- Член од
- 25 мај 2008
- Мислења
- 547
- Поени од реакции
- 14
E znaci ne mi se veruva koi bakzusi sme ne be zasto bas Nedved aj Giovinko e dobar ama NEdved si e Nedved aj da se nadevame deka ova e pricina poveke za da se donese Aquilani :tv: cekam zdrepka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала за мојот аватар:smir:..Инаку според последните шпекулации точно во овој момент има состанок Агентот на Апија со челниците на Јуве...Да почекаме...Ако го земат Менез Рома, тогаш се отвара голем простор за преселба на Аквилани во Јувентус..Останува да видиме, и се надевам дека ќе го видам Аквилани во црна бела комбинација..
Како ке ги плеснеме со 60% повредени од тимот:kesa:тешко тешко би бил задоволен со нерешено:nesum:Само шпекулации, но има време до 31 може ке рокне некој трансвер.
Ајде во недела да ги плеснеме фиорентина
Како ке ги плеснеме со 60% повредени од тимот:kesa:тешко тешко би бил задоволен со нерешено:nesum:
---------------Буфон----------------
-Григера--Мелберг-Легро-Молинаро-
---------Маркизио-Поулсен---------
-Каморанези--------------Џовинко--
------Амаури/Трез---Дел Пиеро----
Што и фали... А и Де Чеље може да игра лево крило, и Салихамиџич е тука...
Да Каморанези има проблеми и тешко да биде достапен шо знам да не бидам песимист ама нема толку големо искуство барем Сисоко да може да игра:nesum:Поставата е топ, Само немаше Каморанези проблеми со грбот?
Сепак еве некоја промена од мене
-Брацо---Мелберг--Легро--ДеЧеље-
-Роси---------------------Џовинко--
Можно е и Екдал да влези во комбинација.
Поставата е топ, Само немаше Каморанези проблеми со грбот?
Сепак еве некоја промена од мене
-Брацо---Мелберг--Легро--ДеЧеље-
-Роси---------------------Џовинко--
Можно е и Екдал да влези во комбинација.
mesto Rossi moze da igra Marchioni ako ne e i toj povreden.