверовите Милан Интер и Рома и да извадиме еден поволен резултат вечер :vozbud::vozbud::vozbud:FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Опала таман ајде вечерва момци со вас сме победете и да бидеме уште од почеток со предност над останатите конкуренти...(мислам дека Карло Анчелоти сега пошизел веќе) Така им е кога купуваат веќе прославени играчи кои го кажале своето одамна:vozbud:

Ajde ajde dosta se prcite.... ke bide dobro bez mnogu dzeva da si pobedime vecerva. Nema potreba da gi rugame po drugite fan klubovi. Vprocem nas ne interesira samo Juventus ne? Zgora na toa samo prvo kolo e, pa vo prvo kolo ne se resava ama bas nisto, sam pocetok e. Da se nadevame na povolen rezultat vecerva...

Се сложувам со Фосил..Прво коло е, запознавање на силите..Нема потреба од провокации по другите фан клубови..Се надевам на поволен резултат вечер, со оглед дека играме со доста крпен состав..Forza Juve Forza Raggazi

Вечер, тежок натпревар и мора да се оди на победа според мене, затоа што сега кикснаа сите ривали и сега ако си победиме ке имаме нешто повеќе под од нив, и уште некоја друга утакмица да печалиме бодче и ке бегаме затоа не треба вака сега ако киксна Милан Интер и Рома и сега ајде и ние да кикснеме според мене треба да се оди на атак и да ја победиме на фиренза, ајмо со среќа ФОРЗА ЈУВЕ.

А со Андраде до кај е работата? И за Трезеге некој нека каже нешто ... Не сум упатен тие денови.:wink:

јувентити или кој беше ги постирал немаше ги сите јас ги постирав пак..ако де нема врска.
Очекувам да победиме бидејки "golemata"тројка киксна денеска и така уште на почетокот да покажеме кој е кој .

Ајде бјанконерииии..Почнува....Молинаро прв состав, Амаури и Дел Пиеро ќе го предводат нападот..Маркизо и Поулсен во средината..Стадионот е полн, и се надевам дека ќе гледаме возбудлив натпревар!Џон Елкан е тука со Дела Вале седат заедно, а одвај чекам да го гледам Маркизо!Форца Јувеее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom